Съдия за нападките на Цветанов: Не вярвам на ушите си

Не може да е вярно това, което се случва. Независимостта на българския съд е гаранция за правата и свободите на българския гражданин. Това се постулати. И се оказваме в ситуация, да не вярвам на ушите си.

Обратно в новината

Коментари - Съдия за нападките на Цветанов: Не вярвам на ушите си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сраминката на майка му и баща му(биологичните) веч е в миналото..Историята го осъди..дано и затвора го прекърши!

Абе мен не ме интересува как уродето ще прекара зад решетките, а как няма да бъде физическа заплаха за нашите шерки.Май по-добре е електриката да влезе в действие..Нека електрическия стол влезе в действие...СЕГА!

Най-важното е уродът да не излезе от решетките доживотно! Представяте ли си каква кървава баня ще ни спретне този изверг...Пази Боже!

Правилно! След като хората нямат морална мотивация да спазват законите, тъй като те се нарушават арогантно и демонстративно от управленчески чиновници, трябва да се въведат строги финансови и юридически санкции, като при това да няма недосегаеми. Ама звучи много утопично, нали. А пък ако ми се наложи да се възползвам от това, за което пишеш, ще тегля ипотечен кредит, за да получа справедливост. Явно си доста наясно по въпроса ;)

Абе хора,вие луди ли сте или що?Каква е тая надъханост и тая омраза към съдиите и съдебната система!помислете - най-ограничени са възможностите за корупция точно в съда - има три инстанции-тест най-малко седмина съдии.Все пак зор си е да ги подкупиш всичките.Аз мисля,че сте толкова злостни защото вие не зачитате закони.Всеки излал злоба тук,да се размисли,ама честно и да си преброи колко пъти той е нарушил или е опитал да наруши закона!Аз подкрепям всички ,които си вършат работата - заради доброто на държавата.Не одобрявам обаче ромеденоето на Цв.Цв. ,нещо повече - намирам го за опасно- и ви се чудя на акъла:Вие за недосагаеми ли се смятате.къде ще ходите и какво ще правите ,ако някой/имам предви служител на МВР например/ ви погне.При Цв.Цв.? Няма да ви помогне.Пак до хуления съд ще стигнете и дано не попаднете на някой от малцината калпави,защото иначе-жална ви майка.

вместо приказки изнесете факти,но не избирателно за работата ви през посочения период,приказките нямат доказателствена стойност.

По принцип е вярно, че независимостта на съда е гаранция за правата и свободите на гражданите. Само че, голяма част от българските съдии не притежават моралните качества да бъдат такива гаранти.За това иде реч. Да се правиш на обиден, когато и за слепите е видно, че държавността е застрашена, именно заради очевадното беззаконие, което цари повсеместно, е наглост! МОРАЛЪТ е големия дефицит в цялото правораздаване на територията, наричана България!

Vani trai si,da ne povle4e6 krak.....4e 6te ni razkataqt igrata,ako razberut kakvi gi vur6ime..

Искам и аз да съм независим като съда. Освен ако 'независим' означава, че от него нищо не зависи.

Защо се занимавате с тях? Rustica progenies semper villana fuit природата на селяните е била винаги просташка!

О-о-у -п! Пак грешка! В моето семейство няма симпатизанти и членове на БКП&БСП, но чалгаджийско - мутренските партии са още по-гадни. Пълна липса на интелект, елементарно възпитание и култура, дори и на членоразделна реч. Комплексари като теб, с килийно образование генерират само злоба, завист и омраза. Просто се учудвам откъде изпълзяхте с този прост селски ( в най-лошия смисъл на думата) език и диалекти?! А сега вземи си хапчетата и си лягай!

Уважаема, много ми е интересно да чуя коментар от Вас, или Ваш колега, за лицето Лазар Груев!

Успех Цветанов с теб сме.Крайно време е на съдиите да им се търси сметка за какви се мислят.

И ние не можем да повярваме вече 20 години на очите си!!!!!!!!

Охооооооо и таен проект ли е имало ,е много е таен щом е бил издаден в книга Абе крадливи комуняги вие и нова библия ще напишете само и само някой да ви отърве от възмездието ,което ви очаква за съсипването на България през последните 65 години и особено последните 20

Сега пък селчо,скъпи ,нещо на шизофрения избиваш Определи се какъв/каква си/ Дамаскинчо ще е вечно твой това е ясно ,недей толкова да скърбиш :)))

Какъв псевдоним??!! Борисов е бил член на БКП, кадрови офицер - майор, на щат в ДС,като преподавел в школата на МВР. Боже, аман от неграмотници. Но ако искаш да се запознаеш по-подробно виж. Тайният проект Бойко Борисов от Григор Лилов, издадена 2009 г.

