Европарламентът: Да премахнем ядрения арсенал на НАТО

Ядреният арсенал на НАТО в Европа е "стратегически анахронизъм", който трябва постепенно да бъде премахнат в сътрудничество с Русия, заяви Европейският парламент в резолюция, цитирана от ДПА.

Обратно в новината

Коментари - Европарламентът: Да премахнем ядрения арсенал на НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами ся? Европейският парламент се напълни с комуняги! Ами ботушките кой ще ги спира? А и Япония, и тя стана комуняшка - иска да гони американските военни от Окинава! Дори взе,че разкри съществуването на свръхтаен договор със САЩ за безконтролно дислоциране на американско ядрено оръжия в страната,което е брутално нарушение на японската конституция,обявила страната свободна от ядрено оръжие! Не ми се мисли какви ще са международните последици от този грандиозен скандал! Още повече,че съгласно този таен договор японското правителство не е било в състояние да контролира настаняването на ядрени боеприпаси в страната и в момента не е наясно дали има такива на нейна територия или няма! Тия са по зле и от нас - ние поне знаем, или си мислим,че знаем, какво има в американските бази у нас! Но и да не знаем,тези дето ще ни вземат на мушката знаят!

ВСИЧКО ТОВА Е ДА СИ ВДИГНАТ ЦЕНАТА ЗА АМЕРИКАНЦИТЕ! АМЕРИКАНЦИТЕ НИКОГА НЯМА ДА СИ МАХНАТ РАКЕТИТЕ ОТ ЕВРОПА! СЛЕД КАРИБСКАТА КРИЗА АМЕРИКАНЦИТЕ СИ ИЗТЕГЛИХА РАКЕТИТЕ ОТ ТУРЦИЯ НО ПОСЛЕ ПАК ГИ СЛОЖИХА ТАМ, А РУСНАЦИТЕ НЕ ВЪРНАХА СВОИТЕ В КУБА!!!!

...Да бе ей сега Франция и Великобритания ще си зарежат ядреното оръжие. Това оръжие няма да изчезне докато има заплаха от други страни.... Драги 12, ако четеш по-внимателно,ще забележиш,че става въпрос за изтеглянето от Европа на американското тактическо ядрено оръжие,складирано в неядрени държави. Въпросът за възпиращия стратегически арсенал на двете европейски ядрени държави /Англия и Франция/ се разглежда в контекста на протичащите в момента американо-руски преговори за намаляване на стратегическите ядрени оръжия.

Уууу - долу тъпите евродепутати! Как така ще посягат на основното сдържащо оръжие срещу Руската империя! И тука някои неразбрали и на ПРО (представете си!) искат да посегнат. Не! Ние сме верни и предани съюзници! А тия тъпаци от Европа да си трошат глупавите кратуни!

ПОРЕДНИЯТ КЬОРФИШЕК ВЯРВАТЕ ЛИ ЧЕ АМЕРИКАНЦИТЕ ЩЕ СИ ЗАКРИЯТ ЯДРЕНИТЕ СИ БАЗИ И НАТО ТАКА КАКТО РАЗТУРИХА ВАРШАВСКИЯТ ДОГОВОР ДА НЕ СА БАЛАМИ И ПРЕДАТЕЛИ КАТО ГОРБАЧОВ. ЧАКАЙТЕ ОТ УМРЯЛ ПИСМО.

МИСЛЕТЕ, Бе, ОФСИ! опасно е да остават ядрени ракети в муслиманска европа.

За по-лесно отърване направо ги изстреляйте на някъде!

Най-после да прочета една радостна новина.Ако европейците са умни трабва да доведат битката до край.Ядрените оръжия не решават никакъв проблем освен това че държат човечеството в постоянен стрес и са безумно скъпи.

В Пекин много ще се зарадват, ... и в Тел Авив ...

Браво! А ПРО? Тази система дори не е натовска. Какво прави тя и американските бази в Европа?

Са`л туй ни тряба и шъ съ фаним за гушите

Браво! Да се махат ядрените оръжия!

Да се премахнат и армийте.В българия има кусур ловни дружинки със 240 000 ловджий - за какво ни е повече оръжие.

Да бе ей сега Франция и Великобритания ще си зарежат ядреното оръжие. Това оръжие няма да изчезне докато има заплаха от други страни.

Дано това е някакво начало на изритването на американските престъпници от Европа! Дай Боже! За съжаление няма да стане утре...

abe iadrenia arsenal na Evropa .. ia da kajat kakvo stava s GMO ! Zashtoto polurazpada na atoma kolkoto i da trae, vse edin den shte mu doide kraia, a GMO e zavinagi !

а ся да видим чия ложа е по мощничка))))

не само на НАТО, във всички държави трябва да се ликвидира ядреното оръжие

За всичко са виновни комунистите! През 1989 г. те подлъгаха свободния свят, че ги е победил и сега той като се разоръжи, те ще го завладеят подло и завинаги. Но крива им е сметката! Европейците може да са будали, но САЩ са нащрек и те от никъде няма да си махнат ядрените ракети. Напротив!

aa