Новият министър помоли за 33 дни толеранс

Осъзнавам, че не разполагам с толеранс от 100 дни, но моля за 33 дни, за да са налице резултатите от това, което правя.

Обратно в новината

Коментари - Новият министър помоли за 33 дни толеранс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще има резултат, само гледайте.

това не може да е сериозно... как така нямало нужда от революционни промени и какво по-точно трябва да означава това ?!? самите еврофондове по себе си са вид революционен инструмент. изключено е да се подхожда към спортна кола като към триколка и това на такова съзтезание каквото се явява управлението на еврофондовете в такъв момент !!!!!! не само, че е крайно необходимо да се правят революционни премени но е и повече от наложително да се прилагат революционни техники при управление на подобни капитали. надявам се в крайна сметка този тип да не прави това което казва и за времето което има да не търси топлата вода отново.

Поредния лапач

Нямам никакви симпатии към сегашното правителство (не че и към предишните съм имал де), но този човек изглежда интелигентно и приказките са му отмерени и изглеждат умни. Дано!

Какви проекти, какви еврофондове, та разглеждането им толкова се бави, че докато дочакате решението - вашият бизнес проект вече не е актуален. Публична тайна е,че връзкарите печелеят тези поректи без чакане и безкрайни врътки. Това е подигравка с обикновения българин . Една от многото.

тез гербовашки номиера ги знаем

Ne go poznavam, no sofianec e prav - aman ot izbori...

Ще има избори тук, дотогава ще бъде кмет някой от заместниците му вероятно. Ама казват, че в Общината служителите ще тъгуват за Дончев, защото бил добър шеф.

е ти докато докато се настроиш, трябва да сдаваш

Много кметове като гледат проектите по оперативните програми се чудят какво те лично пчелят от това и в крайна сметка се отказват :)

Отворено общество /Сорос/ и еврофондове, след специализация и в Израел...Добра подготовка!

Едно уточнение: не закри министерство, а вицепремиерско място по еврофондовете. Иначе останалото е почти вярно.

Желая му успех, но се питам ще има ли в неговия град частични местни избори и кой ще плаща. Заради изтегляне на разни хора се провеждат непрекъснато нови избори в условия на криза. Аферим бе Бойко.

В тревожната ситуация сме да има общини, които никога не са кандидатствали за евросредства. Това не може да бъде допускано, - Да и оправаданието е , че тези общини нямали административен капацитет(Разбирай кметовете не са от нашите) Абе и преди и сега няма разлика . Поне дано имат желахие за промяна

Г-н Борисов закри министерството, което отговаряше за езвофондовете. Каза, че е излишно и носи само загуби. След 9 месеца му дойде друг акъл. Нямам нищо против новия министър и му желая успех, но не мога да се оттърся от чувството, че БЛорисов нито знае какво приказва, нито помни и,че ни е лъгал за всичко черно, което ни е обяснявал за предишното управление. Най-лошото е, че продължава и вече дории не пускам новини, защото като гго видя знам какво ще каже.