Ама нали ти казаха да тичаш на Позитано Там ще си изплачеш мъката Похвалное,че си прочел някоя книга ,лошото е че е фантастика Доказателсвата веднага ги представи на Серго ако ги имаш А и вземи да прочетеш за Емил Кюлев,Илия Павлов,Васил Илиев ,Косьо Самоковеца и стотици други червени келемета ,те поне имат биографични книги,коя партия ги е издигнала ,какви са били ,откъде са им парите и така нататък Не бъди поредният дърт прост социалист

Г-жа Аракелян може да е обективен съдия, но министър Цветанов е прав като твърди, че част от съдиите са корумпирани или некадърни. Едно дело с документи и факти доказващи безспорно правото на ищците, имотът на които е продаден три пъти с изготвен от Варненски нотариус некоректен констативен нотариалин акт беше проточено две години, седем заседания, на които се искаха всевъзможни ненужни справки и проверки от вещи лица, а съдийката от Варненския районен съд даде определение, в което тя никъде не спомена, че констативният нотариален акт на ответниците е незаконен.Делото можеше да приключи на второто заседание, но беше размотавано две години, защото адвокатът на ответниците е бивш съдия и с колежката му вероятно имаха общ интерес. Има безброй подобни дела и хората не вярват на съда. Делото на Радостина беше решено правилно, защото има голям обществен натиск главно от студентите. Защо председателката на съда г-жа Аракелян смята, че е тежко да разделя дете от майка, а леко ли е на майката на Радостина? Какво дете е човек който по най-жесток начин е убил дъщеря й? Защо делото Борилски се размотава десет години и ако Франция не протестира още нямаше да е решено и справедливо ли е жестоките убийците да са на свобода през всичките тези години?Защо съдиите първоначално си дадоха отвод? Нали са назначени да съдят обективно по законите. Не е ли срамно да се налага дела за български престъпници да се гледат в Германия? Ами нека да назначат независими европейски съдии. Октоподът на корупцията е навсякъде.Дано Гспод да закриля и дава сили на Цв.Цветанов в борбата му с престъпниците. А съдиите да не се правят на ощипани девойки, ами да се огледат и видят как се протакат дела, как се оневиняват отявлени бандити.

Дрън дрън че пляс.Глупости на търкалета.Какъв съд ,какви съдий имаме.Корупция на всякъде и само наши и ваши.

Писна ми от съдии мрънкалници! Да мълчат и да си вършат работата! Никой не ги е карал насила да стават съдии! Взимат големи заплати и само мрънкат че ги критикуват и си искат бонусите! Съда не работи добре и заслужава да бъде критикуван! Съдиите показаха че държат повече на парите от колкото на морала! На фона на лошата работа която вършат това изглежда ужасяващо!

Защо се нервиш така? Но щом искаш, може и за ИПОН. Цитат от книгата на Георги Стоев : Но кучето, което най-много вдигаше кръвното на Димата, се наричаше Бойко Пожарникаря или както беше известен в средите Боко Тиквата. Той вървеше подир Брадатия като по клисар. Изгради под неговото крило огромна охранителна фирма, която си развяваше байрака из цяла България, без да се отчита на никого. Самият Боко придружаваше Пашата винаги, .... Не пропускаше и най-малката възможност да спечели някой лев, а всъщност съществуваше като паразит, залепен за тялото на организацията....

Прав си селчо, разби ра се партията (ГЕРБ) с нищо не е виновна. Дим Дуков е бил номиниран за кандидат в софийската листа на ГЕРБ лично от Бойко Борисов! Имаше го по всички вестници. Трябва да се чете, скъпи. Знам, че е трудно, но трябва!

Какъв майор бе ,генерал ,маршал и дори и адмирал Ех червени сънища ,що не му го донесеш това досие от ДС в телевизията ,да го видим ,за агент Гоце всички знаем КАЖИ БАРЕМ ПСЕВДОНИМА МУ на Борисов

Я колко си осведомен с всичко Явно си някое прелъстено и изоставено гадже на Дамаскин,партията с нищо не ти е виновна Само не разбрахме сега Стефка ли си ,Стефчо ли си ,или си Владко :)))

А аз не вярвам на очите си. Стотици престъпници си живеят спокойно и продължават да тормозят хората, защото няма доказателства. До кога ще ви търпиме - не знам. Вършете си работата, а не мрънкайте.

