Опит за пореден военен преврат разтърси Турция

Извършените вчера арести на военнослужещи в Турция по подозрение за заговор за преврат са тема на коментари в британските вестници, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Опит за пореден военен преврат разтърси Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ердоган да вземе пример от БГ политиците. За 20 години и помен не остана от българска армия. Няколоко, ошашавени марионетки с генералски пагони умират от шубе само от думата политик.

Прабългарите са били високи, яки и тъмни мъже. Какви руси, какви сини очи - това са били славяни, които генетично са развалили българското племе. В днешно време много рядко може да срещнете подобни на прабългарите. По физиономиите им личи, че не са цигани или турци или от другите тъмни племена и със сигурност не бихте искали да ги ядосате :-))) Някога българите са минавали с мечове и коне и са завладявали, сега стана тя една .... :-)))

турската армия е единственната спирачка пред ислямистите, кои подкрепя ислямистите, Англия

Да изберем дядо Йоцо-за примиер!

Таймс много про ислямистка позиция заема ? Аз пък нямам нищо против аскера да прочисти малко проислямистките читаци.

А бе като е толкова хубаво в тази Турция, защо се тресе от стачки, опити за преврати, атентати, политически арести и си замерят политиците? Двеста години западния свят ги дундурка и още не могат да си оправят държавата. Добрата новина е, че едва ли някой ще ги подкрепя още двеста години. Наближава момента, когато ще ги оставят да си сърбат сами кашите, които са забърквали векове наред. Какво да се прави, интереса клати феса!

Туркия ке падне, Населението на Турция е 67 803 927 (2000 г.) Възможно е с част от децата и бебетата работещото население да е 60 000 000 души. А по отношение на здравата икономика, не е зле да направиш справка за колко милиарда молят американците.

Ти като си турчин в ЮЕсЕй кво се обаждаш. Всеизвестен факт е, че Турция се стреми по всякакъв възможен начин да разшири влиянието си на Балканите - политически, икономически и културно, с цел анексирането в бъдеще на част от тези територии. Имперската политика на Анкара никога не е преставала да действа.

И нещо малко може да обърне натоварената голяма каруца, ако е камъче, а не л..но! За жалост, България не е камъче! И през нея минават с погнуса като през ...

Трябва да се избира между по-малкото и по-голямото зло - между фанатизиран ислямистки режим или светски военен. Като че ли все пак втория е за предпочитане - подлежи на някакъв контрол; поне от големия задоекеански брат...

Нашите мозъци са си здрави, а не болни, защото знаят и помнят що за средновековни анадолско-цигански изверги са безчинствали по земите ни и си е съвсем нормално да сте си ни едни от най-противните нации бе ЦИГАНИН СМРАДЕН!!! Един подобен на теб МАНГАЛ се беше изцепил да сме си били правили ДНК-тест да проверим какви сме ние българите!!! Ако и ти имаш такъв ограничен промит ЦИГАНСКИ мозък да те светна и теб в някои факти от неманипулирана история от безпристрастен автор - Византийска власт (1018 1185) - През 1018 година след близо половинвековна борба България е завладяна от Византия. В България е въведено византийското административно деление, Българската патриаршия става архиепископия, а българската аристокрация е изселена в Мала Азия, като са и дадени византийски титли. Край на цитата!!! Който не е с такъв като вашите цигански промити болни мозъци може да си направи нужните изводи!!! ПЪВОБИТНИ СТЕ СИ, ПЪРВОБИТНИ ЩЕ СИ И ОСТАНЕТЕ!!!

Е те да не видят нещо от нас ;)

Е същото се случи и в Америка, взривиха кулите и обвиниха терористи за да могат да изберат Буш който да започне война

това което става в момента в турция се нарича една голяма УЙДУРМА...да,има обединения на военните в пенсия,но чак пък да готвят преврат в процеса на преговорите с ЕС..дрън-дрън..всичк е замислено от управляващите ислямисти,които искат да покажат ново лице и нова европейска философия основаваща се на закона и правовия ред,като същевременно се нанесе удар по опозиционните сили,несъгласни с това управление..проблема е,че между едните и другите няма разлика-все са слуги на едни и същи глобални господари

Имаш пред вид турската икономика ли? А не turska ikonomia?!? Друг е въпроса, че икономиките могат да са свити, развити и т.н., но не и малки и големи!!! Като си решила да имитираш интелект в български форуми, вземи понаучи малко българския поне!!! В противен случай марш в Анадола да си джумолиш циганиите в тамошните цигански форуми!!!

