Белгия погва ”политическите бежанци” от Балканите

Белгия изпраща премиера си Ив Льотерм в Македония, Косово и Хърватия, за да бъде обсъден проблемът с вълната кандидати за политическо убежище от западнобалкански страни след либерализирането на визовия режим с Европейския съюз.

Обратно в новината

Коментари - Белгия погва ”политическите бежанци” от Балканите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ли ви е прехвалената развита западна демокрация?!? Решението е лесно - затворче за година две докато с принудителен труд заработят пари за обратния билет, след това им го купуват и ги пращат на макетата!... Наскоро ни изгониха от британските бостани и ягодови оранжерии, сега чакаме и тези да ни почнат!... Абе, с една дума, обичат ни хората! И има защо! Е, те така разбираме ние равноправното членство в ЕС! Сега ще ни го върнат тъпкано с лихвите за Балдуин Фландърски! Браво на Брюксел - гонка на макета, шиптари и други подобни! Брей, почнаха да ви пречат мангалите и отрепките от Изтока, а?! Дето ги защитавате с всички сили и не давате да ги изгоним?! Ама вече Европа е обединена и волю-неволю ще ви се наложи да ги приемете! Временно може да ги натирите, ама не и завинаги! А те искат при вас, защото има какво да крадат, по-богати сте! Та с вашите камъни - по вашите западняшки глави!... Тепърва ще им сърбате попарата! Това са диваци и носят само проблеми. Ако искате, вземете си ги, но ние не ги искаме!!! Като влезнем в Шенген, ще дойдат и нашите мангали! Да видим тогава как ще ги върнете и интегрирате?! Тия могат да се интегрират само в родната си Индия!... На мен също ми пречи раздаването на заплати по 17 000 евро и още по- смущаващото по 150 000 евро след напускане на поста на комисарите от ЕС. Точно такова обещетение получи и човек, работил като комисар 15-20 дни! Ако ме репликирате, разбирам намека от ЕС, че комисарите се обезщетяват, защото могат да работят в конкурентна за ЕС среда, но такива пари трябва да получават и обикновените хора, защото и те могат да отидат да работят в конурентна среда - това не е аргумент, още повече, че те са получили пари за свършената от тях работа! Пречи ми и лихвения процент, защото в ЕС той е 6.5%, а тук е 12% и дори 16 % (става въпрос за лихви по кредити). КОЙ ОТ ВАС Е СЪГЛАСЕН С ТОВА?!?

bravo adolfo! yako si go zakoval. tova e sveshtenata istina za nas!

Като влезнем в Шенген ще дойдат и нашите мангали.Да видим тогава как ще ги върнете и интегрирате?Тия могат да се интегрират само в родната си Индия.

Тепърва ще им сърбате попарата. Това са диваци и носят само проблеми. Ако искате вземете си ги но ние не ги искаме.

На мен също ми пречи раздаването на заплати по 17 000 евро и още по- смущаващото по 150 000 евро след напускане на поста / на комисарите от Е.С. Точнотакова обещетение получи и човек работил като комисар 15-20 дни . Ако ме репликирате разбирам намека от Е.С ,че комисарите се обезщетяват защото могат да работят в конкурентна за Е.С среда , но такива пари трябва да получават и обикновенните хора защото и те могат да отидат да работят в конурентна среда - това не е аргумент още повече ,че те са получили пари за свършената от тях работа / Пречи ми и лихвения % защото в Е.С е 6.5 % а тук е 12-дори и 16 % става въпрос лихви по кредити . КОЙ ОТ ВАС Е СЪГЛАСЕН С ТОВА ?

И аз я мисля така !!! Ама доста народ спи ...

Българите не са хуни , хуните не са тюрки .Герба на Дуло днес е герб на Украйна ,да не би украинците да са тюрки ?Иван Грозни никога не е воювал с татарите, Казан е бил български град . След победата се е наричал цар на руси и българи. Тази титла се запазва и при всички следващи руски царе. В Русия са били наясно с това до 1918 година, именно българския а не славянския ни произход е основание за освобождението ни през 1878г.През 1919 г българите в Казан вдигат въстание срещу комунистите.

Брей, почнаха да ви пречат мангалите и отрепките от Изтока, а? Дето ги защитавате с всички сили и не давате да ги въдворим? Ама вече Европа е обединена и ще ви се наложи да ги приемете. Временно може да ги натирите, ама не и завинаги. А те искат при вас, защото има какво да крадат, по-богати сте. Та с вашите камъни - по вашите западняшки глави.

ама защо бе?!?!!? интегрирайте ги..

Димитров да се намеси ВЕДНАГА! Стига са третирали Луната като не македонска земя!

Това ли ти е развитата западна демокрация, бе мекере червено?

Решението е лесно - затворче за година две докато с принудителен труд заработят пари за обратния билет, след това им го купуват и ги пращат на макетата....

Наскоро ни изгониха от британските бостани и ягодови оранжерии, сега чакаме и тези да ни почнат....! Абе, с една дума, обичат ни хората! И има защо! Е те така разбираме ние равноправното членство в ЕС! Сега ще ни го върнат тъпкано с лихвите за Балдуин Фландърски...ха-ха-х

браво на Брюксел - гонка на макета, шиптари и други педерасти