Половината от продаваните цигари са контрабанда

Нелегалната търговия на цигари заема 40-50% от общия обем на пазара на тютюневи изделия. В някои погранични райони достига дори до 70% от пазара.

Обратно в новината

Коментари - Половината от продаваните цигари са контрабанда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С празна глава не се пълни хазна- стара българска поговорка.

кога едни и същи лица ще са недосегаеми.

Po lesno se otkazvat tsigarite, otkolkoto zavisimostta ot Internet. Enjoy people

ТОВА ДДС ГО НАПРАВИХА С ЦЕЛ ИЗТОЧВАНЕ ТРЯБВА ДА СЕ МАХНЕ

Хората са много нервирани и всички пропушиха. Просто сме със слаба психика. И сега хем цигарите станаха скъпи, че да не може човек да се трови поне евтино, а и самоубийствените си наклонности да плаща скъпо и с пот на челото, хем и лекарствата и докторските небражни услуги станаха скъпи, за да можем след като се разболеем (от нерви, цигари, алкохол и кафета) съвсем да се сдухаме и да се наврем в миша дупка. Всичко е гарнирано с понижаване на приходите на населението. А този, който не иска да храния ония парашутисти най-лесно е да не пуши хич, а не да се хваща на контрабанда, защото тогава храна същите или други парашутисти.

Вила ла контрабанда!Мистър Дянков от много години живот в ЮСА е забравил хубавата нашенска поговорка Лакомо д--е кръв с--е. Сега ще я научи.

АЗ ВЕЧЕ НЕ ПУША !!!

Народът срещу Дянков- 1:0

Призовавам за отмяна на ДДС, който е създаден именно с тази цел - източване на държавни пари. Има достатъчно други данъци.

Някой ако знай къде се продават и нелегални лекарства,моля ПОМОГНЕТЕ!

Умньовците да направят цигарите по 20 лв и тогово всака кутия ще е контрабанда и даже производителите ще си купуват от тях.Баси и тапирите само знаят да увеличават цените и да намаляват заплащането на тютюнопроизводителит

Kato zapo4nat da vkarvat v zatvora za kontrabanda na alkohol i spitr 6re razberat, 4e po dobre beden tyrgovec, otkolkoto bogat, no s prysnat anus...........

Тая заразна отрова да я забраняват по-скоро!

До: viva contrabanda (21.02.2010 г. 22:32ч.) Ти самият нямаш представа колко си прав/а! Резултатът от държавен рекет е само един - поява на сива икономика. Цял свят го знае!

Не давам и стинка акциз за метресите и партийните парашутисти в държавния апарат. Да ги храни Европа, ако е навита! А какво пуша - не казвам.

Това се очакваше...при такова завишаване на цените, разбира се,че ще тръгне контрабандата...хей. поне ДДС - то .....ефектът ще се усети...няма да се разиграва контарбанда...А този довод,че се знаем ние българите и няма да се спазват забраните за пушене и затова отпада - ами то, тази логика би могла да важи за всички други закони приети в Народното събрание

От една година минах на Розва февина отскоро вече е по 3.50лв на кого пълня джоба незнам...на бандерола пише 3.50лв

Призовавам всички да пушат цигари без бандерол.Тия с техните увеличения се оляха!!!Пушете ги-ПО-ЕВТИНО Е!!!

Не пуша от 10 години, но познавам поне трима, които продават цигари без бандерол, разнасяйки стекове в чантички. По този начин подпомагаме тютюневото производство на Украйна, не без съдействието на някой от управляващите. И сега нищо няма да се промени...

....SAMITE PROIZVODITELI SI PRAVIAT KONTABANDA CRYSTAL MAN

с тези слабоумни управници скоро такъв хаус ще настане, че ще се продават 99% контрабандни стоки!!! анархията наближава! стягаите се контрабандисти!!!

Пушете само нелегалните цигари , защото ще ви е по евтино а и парите отиват във все едни и същи олигарси . Да не би да осъдиха шефовете на Булгартабак холдинг - Христо Лечев и Корнелия Нинова нищо ,че бяха държавни хора !

При предишното рязко повишаване на акцизите на цигарите в Русе се продаваха цигари без бандерол буквално навсякъде сега съм 100% сигурен че ситуацията ще се повтори с много по-големи мащаби . А Дянков очаква да напълни хазната .

До случайно, (22.02.2010 г. 09:44ч.): Дянков предложи точно това по отношение на акциза на цигарите. Но някой му отказа ......