Нещо не си в час! С педалите ГЕРБ вече е на чело. Ака не си чувал ТВ водещият и известен представител на гей обществото Дим Дуков е бил номиниран за кандидат в софийската листа на ГЕРБ лично от ББ! Впрочем по паспорт името на педала е Дамаскин. Дим Дуков е творческо име за да звучи по BG.

Това дело във Варна-добре,за една година престъпника е наказан и в затвора/ако не променят присъдата след обжалването/.Ами 10 год по делото Борилски,ами колко години по Николов-Стойков,ами Ковачки,Ами Маргините,Ами Златко Баретата,ами Мургина,Масларова,Цо питаме ли колко време ще ви е нужно да осъдите тези преди да ви доведат следващите???

вършете си работата съвестно, че да не ви плюе народа. А Цветано в и Борисов са прави. Трябва и вас да подменят, че да се тръгне на някъде. Повечето от вас са деца и внуци на комунисти. Не сте случайно на върха на властта. Знаем кой учеха право и как се влиза там, и изобщо в адвокатската професия. Трябва препоръка. Извинете проекция. Хайде не ревете толкоз силно. Не сте били независими и сигурно няма да бъдете. ВСИЧКИ СТЕ РОДНИНИ. ЕДИНИЯ АДВОКАТ, А ДРУГИЯ СЪДЯ.

Ами аз на 8 страници мога да ти напиша обяснения и за това как приемам и как не приемам определени доказателства по едно дело Всичко зависи от сумата която ми е дал определения човек и в чия полза трябва да е това дело Ако сега те хвана с незаконно оръжие и ти кажеш ,че си го намерил преди малко ,трябва ли да ти повярвам Всичко зависи от сумата ,която ще предложиш,е това е Българският съд Друг вариант ,той тръгна да пада и аз го подпрях с ножа Е сега аз какво съм виновен ,че той се е утрепал на ножа при положение ,че съм искал да му помогна,ама случайно съм държал нож с който съм искал да си обеля ябълка

На въпроса ти Нима има разлика между бившата ДС и октопода ? Отговорът е - НЯМА! Но Бойко Борисов е майор от ДС! А сега?!

Я колко интересна случка и то с давност поне 6-7 години Само тази глупост ли успя да измислиш За такава смехория партията няма да ти плати , я виж съчини нещо по интересно ,включи и ИПОН и СИБАНК/нищо че тя е 80% Белгийска собственост/ Аааааа не така, направо се изложи ,така пари не се изкарват,партията направо е закъсала с такива ,като теб

Абе ти знаеш ли въобще какво си?ПИШИ ,ЧЕ НЕ СИ КОМУНИСТКА ,А НЕ КОМУНИСТ Така излиза ,че си гей Стефчо

Абсолютно сте прав!!!

По спокойно друже ,явно и ти си в системата на корумпирания съд Да вярно е че затворите са пълни ,но с цигани ,а големите риби само куршум ги лови ,като правосъдие Не знам Борисов да е бил нещо повече от обикновен служител в системата в периода 2001-2005 ,така че нямаше реално как да промени нещо тогава Сега му се отдава тази възможност и ние ще го съдим за сегашните му дела Когато 95 процента от обикновените хора нямат доверие в една система е необходимо тя да се промени и да последват масови оставки ,а не масов рев от нея В крайна сметка цяла Европа години наред тръби ,че Българският съд е бастион на организираната престъпност ,или и там всички са олигофрени ТОЗИ ТВОЙ СМЯХ В ЗАЛАТА Е СМЯХ ОТ СТРАХ ЗАРАДИ ЗАДАВАЩИТЕ СЕ ПРОМЕНИ Тези присъди ,които се раздават са само по дела на битовата престъпност ,а криминалната е напълно ненаказуема

Сopy/Paste относно действията на полицията ще ви дам един пример от преди няколко годин когато главен секретар беше Бойко Борисов. Тогава беше станало показно убийство в центъра на София - Бойко Борисов естествено беше в центъра на събитията, трупа още не беше откаран за аутопсия и стоеше покрит, имаше един куп журналисти и ББ обясняваше как вече половин час чакали следовател и никой не идва /тогава убийствата се разследваха още от следователите, които са извън системата на МВР/. По този повод ВСС извърши проверка - и знаете ли какво се оказа тогава - че просто никой не беше уведомил следователя своевременно, а разбира се по-важнто беше ББ да е на мястото и да се снима с журналистите...

