”Енел” продава ”Марица изток 3”

Италианската енергийна компания "Енел" (Enel) планира да продаде българската ТЕЦ "Енел Марица изток 3", на която е мажоритарен собственик.

Обратно в новината

Коментари - ”Енел” продава ”Марица изток 3” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

za 5 gadini praviha rehabilitaciq na cgradata na centralata za 30 miliona a v drugite cehove ot 15 god. nichto nikakva promqna /informaciq ot izvora -rabotnik sakraten zachoto ne e liza4 na hefove...

цензурааааааааааааа,

Жабарите усетиха, че в БГ ще минаваме на газени лампи и бързат да продават, щото няма на кого да продават тока, макар,че изцяло го изнасят за Италия.

Белене,не,е,нужна,за

ти по рождение ли си идиот или е следствие от остра седерастия? Как можа да издръстиш толкова глупости за енергийната система и нищо вярно?

що, досега като беше на жабарите да не би да ти беше нещо хубаво? Или ако я продадат на крадливите чехи ще бъдеш щастлив?

Nie vuobshte neshto v nashi rutse ostavihme li si!? Lesno e da se pulni budjet s privatizaciq ... ami idnite godini!?

Само да не е на руснаци, че..................

Ще продават, къде ще ходят - утре, като пуснат АЕЦ Белене, ТЕЦ Марица Изток 3 и ТЕЦ Варна увисват!

Независими,Тецове,И,

Наляха 900 милиона в тая загубена ТЕЦ.Неефективно!!! ще я къпи сега?Само НЕК!!!Други няма да има!!!

Костов да каже от трибуната на народното събрание какво мисли по въпроса!

АА не не аз не съм такъв човек бе аз съм демократ и голем икономист питайте Елена Гргорова- Костова жена ми тя шъви открехне и щерката пиатай в Италия (нищо общо с Уникредито да не си помислите нещо )))))))

Нищо ново след мутренската приватизация.М-ТЕЛ колко собственика смени? Има много други примери.

zna4i 6toto ne sa im dali milen vel4ovci da lapnat ERD i si zaminavat :) jalko trqbva6e da se nagu6at 6vabite ot EON :D

Не плачете-в момента тъй или иначе престояват около 30% от всички инсталирани енергийни мощности в България. Енел не искат да си купуват с пари квотите за СО2 емисии. Другият вариант е да строят успоредно централи на алтернативни източници, за да си откупят квотите, но тази възможност в момента е блокирана от НЕК поради невъзможност на системата да поеме такъв тип източници. Опасявам се, че в този случай просто държавата ни не им оставя друга възможност. На комунистите, които плачат за Балкан ще кажа - пътувайте с Аерофлот. Обслужването е почти толкова отвратително. Аз пътувам с основно с Чешките CSA и съм много доволен. Кремиковци трябваше да бъде затворен преди около 20 години. Още тогава по-голямата част от оборудването беше вече за боклука - казвам го от лични наблюдения по време на инспекции там...

Сценарият е един и същ. Паразитите са си паразити нищо чудно, че тъкмо те управляват световния капитал.

Продаваш активи за 7 милиарда евро. Гепваш два милиарда и си заминаваш на Бахамските острови. Оставяш изпълнителния директор да я фалира, но преди това му внасяш 2 милиона в швейцарска банка за да не се сърди! Възможно е да го озаптят 2-3 години, но е станал милионер. Булгура остава без ТЕЦ. Алгоритъмът е точен и вече е проигран с авиокомпания Балкан и с МК Кремиковци!

Гледайте втората част на сериала Авиокомпания Балкан.

Тъп и проз злобар си. Чиновникът в Енел, който ни продава за 30 сребърника. Идиот! Бог да те накаже за предателството на България...

Администратора,Прест