Измамени британци на протест в Банско

Британски инвеститори, похарчили милиони лири за апартаменти в българския ски-курорт Банско, обвиниха местна фирма за недвижимо имущество в незаконно присвояване на сградата и отказ да бъдат допуснати в нея, пише "Мейл он сънди".

Обратно в новината

Коментари - Измамени британци на протест в Банско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мили хора,чета и не вярвам на ушите си.Как е възможно да се изговорят толкова глупости на едно място.Нито един от всички вас не знае това,което се пише в един английски вестник вярно ли е и до колко.Защо смятате,че това е Истината и не допускате,че зад това могат да стоят нечии интересилЗа сетен път се убедих, че българина е много лековерен човек и бърза да коментира без да е наясно със ситуацията.Това избиване на комплекс за малоценност ли е или просто липса на по-интересни занимания в ежедневието?

Измамници има и в Англия , и по целия свят.Това не значи, че всички англичани са балъци или измамници.

Бог да ви е на помощ. Явно сценарият на българския съд е известен не само на нас. А и по този сценарии решение след един месец не може да има.

Ако бяхме цивилизована/бяла/де държава досега този трябваше да е в затвора, осъден доживот за измами, а британците да си ползват апартаментите!

As sam edna ot yjilinite sasho. Firmata e BULGARIAN DREAM i imenata sa Robert Jenkins and Mariya Georgieva. Sram me e che sam bulgarka.

Ма какво са ревнали тия? на всеки средноинтелигентен човек му е ясно, че БГ е една кочина, а тъй наречения БГ народ е една измет от простаци, крадци и овце... може ли нормален човек да търси нешо тука. Тия са некви мнонго задръстени английски селяндури.

Продавач- Роман Романов. Егати подигравката. Мангал Мангалов. И какво да се очаква като страна по договора ти е български циганин. А за съда, егати мнението. Абе , отчайваща работа.

Силното желание на англичаните да се изявяват като световни инвеститори и разполагаемостта им със свободни средства са единият от факторите за презастрояването на българските курорти. Вторият е алчността на българските собственици и строители; и третият са корумпираните държавни служители на всякакво ниво. Не се чувствам задължен да страдам за неуспелите инвестиции на о със сигурност ми е тъжно за градовете, които изникнаха по българското черноморие и в Рила и Пирин.

Какво задоволство, че сменадхитрили и обрали англичаните. А утре като спрат международните инвестиции и се върне гладът от 1990-та?

какви бодигардове бе??? Това са си най-обикновени ТЪПИ мутроподобни пазачи! Може да им викаме и Полски или Горски пъдар в зависимост какво пазят...

Десетки британци се оказаха излъгани, но хиляди британци успяха да си получат печалбите, върнаха си кредитите и сега ще си харчат милионите. Никой от тях обаче не се замисля откъде и за чия сметка са тези пари. Никой няма да помисли за хилядите българи, които заради тези инвеститори купиха апартаменти на невероятни цени за да живеят в тях и сега скоро ще трябва да ги загубят, поради невъзможност да плащат лихвите. Други десетки хиляди ще трябва да мизерстват между 10 и 30 години и да работят в полза на инвеститорите , които не се замислят, че днешното си охолство дължат на поробването и нещастието на други. Къде е морала? Мошеници измамили инвеститорите - спекуланти и последните се обърнали към съдебната система за защита. Тези същите инвеститори трябва да бъдат съдени и осъдени от собствената си съвест. Както е неморално да притежаваш живота на друг човек и той да бъде твой роб, толкова е неморално и да принудиш един човек да работи цял живот като роб еднинствено в твоя полза, дори и без да го познаваш и дори ако той живее на хиляди мили от тебе. Но кога Мейл он сънди ще зададе въпроса на измамените: Какво правите Вие Господа в България? За чия сметка искахте да спечелите? От чии джоб парите трябваше да излязат, за да влязат във Вашия?

стандарт нюз-романов казал,че има силно политическо и икономическо влияние,ами да-активист на атака-и това ако не е резил,на него бог да му е на помощ

Гена, много си прост. Ужас!

прави са англичаните - българския строител се свързва с английски брокер който идея си няма (а и не иска да има) със строежа, а приема парите в английска банка. По едно време новите продажби спират, парите отдавна са разпределени като печалба в ес-класи и палати и строежа замира - английския брокер се изпарява, а БГ строителя-тарикат препродава строежа на руснаци...за същите пари. Това е. Бедна държава, хитро племе :)

Случаят е внесен в български съд, като се очаква решение следващия месец............... майтап не бях чувал! След 3-4 години може и да има напрегък...