Нали ви посочихме говорилите с Красьо - какво направихте, подиграхте ни се

Приемам ,че трябват много усилия и воля,за да издадеш спаведлива присъда. Имам предвид визираното дело от госпожата за убийството на Радостина.Но нека не се спекулира с този казуз. Има изключително много дела,които не знам дали умишлено или от нехайсто се разхождат от Варненския съд до ВКС и обратно.Процедурата трае около 8 години ,ако имам щастието да я доживееш. Впечатлен за магистратиге се формира от лични впечатления.За дело ,в което трябва да се приложат познания по аритметира,която се узучава в началните класове,едно дело отлежава във Варна и сага във ВКС общо 6 години.Няма дело във Варненския съд като горепосоченото,в което да се издаде решение в 30 дневен срок Всичко е от два месеца нагоре и в случай че магистратът получи муза.Иначе чакаш. Това вече е общо да съда решенията по дела от началото на годината на страницата на ВКС за два месеца са 4.Само 4 ли дела да гледани впоследния месец?Защо няма решения иначе г-н Груев стиска зъби.Моля нека всички магистрати да стъснат зъби и те да спазват законите.Решения по закон в тридесет дневен срок. Куцкова казва:магистратите упражняват закона такъв какъвто е.Да ама не.Дело обжалвано от варненския съд чака дата 2 година за разглеждане във ВКС.Нямало зали за работа.А имали работни места,на които да се седне и да се напише решение за 30 дни или и там са на смени и изчакване. Моля всички магистрати в страната да потърсят грешките най-напред у себе си и да ги отстранят и тогава да обвинават всички останали.

Abe idioti balgarski, chuli ste, che natrupvaneto na parvonachalnia kapital v kapitalizma e razboinichesko i priemate tova kato normalno. Chuli ste, che sadilishtata sa nezavisimi i premate i tova bez mnogo da mu mislite. Da, ama ne v America naprimer, ne shibani nezavisimi sadii opredeliyat vinata, a juri ot sluchaino sabrani grazdani. Sadiata opredelya samo prisadata. V Balhaosran, vsichko e kato v izkriveno ogledalo, zashtoto ste tapaci i strahlivci.

Явор Дачков коментира в един вестник, че Бойко и компания пълнят управленските структури с хора втора ръка от провинцията (Цецка, Желева и други). Не е прав. Не е втора, а трета ръка! . Пасмината, която сега се изкачи да ни управлява е сбор от озлобени, неграмотни комплексирани некадърници. Бог да пази България!

... да се храниш с сърп и чук !!!??? По данни на ООН при социализма България е била на 25-то място в света по икономически показатели, а за годините на прехода се е смъкнала на 77-мо!

Имаше един прекрасен случай, когато пак полицията ...не си свърши работата - случаят с нарколабораторията в Опицвет. Тогава съдът прие за достоверно, че създателите на лабораторията са наркомани и са я създали единствено, за да задоволяват личните си потребности... И след това, върви не вярвай, че ние ги хващаме, а те ги пускат. С подобни съдии цялата световна полиция ще си е за вечни времена все ...без доказателства.

Писна ми вече да спазвам добрия тон. Как може да има толкова неуки хора в тази Държава! Какво милееш за аргументация на съдиите бе. Няма нито една издадена присъда от български Съд, която да не е аргументирана. По закон Съдиите трябва да подкрепят решението си с факти. Те не излизат на Витошка и да ги казват на случайните минувачи, а ги пишат в РЕШЕНИЕТО. Това решение може да бъде видяно от всеки. Ходи прочети едно, а не пиши измислици по форумите. Има едни съдии, които не си аргументират решенията и това са френските. Пишат по 2 изречения и тук студентите им се чудят на системата. В България решенията са по осем страници, пълни с интрепретация на закона и доказателсва, и всичко, което те интересува. Писна ми от коментари, в които няма грам логика.

Добре, че не всички престъпления в България се извършват от наши хора, ами понякога това вършат и ...необвързани лумпени, та и съда да може да продемонстрира от време на време нещо като справедливи наказания.

