Кунева е възможен кандадит за президент на НДСВ

Възможно е бившият еврокомисар Меглена Кунева да е кандидат за президент на НДСВ на предстоящите догодина президентски избори.

Обратно в новината

Коментари - Кунева е възможен кандадит за президент на НДСВ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заради Кунева в ЕС ни наричат "йесмените"! Няма нещо, което ЕС да е поискал от нас и ние да не сме се съгласили да го изпълним. По този начин след нейните "блестящи" преговори Симеончо се задължи да затвори блокове от АЕЦ - Козлодуй с няколко години по-рано, отколкото беше договорил навремето Иван Костов. И това тази бивша журналистка ни го представи като "национално отговорна" позиция. Тя е същата като Надежда Михайлова - Нейнски - може да ти говори с часове, без да каже нищо. Типичен евробюрократ-хрантутник. Барозу иска да се обгради с верни хрътки, които да му осигуряват и други "йесмени". Забележете, че комисията, в която е била поканена не работи за ЕС, а лично Барозу (какво прави е тайна, но не е тайна колко струват на данъкоплатците). Ако тази стане президент директно да си подпишем и капитулацията на всички искания на Барозу и ЕС. Още повече, че тя е от партия пряко свързана и зависима от ДПС, т.е. от "патриота" Доган.

Като ученик си бягал от часовете по история, напоследък все в междучасие те заварвам, все стария урок си разказваш във всяка статия. Разбирам , че сънуваш кошмари от комонуидите, не им се плаши толкова, по спокойно, стига с тоя стрес

Този път ще напиша нещо без дори да съм прочел до края статията, нито коментарите. Това няма да стане по две причини. 1. Кунева не е толкова луда да напусне европейските институции, където получава много хиляди евро заплата и преференции и 2. повечето от активистите на НДСВ вече са членове на ГЕРБ, което значи, че няма кой да и направи предизборната пропаганда по места.

to tva ndsv ne pogibna li nali zaria si vze imotite i upitata osviniha...

Много добре. Тъкмо ясно и категорично да я изритаме.

Гледам, че отново и отново остават много българи, индеферентни по отношение на интелекта и патриотизма. За това ще им подксжа: Кънева е едно от най-добрите и полезните неща, които са се случили на България през последните 140 години. Не режете клона, на който сядате! Не елиминирайте хората, които ще ви осигурят хлябя и пържолата следващите десетилетия! Правете така, както правят упяващите нации: гласуват за интелигентни и морални хора, като следят всчики официални оценки за тях и така избират. Кунева е национално богатство, а не ХристоСтоичков и Гоце. Не пропускайте шанса си! Аз съм вкарал в страната поне милиард пари, като съм мислил. Кунева ще вкара десетки милиарди, защото е по-умна и морална от всички ни, взети заедно. Търсете хора, които произвеждат за страната и по този начин за всеки - добро общество, добри процеси, добро бъдеще. Моля ви отделете се от калта и малко се огледайте. Ако някой тук плюе тази дама, то той е изрод. Тя е чиста и работи за нас. Не песта суперлативите, защото ми се иска повече хора да се осъзнаят. Време е!

Сакън! Да не си хаби патроните.

Това не е истина!!!Ако тази продажна некадърничка стане, и пенсионерите ще емигрират. Народее!!!

Българският ЦАР Симеон Втори е професионален европейски държавник от Царство България и с делата си направи всичко необходимо България да влезе в НАТО и ЕС.Сега рицарите на царската политика в България ще разгромят недосегаемата организирана престъпност и корупция в небългарската република в България.

по добре Кунева отколкото някой генетично обременен(пожарникар или полицай)!

Няма ли вече секс за нея, та се занимава с глупости тая жена?

Американският посланник ще ни посочи грешките в крайна сметка.

Какво е това НДСВ ?

