Арестуваха италиански гуру педофил

Италианската столица Рим беше разтърсена от педофилски скандал. Влиятелен римски гуру, лидер на основана от него секта "Царя на маите", беше арестуван по подозрения заради сексуално насилие над деца на възраст 10-12 години, пише в. "Кориере дела сера".

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха италиански гуру педофил | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тия безумни неща, които пишете и се опитвате даже и с цифри да говорите въобще не са верни. А смразяващата иситна е че огромен брой от педофилите и сексуалните насилници са хора със семейства, работа и никой не би ги заподзрял, докато някой не повдигне обвинение, което се случва изключително рядко. Също така ужасяващата статистика сочи, че ако се огледате ще се окаже, че познавате и насилници и жертви, но на тези хора това не им го пише по челата

Напълно съм съгласен с теб и едно допълнение - стерилизация на майка изоставила дете. Само дето си мисля че кастриран мъж ще плаче а стерилната МЪРЛА ще се радва .

Неслучайно наричат църквата опиум за народа. Неслучайно навремето тия идиоти бяха наврени в миша дупка. Колкото повече минава времето, толкова повече ще се убеждаваме, че преди 20г. нещатата са си били както трябва и нищо случайно е нямало. Смърт за такива извратени типове!!!!

НЕ желая да дам воля на желанието ми за мъст над педофилите и всички тези дето упражняват насилие върху деца!!!!!!!!!Ще кажа само, че в коментарите най-сполучливият и точен е този: има 1 реклама (17.03.2010 г. 19:54ч.) дограмата ми хлопа - а, дограмата ми хлопа - а - а!!!!!!! ПРИСЪЕДИНЯ СЕ!

ами на максим подлогите,които в алчността си за земите на църквата,когато убиха и изнасилиха отец стефан,край гоце делчев ли беше,човека цял живот се грижил за църквата там,отказал да напусне ,заплашен от максимовите сатрапи,и го намериха гол и изнасилен мъртвец,някои осъдиха ли за това,? и се разбра кой го е поръчал,натанаил ,че дори го римуваха сас сатанаил,това тука не е ли същото.? а за живота на максим съм сигурен че ще се носят легенди ,като излязат подробности за разкоша с които се е заобиколил,,това са грешни хора,дълбоко грешни,а не божи служители

почти 100% от педофилите-свещеници са педерасти. а са малък процент от Църквата. Защо се сочи само към расото, а не се обърне внимание на главното отличие....

да отбележим: 99% от тези извратеняци са хомосексуални.

аре стига педалски глупости! вероятността някой доказан педераст да посегне на дете е мега пъти по-голяма, но всички гледат под лупа свещениците. Дайте процентите и ще бъдете ИЗ-НЕ-НА-ДА-НИ. Само дето на хомо дружинката това не и изнася, а католическата (и не само!) църква е отколешна мишена, защото не приема хомосексуализма и (как може!) браковете между извратените.

много е плявата, малко е житото

Извратени,при това недосегаеми...горкит деца,как ли са се чувствали!!Мнооого гнили истории изплуват в католическата църква и хората се чувстват отблъснати и вече не ги посещават,макар да се назовават католици..А Ислямът расте като гъба след дъжд..Ето ги последиците за цялото общество,а не само за жертвите.

Извратеняците винаги ги е имало, но аз друго не мога да разбера.Как някой ще ми изнасили детето и ще ме убеди после, че му е влял чист ДНК.Трябвало е да пробва с майките,очевидно тяхното ДНК не е съвсем наред.За промяната на кармата съм съгласна - всички деца ги е осакатил душевно.

дошло е време за разчистване/почиства и будност за истинското

Все повече човешкия род се отдалечева от човешката си природа вклю. и разума! Пълна деградация.

а аз се чудех откъде е тази налудничавост в постингите ти. Сега вече ми е ясно, даже било при теб наследствено. В твоя случай медицината е безсилна.

Ама те и от официялната религия са си педофили и извратеняци, та какво остава от разни секти.... Това е положението, докато има вярващи наивници, ще има и такива злоупотреби. Всяка година гръмват подобни скандали!

Крайно време е да се разграничи вярата от религията. Всички които се имат за велики /освен Създателя/ да си получат веднъж завинаги заслуженото. И крайно време е ние хората да не вярваме на каквото и да било и да се вземем в ръце, защото винаги ще има силни на деня и такива които да манипулират. Важното е да сме будни и да не позволяваме подобни неща да се повтарят!

Просто трябва да се въведе принудителна кастрация за изнасилвачите - веднъж като ги осъдят ще им е за последно. Не е редно такива получовеци да се измъкват само със затвор.

