Забраната на забрадките не помагала

Забраната на ислямските забрадки няма да помогне на потиснатите жени, а може дори да ги изолира още повече. Това каза Томас Хамарберг, комисар по правата на човека на Съвета на Европа.

Обратно в новината

Коментари - Забраната на забрадките не помагала | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоз измислен "комисар" по-добре ще бъде да защитава Европейските и вековните човешки ценности на хората в Европа. А не да подгъзува на онези, които идват при нас не като приятели и съюзници, а идват с насилие да превърнат нашите страни и народи по тяхно подобие и желание. - Ние не искаме нашите страни да променят своя вековен облик - са казали отдавна лидеирите и управницине на Източна Европа.

В турските филми не виждам да се носят забрадки , а защо трябва в България и то за паспортите да са със забрадки .

Помагаля тя ; много всъщност помагала ! ... особено за изясняване кой-кой-е ... и най-вече - кой и защо мъти чуждите кристални води, плацикайки на показ неразбираемата си (дори за него) премяна .

Религията е опиум за народа, независимо коя религия. Като сте толкова правоверни християни, защо тогава жените не ходят в черквата с покрита глава, както е изискването? Да не говорим за протестантската ерес, която дори не е християнство, а някакво езическо обжествяване на парите.

Истината е,че нашите европеиски управници са обикновени лигльовци.Говорят и действат така че да няма засегнати като,че това ползава някой.Щом един либииски диктатор може да се изтъпанчи и да плаши з дажихати и тям подобни то и тези нашичките е крайно време да кажат ясно и категорично - Който живее в Рим спазва римските обичаи.Влизаики в нашата общонст освен ако не са туристи ще е съобразяват с категориите на общоността.Те могат искат и могат да се ползват от благата които се създават в границите на общоността и при това положение ще се съобразяват с неините правила и цивилизационни норми.В противен случай се връщат там от където са дошки-в техните страни при диктатурата,мизерият и болестите от които са избягали при нас.Не може някакви брадати креслльовци да изкачат от храстите и да ни учат на морал и да да искат да налагат техните правила.По стщата логика аз мога да им докажа,че нашите правила са по добри,но ако се опитам да го направя на тяхна територия ще си имам ядове,ако зад гърба си нямам поне 2-3 ядрени ракети.Ако единствената причина да им се мазнят някои хора е петрола им тогава да го кажат ясно - търпим ги защото имат петрол.Така поне тази дискусия ще стане излишна и вместо нея ще се занимаваме с нещо по полезно.Народа е казал На зла куша - зъл прът.Иначе не става.Това е положението.

Като искат да ги носят, да не живеят тука. Или приемат нашите ценности и остават, или си заминават.

Бате ...бе как в едно изречение успя да напишеш един куп глупости? Откога мохамеданството стана някакъв вид етнос? Т.е. според теб няма турци,араби,българи мюсулмани ,а някакъв имагинерен етнос мюсулмани?! Освен това си поставил струва ми се каруцата пред коня - гръцката цивилизация започва своето развитие има-няма 14 века преди Мохамед:) А пък извор на наука и култура ислямският свят практически става след като отвоюва с груба сила Мала Азия и Средиземноморието - населени предимно с християнско,образова население региони.При това за малко,защото последният халифат - Османската империя ,поставя моллите начело и практически закопава постиженията на Омеядите и Абисидите.Пример за първоначалното отношение към науката е халиф Омар ,който завземайки Александрия през 642 г. ,наредил свитъците на Алесандрийската библиотека ,най-големият извор на древни текстове създаван някога ,да бъдат изгорени.

Никакво прикриване на циците, не трябва да се позволява.

Никакво прикриване на циците, не трябва да се позволява.

без ефективен контрол всяка забрана не работи.

Пропускаш факта, че тук не става дума въобще за свобода на обличането, а до планиран пробив - стъпка по стъпка. И дали и как защитаваната от теб страна възприема твоето свободомислие. Защото тя не е в състояние да отговори адекватно, нито да го оцени. Така че не бива да се отстъпва повече и не бива да се правят никакви компромиси в това отношение - точно за да не се стигне до необходимостта от употреба на ТТ!!

Щом разрешават на кадъните да се забраждат и да носят шалвари по идейно-морално причини, нека да разрешат и на нудистките да демонстрират своите идеи. Аз съм за!

Абе я по-добре да си носят забрадките, така ще ги виждаме от далече кои са вонящите на туткал малоумници. Ако не са малоумни, ще избягат от хората, които ги принуждават. Щом не бягат, значи носят доброволно.

Да не забравяме ,че българите само ДИКТАТОР ни оправя. Демокрацията само глад и мизерия за 90% от населинието. Така че напред със дядо Николай.

Точно както в Иран задължават всички жени да се увиват в чаршафи още на летището, так и в Европа трябва да им забранят категорично! Който иска да се увива в чаршафи да си стои в арабските държави. Такава им била религията ... ми утре някой ще реши че неговата религия повелява всеки ден да се изхожда пред европарламента!

ЗНАЕ ЛИ НЯКОЙ КОЙ БРАДАТ ТЕРОРИСТ Е ПОД БУРКАТА? И КОЛКО КИЛА ВЗРИВ НОСИ НА КРЪСТА СИ? ЗНАЕ ЛИ НЯКОЙ ДАЛИ ШОФИРАЩАТА СЪС ЗАБРАДКА ЧУВА СИГНАЛИТЕ НА ДРУГИТЕ КОЛИ ПО ПЪТИЩАТА? НЕ ИМ ХАРЕСВА ДА ИМ КАЗВАТ КАКВО ДА НОСЯТ ? АМИ ЗАЩО ЙОНЧЕВА НЕ БЕШЕ С МИНИЖУП В ИРАН, АФГАНИСТАН И ИРАК? НАЛИ ИМА СВОБОДА ТАМ?