Правилно господа- другари след първенютата- цървули и мутрите-законотворци иде ред и на техните другарки О свещенна простота

Па ела, бе юнак, покажи се да те видим кой си, а не да ни хокаш високомерно. Може и да се кандидатираш за президент, кой знае, сигурно си много кадърен и способен. А ако пропишеш и на кирилица, цена няма да имаш.

Аз пък Кунева я харесвам и ще гласувам за нея нищо, че е от НДСВ.

az sam za!

каква кунева, какво ндсв !? пишете за политически мъртавци

Тая мърла да отвори АЕЦ, който дозакри, после ще видим. А дотогава не ща да я чувам!

Ама има ли още НДСВ?????Тия не пропаднаха ли с царя барабар???

като всичкикрасавици леко пострадали от птичи синдром Мигленчето я намерихме на Юпитер да кара нещо като водни ски едвам я убедихме да се върне да помага да предотвратим края на света вместо да помага ни набута някакви скенери на енергото да ни скнират домовете всеки месец уж че мерят електроенергия която отпускаме за нас да оцелеем на отдавна увредена повърхност

Бившият премиер Симеон Сакскобургготски може да си потърси правата в съда в Страсбург заради гласувания в петък мораториум върху т. нар. царски имоти. Това стана ясно от думите на новоизбраната лидерка на партията Христина Христова на специално свикана пресконференция вчера.

Дано се кандидатира че да разбере че никой не я иска .

В БЪЛГАРИЯ вече всичко е за продан!!! Насам, насам народе.....

МИТКО, когато госпожа Кунева беше евро-комисар, някаква съществена рабора свършили за ЕС и конкретно нас ??? Май не :) Единственото, което правеше е да се появи някъде я някоя медия и да каже някоя друга високопарна дума. Между впрочем тя като комисар на потребителите мръдна ли си пръста по отношение на ГМО-храните ??? Поне да бъдат изначени на опкаовките ??? Май не. Пак по нейно време Симеон Кобурготски премахна БДС- стандарта и сега всички ядем ГМО-слами, млека, сирена и кашкавали с кокосови млека и прочие лайна.

Имаме остра нужда от политици, които не настройват хората един срещу друг. С умерениото си поведение, ще успокояват страстите ,които подклаждат ,крайните политици.А на всичко отгоре, знаят начина на мислене на европейските чиновници и ще имат адекватно поведение с тях. Аз съм ЗА.

че е по-хубава и по-млада..

Пълно самозабравяне от страна на НДСВ и от страна на Кунева. като ви допуснаха по милост до кръглата маса за обсъждане на промените на избирателната система, и като видяхте избирателната система, че няма кой да я промени, добихте кураж и лигите ви потекоха, че пак ще влезете в парламента чрез криминалната и фалшифицираща изборите сегашна избирателна система, и дори да заемете президентството място. мечти на некадърници и престъпници!

НДСВ е бита карта вече. Тази партия винаги ще се свързва със Симеон Сакскобургготски. Така че Кунева няма какво да помогне. Тя беше добра за ЕП, но не и за БГ.

Браво!Най-после някой мислещ да се вкючи с коментар!

ТАЗИ ПРЪМОВА-КУНЕВА СЕ ВРЪЩА В БГ ЗА ДА СИ ПЛАТИ ПАРНОТО ОТ ПРЕДИ ГОДИНИ.А ЩЕ СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ КОГА ЦЪФНАТ НАЛЪМИТЕ В РАЙСКАТА ГРАДИНА

Това е най-интелигентния и ерудиран дипломат...Г-жо Кунева,не се връщайте при този прост народ,който гласува за мутри и боклуци....

