Испански съдия обвини Венецуела в подкрепа на терористи

Президентът Уго Чавес отрече твърденията, че Венецуела подкрепя терористични групировки, след като испански съдия обвини венецуелското правителство във връзки с баските сепаратисти от ЕТА и колумбийските бунтовници от ФАРК.

Обратно в новината

Коментари - Испански съдия обвини Венецуела в подкрепа на терористи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може да има разлики в детайлите, но общо взето тероризмът е вдъхване на страх и несигурност в обществото с цел нарушаване на нормалният му живот. Поради тази причина целите на терористите са невинни хора и/или известни обекти, като целта е да има колкото се може повече жертви и разрушения. Важен елемент е гласността, което медиите безплатно им предлагат. Едно от най-ефикасните противодействия е общественият живот да продължи нормалния си ход и да не се правят отстъпки пред исканията на терористите.

Какъв Буш, какви 5 лева? От самото си зараждане комунизма е изнасял революция, което значи бунтовници и терористи. Просто не искат да са сами в мизерията си. Най-големият терорист на онова време - Илич Рамирес или по-известен като Карлос Чакала беше обучаван и трениран в социалистическите страни, където си и почиваше открито и спокойно между акциите.

Всеки, който не е с нас, е против нас и е наш враг.

Тероризмът е въпрос на определение. В момента в света има неколкостотин определения за това, що е тероризъм и кой е терорист. Значи всеки го разбира както на него му е удобно. Значи всеки може да бъде обявен за терорист и всеки може да отрече, че е терорист. Примерно може да обявим за терористични организации тези, които налагат ГМО и да ги подгоним за биотероризъм.

Честна индианска приятелю , честна индианска...

Нещастнико Буш,това не ти е Ирак или Афганистан!Тка ще се опариш ,че дрехите ти ще горят.

ТОЙ Е И ГЛАВНИЯТ ВИНОВНИК ЗА ИЗЛЪЧВАНЕ НА ТУРСКИ ФИЛМ ПО НОВА НА 3 МАРТ