а така ние поне не вярваме и няма да се случи при нас нищо такова

Да, и нашия маниак със спринцовката ги беше боцкал децата, за да ги направи щастливи, според него.. Жалко, че толкова голяма част от божиите служители са хем извратени (10-12 год. деца са жертви!!), хем заемат такова положение, което предполага и предразполага децата (и родителите им) да им се доверяват, да взимат пример от тях. Гнусно, гнусно и пак гнусно ;( Израждаме се, ние, хората. Все повече и все по-масово.

..ia vizhte samo kak niakoi 12 godishni izglezhdat dnes?! Aaaa, chep i t'vai!!

Аз съм потомствена католичка.Никой от българските свещеници,които са ни учили на Вероучение,кръщавали и причестявали не е бил педофил,кръстоносец или инквизитор.Бяха истински Божии служители,благи и усмихнати,всичко ни обясняваха с прости думи и аргументи а не с догми.Повечето са били съдени през 1952г от народния съд,прекарали младостта си в Белене или по затворите.Но се държаха все едно са били галеници на съдбата.Например свещеника,който мен ме е кръстил,изнасяше неделни проповеди изпъстрени с незабравими бисери,една дума не можеше да каже сериозно и сурово,както подобава на католически свещеник.На мен категорично ми беше забранил да постя.Защото цял живот съм постила и съм се мъчила.Имаше в предвид тежкото ми детство.Каза ми още да ям само кебапчета,кюфтета и пържоли.Бог да го прости!Все пак ако има свещенослужители-пре аз много бих искала да бъдат осъдени по най-безпощаден начин.Те злоупотребяват с доверието на миряните и петнят името на Светата Римска Църква.На подсъдимата скамейка,заедно с еретика с чистото ДНК!

какво им става на тези мъже???

дограмата ми хлопаа, дограмата ми хлопааа.

Ами сега като влезне в затвора да му вкарат малко ДНК затворниците да му се оправи малко здравословното му състояние че му е увредено

изрод...

Такива - само публично да се набиват на кол с диаметър 20 см. ... Нищо друго ...

Oh, tova katolicite sa otvrat! Az syshto sym vqrvashta, pravoslavna hristiqnka, no kakvo se vyrshi vyv visshite sredi na sveshtenicite e uzhasqvashto i dostoyno za 9-iq kryg na ada! To ne, che i nashite vladici sa cvete za mirisane... Taka zloupotrebqvat s vqrata na horata i s Cyrkvata, kak nqmat strah, che sa Bozhii sluzhiteli, qvno te samite ne vqrvat, inache ne si go obqsnqvam.

Според гуруто децата били с увредена ДНК и това ги обричало на тежка съдба в здравословен план. Чрез сексуалния акт гуруто помагал за премахване на уврежданията, като вливал в децата своята чиста ДНК. Той и чичко Кузов разправяше едни глупости ама това бие рекорда !

БЛАЖЕНИ ВЯРВАЩИТЕ,ЗАЩОТО ТЯХНО Е ЦАРСТВОТО НЕБЕСНО - ПОВЯРВАЙТЕ И ВИЕ В СВЕТАТА ЦЪРКВА - МОЖЕ И ВАШИТЕ ДЕЦА ДА БЪДАТ ПРЕЧИСТЕНИ....ОВ

Този е по-нагъл и от агент Гоце,обаче затвора ги оправя наглеците!!!Данъчна проверка и хоп в СОФИЙСКИЯ!!!!ЗА ПРОТУРСКА ДЕМАГОГИЯ И РОДОПРЕДАТЕЛСТВО-БЕС

Този е по-нагъл и от агент Гоце,обаче затвора ги оправя наглеците!!!Данъчна проверка и хоп в СОФИЙСКИЯ!!!!

Аз пък съм многу радустен като чуя за някой пуредни прояви на свободата и демокрацята! Ми хората трява да са чустват свободни и не да ги слиди КГБ и да им забранява и пречи на свободите! Ето сега на Запад всички са свободни и колко хубаво живеят и колите им хубави и заплатите им големи и в големи къщи живеят имат сякакви свободи и кефчета си имат. Начи лебералните цености не трява да се потъпкват заради някакъв фалшиф комунистически морал щото се почва с малко и после сички отиваме на Гулак. Верно че не е много хубаво това дето са го направили на децата обаче майките им са били свободни и това е част от цената на свободата и демокрацията дето трява секи ден да браним и да я плащаме за да живеят децата ни в свободно общество.