Дядо Йоцо според теб сигурно за това че няма живот на другите планети от слънчевата система са виновни американците,защото са изпратили тайно военни части там унищожили са всичко живо и сега спокойно могат да извличат природните ресурси на другите планети.Дядо Йоцо престани да четеш конспиративна литература че ще изгубиш и последната капчица здрав разув дето ти е останал,а и вече ставаш смешен.

GOspoda!Vsi4ko e v1pros na usmotrenie i pozicia , a dali e taka 1 bog znae.Ne se filmirvaite tolkova mnogo i ne vqrvaite na mediite i na teq mnogoznaykovci po forumite.Gledaite si sofrata , tam e istinata !

tuk otdavna treba6e da ima ,ama kato e puno s pazlyovci 4e ni ebat o6te

Може би не всички разбират колко положението е критично. Ислямската помия залива бавно и методично света.

Щом в цялата работа има замесен и един Доган значи нещата са сериозни.

Абсолютно вярно! С едно малко уточнение - страшното не идва сега. Него винаги го имало след 1878 г. Само, че в последните 20 г. българската политика е като щраус - със заровена в пясъка глава и гордо вдигнат гол зад...ик.

v koi vek jivee6 be dqdo yoco?ot kade gleda6?izglejda6 sliap,glux i nqm.bulgaria e ve4e prevzeta ot drugi izrudi,turcite nqma kakvo da pravqt v bulgaria.nai- golemi vragove na bulgarite sa neinite /priateli/amerikanci

Това са пълни измислици на един про-ислямистки режим, който външни сили създадоха в Терция през последните години. Това нещо ще има пълен крах още следващата година на изборите. КОГАТО ТУРСКИТЕ ВОЕННИ СА РЕШАВАЛИ ДА ПРАВЯТ ПРЕВРАТ - СА ГО ПРАВИЛИ. А това сега е само долнопробно театро.

Не е важно какво европейците осъзнават. Тях ги сърби само по джоба и за това няма да приемат Турция в ЕС. Важно е ние как го осъзнаваме , за да се пазим от Турция и турските домогвания към нас. Научете се да мислете само за собствения си двор както всички европейци правят-това е техния национализъм , а не да живеете с космополитски пози и мислене от време на интернационалния ни период!ideyazabulgar

Как да влезе Турция в ЕС със тая средновековна система.Те да не си мислят,че живеят в средните векове ..

Разлаях кучетата. Американофилите веднага зареваха...Одете да си оправяте компрадорската партийка, която бере душа с 2 % народна любов, не стойте във форумите да пазете Хамериката, пардон -Турцията...

Много си прав дядо Йоцо.Аз съм от град в който турците искупиха земята на безценица и подпомогнати финансово от турски граждани си направиха цехове в които работят само турци.В това няма лошо,но парите от печалбите отиват в турция в турски банки и хотели.Познавам турци ,които всяка седмица патуват до турция и с колите си изнасят пари ,като там ги дават на свои близки,а те купуват хотели и така им перат парите.Нямат страх от данъчни и митници,защото всички са подкупни,а турците обичат да дават рушвети.Подкупна държава-слаба държава...

turska ikonomia e sred golemite v sveta kade e balgariq ooooo kakvo etova neshto za qdene li e?

Дали сега европейците ще осъзнаят, че ислям зловещ идиотизъм?

Мхм, нема да ходя на море в Турско таз година...

Йоцо, абе като си такъв капацитет по политика, икономика и пр. защо се изявяваш само по форумите катадневно и ежечасно? Ми то е като Леонардо да се изявява в тоалетните, търсейки признание... Ти не си за тук приятелю, България те желае по-нависоко :-)

М да... Както и да го погледнеш, далеч е от Европа.