Та ангичаните имат една поговоркаЧестен човек неможеш да го измамиш е по забравилиса я ще си припомнят страшно няма

нека британците видят каква държава създадоха 1945, хак им е

Imidja na Bulgaria e zastrashen. Tozi izmamnik Romanov otdavna e za zatvora. Zaradi takiva otrepki zveta na nazijata e zad graniza. I njama da se vushtat, dokato ne vidjat efektivna pravosudna sistema.

Очертаваме се като нация с изключителна характеропатия-да крадат безпределно,без срам и чувство за грях,като кражбата и измамата са визитна картичка на България!Не е чудно защо е неприятно да кажеш ,че си българин когато пътуваш по белия свят!За подобни измамници трябват извънредни мерки,включващи прибиране в ареста без прокурорско разрешение,еб...е до припадък,и всякакви мероприятия от този бичим!Тогава повярвайте,в тази страна нещата с измамниците на имоти няма да стоят по този начин!А сега:Докато умните се намъдруват,лудите се налудуват!Затова е смешен и Сашо Диков който сълзи за това ,че Алексей Петров бил проснат:ами колко невинни хорица е проснал той и апапите му и то завинаги-в гроба!Затова не уважавам тази християнщина-като те ударят по едната буза,подай и другата!

колко ли са платили и от кои банки,замислете се, с какво и с кои пари боравят банките

АААА НЕ ТАКА! КАК СИ ПОЗВОЛЯВАТЕ ДА ИМАТЕ ТАКОВА МНЕНИЕ ЗА НАШИЯ НЕЗАВИСИМ СЪД ГОСПОДА АНГЛИЧАНИ? ЩЕ ВЗЕМАТ ДА СЕ ОПЛАЧАТ И ОТ ВАС В РАЗНИ ОРГАНИЗАЦИИ ,ЩЕ ЧЕТАТ ДЕКЛЕРАЦИИ ,ЧЕ ГИ НАТИСКАТЕ И ТЕ ГОРКИТЕ НЕ МОГАТ ДА РАБОТЯТ БЕЗПРИСТРАСТНО! ВЕДНАГА ИМ СЕ ИЗВИНЕТЕ! ПРИЕМАТ САМО В БРОЙ ,ЧРЕЗ СВОИ АДВОКАТИ!

Правилно им е казал българския съд закони не спазва, защото е над закон и конституция съд за съдия няма каквото и да надроби .

Do potrebitel: Blagoda za informatcijata otnosno pokupkata na jili6te. Dobre e da se znajat tezi ne6ta.

V BG-to edna stotinka ne investiram.That's it.

Много са ми странни хората, които, вместо да се възмутят от злините, които се вършат в държавата им, започват да връзват кусур на другите. Не сте ли чували, че човек може да си купи имот, където иска, стига да има пари и желание. И защо не сте бесни, че тук се мами на път и под път, а сте бесни, че чужденци са си купили имоти??? Англичаните ще дойдат и ще си заминат, а ние живеем тук - в тази джунгла всеки ден. Направо не мога да си го обясня това мислене! Някой има ли идея на какво се дължи! Тотално смахнато ми се вижда! Скудоумно!

Нито Бог, нито Аллах може да ви върне парите или апартаментите в България. Приемете го: никой няма да ви върне парите. С българи бизнес не бива да се прави!

Кой върши циганията?Българ

АБСОЛЮТНО СЪГЛАСЕН- Британски инвеститори е много смешен термин ;-) има Британски Измамници и българсни измамници които мамят британски алкохолици и псевдо тарикати. Wild Wild EU (East Europe)

Мили и сладки друже, аз живея и си плащам редовно данъците в UK от 10 години .... и въпреки това, знам какъв е стремежа на всеки английски (дори) чиновник да те нахендри, като буквално те обере, обсипе с неверна информация и те прати за едно и също нещо ЕДНОВРЕМЕННО в три различни посоки (което разбира се, струва пари ... защото и тук има рушвети, които обаче не се съобщават по официалните новини) и всичко това единствено, защото ти си чужденец .... И интересно, че когато реализираш лъжата и попиташ защо е така, единственото обяснение е: Съжаляваме, недоразумение..... Недоразумение, което ВИНАГИ е в твой ущърб! Все си мисля, че има една българска поговорка, която казва: Каквото повикало - това се и обадило. .... Е, сега, помисли си пак отново - кой от нас двамата е кратуната ...?!

Мили и сладки друже, аз живея и си плащам редовно данъците в UK от 10 години .... и въпреки това, знам какъв е стремежа на всеки английски (дори) чиновник да те нахендри, като буквално те обере, обсипе с неверна информаця и те прати за едно и също нещо ЕДНОВРЕМЕННО в три различни посоки (което разбира се, струва пари ... защото и тук има рушвети, които обаче не се съобщават по официалните новини) и всичко това единствено, защото ти си чужденец .... И интересно, че когато реализираш лъжата и попиташ защо е така, единственото обяснение е: Съжаляваме, недоразумение..... Недоразумение, което ВИНАГИ е в твои ущърб! Все си мисля, че има една българска поговорка, която казва: Каквото повикало - това се обажда.. .... Е, сега, помисли си пак отново - кой от нас двамата е кратуната ...?!

