Двойно пестим енергия през 2020 г.

Амбицията ни е през 2020 г. единица брутен вътрешен продукт да се произвежда с два пъти по-малко енергия.

Обратно в новината

Коментари - Двойно пестим енергия през 2020 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Живея на последния етаж. Удобно ми е да си сложа слънчев панел. Хубав вакуумнотръбен с бойлер 150 литра и необходимата за ефективна работа електроника - 2500 лева. С някои други разходи - замазване, пробиване, подмяна на някоя плочка, чистене и т.н. - 3000 лева. За загряване на ел. бойлер месечно давам 30 лева. За година - 300 лева (Няма грешка просто не си седим само в къщи). За 10 години - 3000 лева. Живот на слънчевата инсталация - 10 години. Бих желал някой да ме светне защо да си ползвам слънчева енергия?

стига глупости !!!!! какви ВЕИ какви спестявания от това което е в излишък от както съществува вселената ?!? да се ликвидират монополите пречещи на техническият прогрес е вече въпрос на съществуване. в случай че този министър си вярва на приказките мястото му не е там където се намира! какви са тези петилетки и прочие несъществуващи величини във времена коагто хората не помнят дните в които земята е била плоска ?!? останаха ли действително още идиоти които се хващат на сделката бъдеще срещу измислени гаранций ???

като минем на газени лампи а....

Страх ме е да си помисля колко ще струва токът тогава.ЕОН,ЕВН и ЧЕЗ не могат да губят...

Политиката на правителството ще ни накара и ТРОЙНО да пестим

като са толкова загрижени екозащитниците защо не обжалват закона за движение на автомобилите със запалени фарове.

И при това положение ще имаме още повече излишъци, а представям си ако направят и Белене какво ще е, само ще се чудим на кого да продаваме ток, но няма да има желаещи.

Пак ли ще има режим на тока? Май тогава вече трябва да са закрити всички блокове на АЕЦ Козлодуй, а и както няма Белене, ми става ясно това пестене как ще стане. Ама стане ли трябва ГЕРБ, СК и АТАКА да си понесат отговорността