ОЛАФ приема и анонимни сигнали за злоупотреби

Европейската служба за борба с измамите (ОЛАФ) приема вече и анонимни сигнали за злоупотреби. Те могат да бъдат изпращани в новия електронен сайт на службата, който работи от днес.

Обратно в новината

Коментари - ОЛАФ приема и анонимни сигнали за злоупотреби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Повечето са хора, които работят за много малко пари, и те не им стигат да покриват нуждите си. Затова, ако си учител например, си докарваш допълнително, като даваш частни уроци. Или когато една шивачка прави 200 якички в цеха за по 15 стотинки, но взема у дома си още 100 и ги шие на личната си машина, това също е сива икономика, обясни Димитров. Златните сиви сектори са търговията, услугите, ремонтните дейности.' А когато продаваха държавата за жълти стотинки, тогава нямаше ли сива икономика ? Да започнем с продажбата на БТК за 230 млн и продадените фабрики за по 1 лв на бивши агентури от ДС ? Каквото повикало, такова се обадило ! А вземането на рушвети от съдии не е ли сива икономика ? Не, не е , защото , ако парите са от убийства, дрога и проституция, тогава трябва да се говори за черна икономика ! Забравих, че у нас няма корумпирани съдии, всички те са лоялни и добросъвестни граждани ! И едва ли някой у нас се съмнява в последното !? Само не разбирам защо високопоставени европейски служители многократно повтаряха, че преди да си осъдим корумпираните висши политици , вкл. и бивши, първо трябва да си осъдим корумпираните съдии ?

нека да има анонимност, защото страха е голям

Дайте сайта на ОЛАФ и гледайте какво става,щом може вече да е анонимно

Поредната прах в очите!!! ОЛАФ приема и анонимни сигнали за злоупотреби - А ще има ли поне 1-2, ей така демонстрационно, както мутрите го правят. Поне да види народа, че има ефект от дейността която развиват? - Ако въобще се стигне до съд, ще се разиграе истинска латино трагедия с добър край за подсъдимия.

Защо лъжите хората ОЛАФ се занимава само с измама от фондове и фондации,тоест те не са за обикновените хора,като кажете борба с измамите не е верно това

Всички правителства през последните 20 години са корумпирани. А и предишните също.

Никакви такива!Може да е вярно,но щом е анонимно оставяте го без последствия-като в България.

ами нали вие, седерастите, непрекъснато виехте и искахте да знаете кои са агентите? Все агентите ви бяха виновни, ето - сега ги знаете всичките, и кво?

Абе за какви анонимни сигнали став въпрос, то у нас всичко се прави явно и ачик,няма нужда от сигнали.Стига да им се работи...

И НАГОРЕ Е В МАФИЯТА!!! ИЗЛОВЕТЕ ГИ ВСИЧКИТЕ!!!

Затова БСП(бкп( освети агентитеда няма качествени матеряли по престъпленията.Сред народа СТРАХза тях мангизи и благини.Знаят мам.цата ИМ как се граби.

а ще има ли премия за доносителство? Примерно - 10% от доказаната сума дискретно да се дават на доносителя? А като им се услади на евробюрократите властта (което неминуемо ще стане), ще въведат ли наказателна отговорност за НЕдоносителство? Ще бъдем ли задължени 2 пъти годишно да подаваме в кварталното бюро декларации, че сме чисти пред закона, всички, за които сме подозирали, сме ги натопили, никого не сме пропуснали? И в крайна сметка, ще има ли титли и звания, нещо като младши доносител (5 ранга), после старши доносител (5 ранга), главен доносител, държавен доносител, европейски доносител? А почетната титла убиец на милионери/милиардери ще се въведе ли за хора, които успешно са натопили някой много богат? Отговаряйте, не ни мъчете, да знаем какъв ни е интересът, та да се оглеждаме.

Може би все пак е добре-защото ще накара апащите да се замислят малко повече.

БРАВО! ЕДНА ДОБРА НОВИНА! ОСТАВА И И ДА РЕШAТ ДА ПРИЕМАТ АНОНИМНИ СИГНАЛИ ОТ БЪЛГАРИЯ! Тогава имаме шанс като държава!

Евала. Така в откаченото ченгеджийско време, в което живеем, може да се чуе и някаква истина.

Те знаят ли за КРАЖБИТЕ бесепарски?

а, нови досиета на доносниците ще има ли като при щази, дс и тнт. ?!?

Togava da znayat, che vsichki kamunaci v Balharia sa kradci i razboinici.

приемането на анонимки е признак за едно (или всички) от следните: 1) отчаяни, разчитат на злоба не на съвест, 2) морала на приемащите е нисък, те ще се задоволят с анонимка, 3) те си знаят кого не трябва да барата а другото е за отчитане на дейност. Pick one (two or more).

БКП45г предаде списъците на ТИТО в Македония.БСПна тия в Турция.Всеки търгува с тия списъциза своя изгода в ущръб на БГ.Те знаят защо НАРОДА гадае.

Ами че то стана като в нациска германия. и тогава СС са разчитали на анонимни сигнали, па и не са ги толкова проверявали. абе СС звучи като ЕС.