Явно си роден (а) в къща с WC на двора и още живееш със спомените за ходене на градска (или селска)баня в неделя. В нашето семейство РС (IBM) се появи доста преди 9 ноември 89 Не съм комунист, но от ББ и компания просто ми се повдига. Не съм комунист, а съм издънка на стара софийска буржоазна фамилия, но бога ми, вожда Бойко Борисов и феновете му във форума, по неграмотния и просташкия си език приличат на най-лошите представители на новата власт след 9 септември. Тодор Живков управляваше преди 20 години, а СЕГА НИ УПРАВЛЯВА ТОЗИ, КОЙТО В БУКВАЛНИЯ СМИСЪЛ МУ ЛЪСКАШЕ ОБУВКИТЕ (Цитат)

ИСКОННОТО ПРАВИЛО Е НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО!!!!! И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОСЪДЕН САМО ЗАРАДИ ЗАПИС НА ТЕЛЕФОНЕН РАЗГОВОР (СРС) В КОМБИНАЦИЯ С АНОНИМЕН СИГНАЛ - СВИДЕТЕЛ И НЯКОЛКО СТЪКМЕНИ ОТ ПРОКУРОРА КОСВЕНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА! РАЗБЕРЕТЕ, НЕ МОЖЕ! А ТОВА Е НОВИЯТ НПК...

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ТОВА ДЕЛО И РАОТЕТЕ ТАКА,НО НАИСТИНА НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ДЕЛОТО БОРИЛСКИ С ЗАИНТЕРЕСОВАНИТЕ ЛИЦА И НЕОСЪДИТЕЛНАТА ПРИСЪДА ВЪПРЕКИ ФАКТИТЕ И УСПОРЕДНОТО ДЕЛО ВЪВ ФРАНЦИЯ, ДОБРЕ ЧЕ ИМА И ПО УПОРИТИ ВЪНШНИ ХОРА ДА СТИГНАТ ДО ИСТИНАТА БЕЗ КОРУПЦИЯ А САМО СЪС СПРАВЕДЛИВОСТ

Драги ми, 111111111111 (28.02.2010 г. 15:28ч.), ние знаем кои и какви сме. НЕ ЗНАЕМ ТИ КОЙ СИ? Идентифицирай се като патриот или колаборатор. Смесването на тези две категории те прави чиста проба лицемер. ОПРЕДЕЛИ СЕ!!!

Ей, боклук, или по-точно- апологет на българските съдии. Ако нямах вземане-дване с независимите съдии, щях да ти повярвам.Години наред ЕС им вдига червен картон на тия мошеници, дето се крият зад независимата си власт, а всъщност са ужасно зависими от парите и интересите на тоя и оня. Най-корумпираните и нагли измекяри в БГ! След тях са лекарите , а после-полицаите! Пред фактите и боговете мълчат!!!! И накрая-Левски не би застанал зад такива продажници! Ако не ти харесва, оплачи се на ЕС и иди да копаеш метрото, вместо да мамиш хората!

Абе, тия дето пишете по форумите, сте много неуки и много прости! Все съм си мислил, че българите са интелигентни и умни хора, но уви, лъгъл съм се! Толкова злобен, глупав и наивен народ няма никъде по Европа-та! Какво толкова плюете по съдиите и съдебната система? Да не би съдиите да окрадоха и разбиха държавата? та нали затворите са пълни и даже места няма в тях, следователно съдът работи, тъй като именно съдът ги е вкарал всички тях в затвора? Какво сте заревали, какво сте заквичали? Я вижте колко доживотни присъди има постановени през последните години - много на брой! но не съдът ви е криев ако ПОЛИЦИЯТА НЕ РАЗКРИЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА! КОЛКО ОТ ЗНАКОВИТЕ УБИЙСТВА БЯХА РАЗКРИТИ ОТ ПОЛИЦИЯТА, ТА ПЛЮЕТЕ ПО СЪДА, ЧЕ ТОЙ ВИ Е ВИНОВЕН ДА СЕ ЧУВСТВАТЕ ТОЛКОВА НЕЩАСТНИ! Ц.Ц. И Б.Б. КАКВО ТОЛКОВА СА РАЗКРИЛИ? КОЛКО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ РАЗКРИХА? ТОВА, ЧЕ ТЕ КАЗВАТ, ЧЕ СА РАЗКРИЛИ НЯКАКВИ ИЗВЪРШИТЕЛИ АБСОЛЮТНО НИЩО НЕ ЗНАЧИ! КАТО БЯХА НА ВЛАСТ В МВР ЦЕЛИ 4 ГОДИНИ ОТ 2001 ДО 2005 Г. ЗАЩО НЕ ХВАНАХА ТОГАВА ГЛАВАТА НА ОКТОПОДА - АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ? КЪДЕ БЯХА ТОГАВА - БЯХА СЪДРУЖНИЦИ С НЕГО В ЕДНИ И СЪЩИ ФИРМИ! А СЕГА ТОЙ ГОЛЕМИЯ ПРЕСТЪПНИК И НЯМАЛО КОЙ 20 ГОДИНИ ДА ГО ХВАНЕ! СМЯХ В ЗАЛАТА!