забрадки да , но не лицето бе хора, не на лицето...

Добре, че нямаш ТТ. Как ще се облича една личност си е нейна ЛИЧНА РАБОТА. А за борбата между цивилизацията и агресивния ислям си има други средства.

Въобще не ми дреме забрадки ли ще носят,без гащи ли ще ходят.Хич не ни занимавайте с техните глупости.Интересува ме ние как ще преживяваме.

Дядо ти,Николай е един завършен фарисей.Диктатор в расо ,скъпи накити и часовници и БМВ.

Нашите баби са носели забрадки,техните маики и баби също.Вярата няма нищо общо с носенето на забрадки.Това си е посегателство върху личния избор.Да не говорим че кърпата/забрадката е понякога моден аксесоар на жените от висшето общество през лятото.Аз съм христянка ,но не ми преат жените носещи забрадки.Това не ги прави терористи.

Аз лично нямам нищо против мохамеданите да си носят националните носии (вкл. забрадки и т.н.). Обаче съм ЗА тези неща да се забранят в обществените учреждения. Т.е. там да има face control. На който не му изнасят тези правила, да си гледа работата. В училища и държавни учреждения не трябва да се допускат хора, които са облечени неподобаващо. При това няма разлика дали ще дойде мохамеданка със забрадка или строителен работник с прашен потник и кални обувки. И двамата не трябва да ги пускат. Това е. Има някакви неписани норми в обществото и те трябва да се спазват.

Да ги забраняват - когато спрат подкрепата за техния световен Джихад и насилственото налегени на Исляма (само вчера в едно село в Нигерия избиханад 200 жени и деца - християни с мачете), когато допуснат не-мюсюлмани в Мека и Медина, когато разрешат официално употребата на алкохол и носенето на ризи с къси ръкави от мъжете, когато разрешат на жените да излизат сами по магазините и да шофират, когато разрешат дамските фризьори да бъдат мъже, когато спрат да изгарят клубове, дискотеки и интернет-кафенета, когато... Тогава и ние можем да се замислим, дали Ислямът е толерантна религия, чиито ценности съответстват на европейските и доколко.

Интересно е как всички са толкова толерантни, докато не се сблъскат с тези морално остарели ценности налагани заедно с исляма и не се уплашат от това, което видят.

Вижте това клипче. Ясно показва настъплението на исляма и защитата от платени и продажни комисари: http://www.youtube.c

Толерантността на ЕВропа се разбира погрешно от бруталните мюсюлмани като свободия - трябва да се сложи край на тази еднопосочна инвазия - никой не е длъжен да се съобразява с обичаите и религията на мюсюлманите - те не са по-специални от останалите общности ! Да се образоват и обучават - тогава ще прогледнат !

Не, забраната няма да помогне. Евентуално лоботомия може да помогне.

Нашите майки и баби носеха забрадки , да не би да бяха мюсолманки. Добре , в тази снежна виелица какво да сложат на главите си жените. Повече църкви и по малко безбожни попове . Браво на дядо Николай , защото по всякакъв начин се мъчи да проповяда Христовата вяра.

В ТУРЦИЯ ОЩЕ МОМИЧЕТО КАТО СТАНЕ НА 14 ГО ЗАБРАЖДАТ , Е ДАЛИ ТОВА МОМИЧЕ ДОБРОВОЛНО И ИЗБРАЛО ИЛИ ПОД НАТИСК НА СЕМЕЙСТВОТО - доброзорно !

да взимам отношение към забрадките в Турция. Но нали това е светска държава. такива са правилата. Пък и искат да влязат като светска държава в Еврипа. Тогава да има сни граници къде се носят забрадки и къде не.

Не че нещо но забрадки трябва да носят и християнките ако спазват писанието ;) Друг е въпроса, че първо няма вече почти християни има само промити мозъци от еволюционната теория. Всеки има правото да вярва в каквото сам избере. Някои искат да са подтиснати - това е просто тяхната парадигма, но съвременната западна култура, тотално зависима от собствената си система и технологии не го разбира ;)

Ефектът от забрадката не се различава от този на еврейската звезда при Хитлер с този нюанс че при нея има принудително-доброво характер а при звездата - обект за презрение и омраза.Но и при двете резултатът е сегрегация и от там враждебност.Ако изходим от криминалистиката и зададем въпроса:кой има интерес от това.Отговорът идва сам - идеолозите,вождовете защото дава власт а тя е опиянение и пари.Узрее ли този етнос след като изживее своето средновековие, ще бъде дар за човечеството, както е бил извор за наука и култура преди развитието на гръцката цивилизация

без забрадки!!!!! всичк с прашки!!! те не подкопавам морала, а могат и да доведат до увеличение на раждаемостта, а ако не, то поне до повече болни от сифилис, спин.., а така фармацевтичната индустрия ще увеличи печалбите....... че то от забрадки какво да изкараш, умряла работа!

Да пререфразирам малко дядо Вазов.. За няколко дена, тайно, полека Европа стана ислямска, новата Мека Да не БЪДЕ....!!!

Швейцария, Италия, Франция си казаха тежката дума! И те са патили през средните векове от ислямските набези, а ние - пак криворазбрано толерантни!

МАЙ ЕВРОПАТА ЩЕ КЛЕКНЕ.

Поредния абстрактен демократ-слепец. Стъпка по стъпка исляма завоюва територии с помощта на такива късогледи личности в Европа.