ЕИ,ХОРА МНОГО СЪМ ПРОСТ ДЕТО КАЗВАТ ХОРАТА ПРОСТ,АМА НАКРАЯ С БЪКВАТА З АМА НИКАК НЕ МИ СЕ ВЯРВА ЧЕ ИМА ПО ПРОСТИ ХОРА ОТ МЕН ЧЕ ДА ДОПУСНЕМ КУНюЖИЦА НА МЕСТОТО НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ И НАЧЕ ИДВАМ С ТОЯГАТА

Да, точно така е! Баща и например е известният буфосинхронист Щилиян Кунев. Този състав - Буфосинхронистите де, са тайна комунистическа конспирационна група, действала преди 9септември 1944 г. и след 10 ноември 1989 г. Трябват ни повече такива бдителни хора като 7777777 и с комунистите е свършено!

Добре дошла обратно сред нас на първата българска жена-президент - г-жа М. Кунева!

Видяла жабата,че подковават коня и вдигнала крак ..И на Кунева работата същата...То само с ес сър политика не се прави,Мигленче..

Едва ли е толкова глупава да стане възседне умрял кон...

Интересно, наистина интересно ; още повече - след това новаторско (новаторско ? ) нещо по Фейсбук .

Тези от ндсв май още не са забелязали какво им се случи на последните избори.

Най-добре е да вземеш това, което си написал и да го занесеш на един психоаналитик. Ще ти помогне да осъзнаеш откъде ти идват проблемите и докато не е станало късно да започнеш лечението. Това, че един човек се отнася към някого с такова неуважение, както в твоя случай, означава вътрешно неуважение към себе си. Това е сериозен вътрешен проблем а не само липса на възпитание.

ма другарката Кунева си работи за Брюксел, не за БГ...тя не знае за откраднатите европари в БГ..не беше замесена в скандал тразнзакции/пране на пари...всъщност тя не е ли европенсионер със скромна европенсия

Кунева е умна, но не е много българолюбка! За Президент не става в никакъв случай! Ако не може да се даде 3 мандат на Първанов ще е твърде лошо, защото ББ е готов да седне в креслото на Президента- тогава с България е свършено! И Татяна Дончева иска, но не става! Най-добър би бил Орешарски този знае за парите и това сега е най-важно! Ще опази парите и ще опази България! Стига с тия Йес сър- Кунева, Кристалина и сие и стига с ченгетата от ГЕРБ!

Prosti balgarski andreshkovci, niama li pone edin dostoen balgarin kandidat za prezident na balgaria, koito da ne e bil svarzan s komunisticheskata naomenklatura? Dokoga shte izbirate decata, snahite, badzanacite na kamunashkite razboinici da vi rakovodiyat i predstaviyat pred sveta? Tolkova li ste tapi, che ne mozete da razberete, che dori nameka za komunizam e otblaskvasht?

Кунева е умна, но не е много българолюбка! За Президент не става в никакъв случай! Ако не може да се даде 3 мандат на Първанов ще е твърде лошо, защото ББ е готов да седне в креслото на Президента- тогава с България е свършено! И Татяна Дончева иска, но не става! Най-добър би бил Орешарски този знае за парите и това сега е най-важно! Ще опази парите и ще опази България! Стига с тия Йес сър- Кунева, Кристалина и сие и стига с ченгетата от ГЕРБ!

тази ще ни спаси.сън не я хваща да мисли за нас.за това бе и в партията на царя-този велик патриот.затова беше и в коалиция с турците и комунистите-все от грижи по българския народ.ОСВЕН НА СЕБЕ СИ ТЯ НЕ Е ПОЛЕЗНА НА НИКОЙ ДРУГ.

На изборите за европарламент НДСВ купуваше гласове и Кунева се заблуждава,че може да спечели избори. Тя е с много измислен имидж.

дедо нямал намерение да се кандидатира за президент.... той зор няма, направи си кинтите, излъга наивниците и сега му е все тая.

НДСВ ли? Че има ли такава партия? Ако се кандидатира, няма никакъв шанс. Това значи, че няма представа какво се случава... или какво ще се случи.

ДОБРЕ Е ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ. СТИГА МУТРИ НАВСЯКЪДЕ