Вижте само приказките на американците. Няма нищо общо с действиетлността, а само с американсикте интереси на Балканите. Обаче свършено е с Турция в ЕС, Европа видя лицето на ислямисткия режим. Страшното идва за нас с този голям съсед, който води вековна политика за нашето асимилиране и страшния пантюркизъм беше еднакъв и при ислямисти и при военни. Ердоган има цяла доктрина във вид на държавна политика за мирно културно завземане на Европа с цел исламизиране и турцизиарне , но ПЪРВО през нас. За това произвежда сапункови ТВ сериали в европейски дух, да ни превзема с тях, докато местното турско население въобще не ги знае и не ги възприема. Използва унищожената икономика на България да ни завзема с икономически инвестиции и чрез тях да прокарва политическите си цели. САЩ няма да направят нищо, абсолютно безразлични са към съдбата на балканските народи. За тях Турция е важен стратегически обект за подриване на ЕС и за тяхната война в Афганистан и срещу Иран.Винаги са работили заедно на Балканите, ръка за ръка.Ние сме най зле , в най голяма опасност зле с този наш ДО ЕДИН продажен политически елит, пълнещ НС и нагъзен до небето към САЩ. Цялото ни разузнаване и цялата външна политика е предадена в ръцете на ЦРУ, следователно се намира в ръцете на турското МИТ. Бат Боко сега води най -компрадорската политика в полза на американски интереси, за да спечели благословията на САЩ за управлението си и там да се пазят добре капиталите на Мулти и ТИМ. Вчера се разкри че са издавани фалшиви български паспорти на турци от Анадола дето не са били нито час българи. Това показва и продажното лице на нашето МВР. Утре ще осъмнем с 1 милион нови български граждани в Анадола, които ще имат претенции да гласуват в нашите избори. Цецо трябва да издаде заповед за проверка на всички български паспорти издадени на чужди имена в последните 10 години.Трябва да имаме специална държавна политика и за икономическите инвестиции и силно, независимо и НАШЕ разузнаване за да устояваме на този страшен съсед и неговите пъклени планове към нас. Но ние сме напълно разграден двор, освен че нямаме икономика, нямаме и държава и Национално разузнаване. Всичко ни е в ръцете на едно продажна партийно-олигархична кастичка, завзела Парламента ни с фалшификации и подмяна вота на българките избиратели и продава България на парче са своите клонови-корпоративни и лични интереси. ideyazabulgaria.org

i shte stane turski vilaet.Da jivee velikata turska armiq,bayganyovci smradlivi koi ste vie, che shte komentirate sabitiqta v Turciq? Shto ne si gledate kenefa Bulgaristan?Kakvoto i da stava,jelqznata sistema,narechena Republika Turciq, sazdadena ot velikiqt Atatyurk nikoga nqma da se razpadne i nikoga nqma da padne na kolene!YAŞASIN TÜRKİYE CUMHURİYETİ

СМЪРТ ЗА МРЪСНИТЕ ГАДЖАЛИ

Зад опита за дестабилизация на Турция стои Израел.Отношенията между двете страни в момента са доста обтегнати.Всичко започна от форума в Давос на който се скараха Ердоган и Шимон Перес.В следствие на това се породиха поредица от дипломатични скандали.А колкото до неофициалната част тя е следната: Сегашното турско правителство не осъществява никакъв контрол по границата си със Сирия,сещате се за какво става въпрос.В момента тя играе зад гърба на Израел в близкоизточният регион.

Браво, Дядо Йоцо! Ти пак не спиш. Вярно казано! Крайно време е на някои българи да им светне от чии чужди интереси идват 90% от бедите в България /останалите 10% са за еврейските и местните предатели/!

Вие освен за ядене и е### за друго не можете да мислите,така че остави икономиката на мира. Лапай рязания на Мурат и Нецо и изобщо не мисли.

Извинете! sveta да се чете Asia!