Изборите в Ирак започнаха със стрелби и експлозии

Минометна стрелба и експлозии край пунктове за гласуване белязаха началото на днешните парламентарни избори в Ирак.

Обратно в новината

Коментари - Изборите в Ирак започнаха със стрелби и експлозии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

американците обесиха червеят. дано се отърсят от страховете си и се оправят хората там. боклуците, които си мислят че са много умни, същевременно вярват на глупостите пуснати за кликове по нета. те няма да се оправят и цял живот ще замерват парниковият двигател с камъни защото сатаната им го пращал.

Биели се помежду си? Хайде бе! Опитват се да се противопоставят на окупаторите, ама не е лесно.

За съжаление няма се оправят, тия религии дълго време са спъвали развитието на Европа, сега на Азия и Африка.

Важното е, че благодарение на американската освободителна война срещу Ирак, там се възцариха свободата, демокрацията и благоденствието. Бият се, защото имат свобода! Защо не се биеха при Саддам?

дори всеотдайността на на американските умиротворители не доведе до мир. Те сигурно копаят под леглото на Садамчо, за да намерят оръжията за масово поразяване.

И това ще стане като се махнат американците,после пак ще ги молят да дойдат ама те при тия тъпоумници няма да се върнат.

Нищо не може да попречи официалните данни да бъдат мин 80% участвували в изборите, при положение че страната е окупирана от НАТО и САЩ. В такива условия изборите ставват ГРУБ ТАШАК и само идиоти могат да вярват на официално оповестени резултати.

Ми с какво да започнат? С хамбургери, кока кола и прослава на Освободителя ли?

абе оставете ги да се избият

te i v bulgaria taka ste zapochnat

Видя се ,че е безмислено да се стои там от натовските сили.Това са диви и фанатизирани племена и при тях не важат никакви правила.Трябва да се оставят сами и квото стане .Ама пустия петрол така оставя ли се ?

сащ и до 2011 и до 2021 няма да се махнат от Ирак (освен ако не свърши петрола там...)