Евродепутати проверяват нередни харчове за свински грип

Опасността от епидемия от новия грип, наречен "свински", е била преувеличена, твърдят европейски депутати.

Обратно в новината

Коментари - Евродепутати проверяват нередни харчове за свински грип | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я вижте какъв кански рев нададе Хер Флик преди няколко месеца! Трябвало, България била задължена да се грижи за здравето на народа и да закупи макс. брой ваксини за няколко милиона! Напишете в гуглето дянков ваксини да видите що зор беше да даде няколко милиона лева!

Шменти капели! Дайде да поръчаме 240 ваксини против бяс! По-ще е ефективно, че тия 240 така са се разбеснели, че ми иде да.......

Хайде, боцкайте се спешно, че втората сесия на ваксинирането против свинския грип е към края си - ще изпуснете влака!

Добро утро.

Шментата ББ да върне от джоба си (по-точно от джоба на семейния му октопод СИБанк) парите на народа които изръси за ваксини в нарушение на закона. Мутрата - на съд.

не на лекарствената мафия!

България ще изкупи всички непласирани ваксини в ЕС. Какво се притесняват. Ние по 5-6 ще си бием само да има далавера.

Некадърната Шмента-капела, Бойко Борисов също хвърли огромни средства от джоба на бедния български данъкоплатец за безмислени ваксини. При това в нарушение на закона, защото т.н. ваксини не са тествани и може да нанесат огромна вреда на хората, ползвани като морски свинчета с случая. ББ трябва да бъде съден за увреждане на здравето на народа и незаконно харчене на парите на народа.

В ОСНОВАТА СА ЛЕКАРИТЕ И ФАРМАЦЕВТИЧНАТА МАФИЯ.СЪДРАХА НИ КОЖАТА.ЗАСЛЕПЯВАЩА АЛЧНОСТ И НИКАКВА ХУМАННОСТ.

ФАРМАЦЕВТИЧНИТЕ КОМПАННИ ЩЕ ФАЛИРАТ ПОДОЗИРАМ ЧЕ ТЕ УМИШЛЕННО СЪЗДАВАТ НОВИ ВИРУСИ ВЪВ ТЯХНИТЕ ЛАБОРАТОРИИ И НИ ЗАРАЗЯВАТ КАК ТАКА ЗА ТОЛКОВА КРАТКО ВРЕМЕ СЕ ПОЯВИХА ЛУДА КРАВА,ПТИЧИ ГРИП А СЕГА И СВИНСКИ ГРИП КАК ТАКА БЪРЗО ДОКАЗАХА ЕФЕКТИВНОСТТА НА НОВА ГОДНА ВАКСИНА КОЯТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ТЕСТВАНА И ДОКАЗАНА НАЙ-МАЛКО ЗА 10 ГОДИНИ, ТАКА КАКТО ИСКАТ ЗА НОВООТКРИТИЕТО НА НАШИЯТ БЪЛГАРСКИ ЛЕКАР ОТНОСНО НАНОКРИСТАЛИТЕ ЛЕКУВАЩО ЕДНО СВЕТОВНО И ГЛОБАЛНО ЗАБОЛЯВАНЕ РАКА - ВСИЧКО ТОВА МЕ КАРА ДА МИСЛЯ ЧЕ ТОВА Е ЗАГОВОР СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ ПАРИ И ОЩЕ ПОВЕЧЕ НЕЗНАЕМ КАКЪВ БОКЛУК СА НИ ПРОБУТАЛИ И НА НАС ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ НА ГЪРБА НИ.ФАРМАЦЕВТИЧНИТЕ КОМПАННИ ЩЕ ФАЛИРАТ ОТ ДОКАЗАНИ И ЕВТИНИ ЛЕКАРСТВА ЛЕКУВАЩИ НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ БОЛЕСТИ .

Гледайте Food Matters - за цялостната политика на съвременното здравеопазване което отдавна всъщност е фармаопазване - т.е. помага не на хората а на корпорациите

Първо банките се оляха. Сега фармацевтичните компаниите и с това списъкът надали ще се изчерпи.

При капитализма човек за човека е звяр.-Маркс.Човече ще бъде свидетел на още много нови чудовищни изобретения на човеци-зверове.Исках капитализм-получихте си го. Радвайте се!