Пхенян тушира недоволство с екзекуция на висш чиновник

Северна Корея е екзекутирала член на управляващата партия, обвинен за неуспешна валутна реформа, в опит да успокои общественото недоволство, предаде БТА, цитирайки Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Пхенян тушира недоволство с екзекуция на висш чиновник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех и у нас що недоволство може да се тушира! Всеки ден в продължение на години по няколко туширания...

Мръсссни комуниссссти!

Напълно си прав, в едно щастливо социалистическо общество не може да има недоволство. Идиоти като теб са най-яркото доказателство.

А Ройтерс откъде знае, че чиновникът е бил разстрелян, за да се тушира общественото недоволство? Може просто да си е бил за разстрел, каквито са и много хора в Б-ия. Това не е информация, а манипулативна интерпретация, т.е пропаганда. Според стандартите, които Ройтерс уж спазва, всяка информация трябва да бъде потвърдена от поне два сериозни и независими източника. Кои са тези източници в случая? А и кой прави филмите за Сев.Корея, как и защо? Чужденци там не пускат да правят филми, корейски нещо не се виждат. И къде ги гледате тези филми, бе, другари? Ние всъщност нищо не знаем за Сев.Корея, нищо, което да има характер на обективна и що годе пълна информация. Гледаме само по тв тенденциозно подбрани кой знае откъде кадри с болния Ким и с маршируващи войници А да повтаряш пропагандни клишета е просто глупаво.

Sega shte naznachat Ogo na ovakantenoto mijasto :-)! Toi veche si stijaga kufarite za tam ....

ЗАЩО САМО В СЕВЕРНА КОРЕЯ ?! ИСКАМ И У НАС - Глупако, човека са го убили за назидание, там така се поддържа диктатурата. Гледал ли си филми за Северна Корея? Там не знаят че съществуват мобилни телефони.. Вместо да става тука като в Северна Корея, по-добре ти да се преродиш там в следващия си живот, пожелавам ти го ...

Правилно ли разбрах от твърденията, че започва разследване на убийството?

И у нас Бойко трябва да издири онзи,който го злепостави с парите от майките и от пенсионерите.Нека да бъде разстрелян,арестуван или поне национализиран!

Абе това да не е бил Пак Oro-ки? От известно време не сме се наслаждавали на гениалните му коментари.

ЗАЩО САМО В СЕВЕРНА КОРЕЯ ?! ИСКАМ И У НАС , МНОГО ИСКАМ И У НАС ! АМА НЯМА ДА СЕ РАЗМИНЕМ САМО С ЕДИН , ПРИ НАС СА СТОТИЦИ ТАКИВА ИНДИВИДИ . ДА НЕ КАЖА ЦЕЛИ ПРАВИТЕЛСТВА.

Няма значение защо е бил застрелян или дали е бил виновен, важното е, че е комунист.

И в България се направи тази манипулация, само дето някои спечелиха с три нули отзад. Колкото до това дали са гръмнали някой заради тази работа-не само заради нея, ами заради много неща гърмяха и продължават да гърмят!

ми не кой тук е бил гръмнат да кажеш???

Познати ли са ни тези неща?

хаан тука-нема пак си запя седерастката песничка.

То и тук има хора за трепане...