голям срам

Момци, събудете се! Не разбирате ли, че тъкмо това се цели? Да ви накарат да напуснете Б-я, а след време тук да дойдат други хора, които да се радват на това райско място, а вие да бъдете чужденци по света и в собствената си родина!!!

Тва злорадството е типична БГ черта. Направо се насрахте от кеф, че англичаните за си загубили парите у нас. Не виждам защо плюете чужденците? Ако и на вас се случи (да, не сте застраховани, колкото и хитри да си мислете, че сте) и вие ще оревете навсякъде. Нормално е хората да си търсят правата. Те поне знаят какво е това. За пореден път се прочухме с циганията си.

Направо не мога да повярвам на някои малоумни и злоради коментари. Измамниците незабавно трябва да се разкрият, иначе още една две подобни статии и никой няма да инвестира тук...а ние имаме нужда от ВЪНШНИ ПАРИ!

Гена-2, след ходиш - преди ти абе, си пропуснал запетаята.

О неразумни и юроди! Поради що срамите името българско или не знаете, че всяко аморално дело е обречено! Забравихте Знанието и бог ще ви забрави! този път не за 500, а за 1500 години!

Всеки глупак, все едно дали е англичанин, български емигрант, събирал пари години наред или локален тарикат инвеститор , който е имал тъпотата да си купи имот в Булгария ще съжалява жестоко! Защо ли? 1. Имотите са НЕПРОДАВАЕМИ НА ТЕЗИ ЦЕНИ 2 . ДАНЪЦИТЕ ЗА ТЯХ СА ВИСОКИ НА БАЗА ЦЕНИ 2007 И ЩЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ 3. СХЕМИ И ИЗМАМИ ЗА ПЛАЩАНЕ НА РАЗХОДИ ДОКАТО ГИ НЯМА СОБСТВЕНИЦИТЕ ТРУПАТ ДЪЛГОВЕ И НАКРАЯ ТЕЗИ МУТРИ КОИТО СА ИМ ГИ ПРОДАЛИ ЩЕ СИ ГИ ВЗЕМАТ. 4. ПРОДАЖБАТА СЛЕД МЕСЕЦ ЩЕ Е НЕВЪЗМОЖНА ПОРАДИ ПРОМЕНИ В ЗАКОНА ЗА ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ДЕКЛАРАЦИИ ЗА ЦЕНАТА, КАКТО И АВТОМАТИЧНО РЕГИСТРАЦИЯ ПО ДДС ЗА СУМИ НАД 50,000 ЛВ. С ДРУГИ ДУМИ ЗДРАВ КОЛ ОТЗАД ЗА ВСИЧКИ, МЕЧТАЕЙКИ ЗА СПОКОЕН ЖИВОТ В ЕВТИНАТА БУЛГАРИЯ.

абе Британски инвеститори е много смешен термин ;-) има Британски Измамници и българсни измамници които мамят британски алкохолици и псевдо тарикати. Wild Wild EU (East Europe)

To the British Victims: This Romanov wished to say you- there is not justice in Bulgaria, so you are the loosers. And it is true. Once advise: you have spent 6 Mln, put again 100 thousands to kill him, for this sum many will be happy to do so.

Измамниците в затвора!

струва ми се че ще му прават маскен бал на тоя Роман Романов

Народа го е казал:Лаком гъз, кръв сере

ЕЙ и в мненията бъка от простаци, какво да чакаме освен простотия

У наст стротилетите са предимно мафиоти, така че нека ги осъдят и да им вземат и хотела на тия мошеняги нашенски

Гена, цял час се чудя как може да си толкова прост, а правописа ти - правилен. Абе братко, по кой свет ходиш ти бе?

Всяка алчност рано или късно се наказва.Ако не бяха толкова много и алчни всевъзможни инвеститори нямаше да се разрази строителната епидемия която унищожи толкова много прекрасни местенца.Нечистите пари и алчните инвеститори са бедствието което унищожава природата не само у нас а и на много други места по света.

Egati tapite banskalii, ama shte im oide uma v glavata!

сезирайте се,господа прокурори,там ще излязат много интересни неща и с банско и с романов,пък и кушлев може да спретне нещо,интересно,много интересно

всичко строително се дъни ате ни говорят как цените се стабилизирали

Преди около 10 години испански строителни предприемачи от Коста дел Сол измамиха доста англичани. След около 4 години съдебви перипетии резултата беше : англичаните пиха по една студена вода, а строителните предприемачи получиха между 8 и 10 години ефективен затвор. Какъв ще бъде обаче резултата в България не се наемам да прогнозирам.