Янукович реанимира отношенията с Москва

Президентите на Русия и Украйна Дмитрий Медведев и Виктор Янукович изразиха надежда, че отношенията между двете страни ще се подобрят, след като последните пет години бяха белязани от напрежение.

Обратно в новината

Коментари - Янукович реанимира отношенията с Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Украйна е родината на руската нация, която се състои от: Великоруси, Малоруси( украинци) и Белоруси . Киевска Рус е държава създадена от Викингите( Русланд се намира в Швеция), които обединяват и организират аморфните славянски племена ,подобно на начина , по който пра-българите са обединили славянството на балканите в стройна и организирана държава. Съвременна Украйна е резултат на политиката на католицизма Разделяй и владейприложена към един народ и разделила го на две - католици и православни. В услуга на тази политика бяха и двама лидери на Русия от близкото минало , страдащи: единият от нарцисизъм и умствена каша , а другият - от слабоумие +алкохолизъм в чист вид.

Колега, не ми слагай в устата неща, които не съм казвал. Прибалтийските държави са имали по-слаби, сложни и противоречиви взаимоотношения с Руссия. За разлика от историческата област Малорусия, която днес заема почти цялата територия на държавата Украйна. Та тая държава има съвсем реален шанс да се запази като единно образувание само в тясно сътрудничество с ЕС и Русия. И никакво членство във военни блокове! Иначе ще последва горчивата съдба но Югославия.

Леко бъркаш, това е все едно да кажеш, че ще се подобрят отношенията между България и Диарбекир. Ясен ли съм бе капут недоклатен?!

НикиБ,ако си прав,то трябва да се ПОДОБРЯТ и отношенията между Литва,Латвия,Естония

Айдеееее, почна се. А бре хора не разбрахте ли , че Русия и Малорусия са обречени да се разберат? За по-заблудените да обясня на прост език. Словосъчетанието ...че отношенията между двете страни ще се подобрят е лишено от смисъл. Това е все едно, някой да твърди, че ще се подбрят отношенията между България и Бургаска област /ако не ви харесва Бургаска, вземете Ловешка, Видинска или която си пожелаете/ Естествено, че ще се подобрят, къде ще ходят. P.S. В интерес на истината нормализацията на отношенията бе започната от Юлия Тимошенко в края на мандата и като премиер.

Както осмиците,така и ПРОСТОТИЯТА ти идва в повечко.Но,с лекарства(АПОВЕ...)ш съ упрайш.

купи си спирометър що сам се сети!!!

ИСТИНАТА ЗА КОМУНИСТИТЕ Е ПРОСТО- ЛАЙНА...От осмици ще се задавиш , бряяя.

лайнометите да се оттеглят!!!

Реанемирал Джуджето и умъртвил демокрацията в Украйна.Да живее лилипута,а украинците да умират...Един комунист е равен на няколко десетки милиона...

Само нашите мозъци не увират..сега ще им пуснат евтин газ..

щЕ ГИ ПОГЛЕДАМЕ, ЩЕ им се порадваме(на украинците), как се радват на братската руска любов, пък като усетят как им влиза на др. путин атрибута, пак ще ги гледаме. Голямо гледане ще падне...:О)

ей чалма недоклатена що не си траеш да не ти фръкне феса