САЩ разполагат „Пейтриът” в Полша до месец

До месец САЩ ще започнат да прехвърлят една батарея зенитно-ракетни комплекси "Пейтриът" в Полша.

Обратно в новината

Коментари - САЩ разполагат „Пейтриът” в Полша до месец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подлеци са тези,които услужливо правят метани във всички посоки.Тези ,които ни привързват към губещите и изостанали страни.Поляците са народ ,с достоинство.Вероломн са нападани и от запад и от изток,но не вдигат бял или червен байряк.

Ако си наясно с история то на гости все повече поляци се пробваха да ходят в Русия - ама не стана. Но щом миризливия хамерски ботуш мирише им по -приятно - нека ги разполагат. Щом им необходимо да душат нечий ботуш - как може да им пречим. С тая слугинска психика...

Айде сега и руснаците да разполагат Искандерите по границата си и да помолят НАТО да им заеме някой и друг радар за ранно предизвестяване... хахаха... глобализация, глобализация...

Адмирал Джеймс Ставридис потвърди - я виж ти къв чист американец и колко били зле гърците тооолкоз зле че от днес ходят без визи в САЩ пък ний сме много добре имаме си Боко и хич не ни пука даже ще им помагаме...)))хе хе смотаняци прост народ слаба държава

Ами да, мръсници са..........не харесват миризливия ботуш на северните си съседи и това си е.......Колко пъти рашките им ходиха на ''гости'' , ама на сила хубост не става.

Обама и пет Нобелови премии за мир да получи, хамериканците няма да се наситят да дрънкат оръжие по целия свят. Загрижили се за сигурността на Европа - правят го безплатно,защото им е бащиния! Очаква се в най-скоро време Иран да я нападне,защото не му харесва като клиент,закупуващ петрола му!

Е, че как ще мирясат янките - нали става въпрос за пари. Не ги интересува нито Европата, нито Полшата, нито Българията. Единственото, което ги инрересува, са мъните.

Поляците винаги са били подлеци!!!!!!

Не ми хареса комбинацията от това заглавие и съседното - одобриха план за действия при радиационни аварии. То същите действия май се правят и при радиоактивно заразени територии ама поради друга причина.

Тия поляци са ненормални да си го пъхнат такъв доброволно!!! Дано Европа не стане потенциална мишена за Шахаб-3 при евентуално нападение на Израел и САЩ срещу Иран. Повече от явно е, че такова ще има в най-скоро време...Бог да ни пази, тия американци за петрол и пари са готови да затрият цялата планета....

на мен ми дреме....мен тия не ме ловят...

geografski poglednato raketa izstrelqna ot iran kam Evropa ne se li prehvane ot turciq 6te padne v BG ili rumaniq,kade na sever e rusiq-6te zasi4at raketi 6te dadat signal,4e tq ve4e 6te e preletqla nad avstriq?!