ЕК бори с комикси ”скрито бедствие” в Бордувия

Необичаен начин е избрала Европейската комисия, за да запознае обществеността в ЕС с работата на Главната дирекция за хуманитарна помощ, пише британският в. "Дейли телеграф".

Обратно в новината

Коментари - ЕК бори с комикси ”скрито бедствие” в Бордувия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Западняците са изпростели и вдетенили. Толкова са се отпуснали, че по интелект могат да си съперничат само с български чалгаджия. Затова и такива малоумия се харесват там. Вдетенена работа !

Ами, не са надценени книжките. Лягат под евро, а в цялата история се начисляват авторски хонорари, предпечат, хартия и печат, разпространение поне да се изпратят на разните места за раздаване. Цената си е добра за такъв проект, а и може книжлето да е 20-30 листа, пълноцветно и т.н. Съвсем друг е въпросът защо е нужно да се прави ПР проект на ЕС с тъпа и ненужна цел като пропагандиране сред децата колко помагат младите снажни комисари и комисарки на измислени държави, докато реално ЕС в нито една криза не се е справил, както трябва. При това пускането на комиксите идва в момент на остри критики, че нищо не се върши по поредната криза, т.е. си звучи като опит да се смекчи критиката, което вече си е разсипия на пари на данъкоплатците- вместо наказани виновни се пуска пропаганда, и то незнайно защо насочена към деца, които не би трябвало да са цел на политически ПР. Нещо не ми звучи нормално партийни и политически идеи да се налагат на младите, колкото и да са велики. Става като чавдарчетата при соца или българските комикси от онова време, когато основните герои бяха партизани, хайдути и т.н. Човек до пълнолетие трябва да си изгражда идеите и да не се кара да приема една или друга. След това вече в демокрацията той сам трябва да избира какво е добро за него. Как ще стане това, ако бюрократите в ЕС са най-добрите, утре се каже, че са примерно Монстанто с ГМО, като се пусне примерно 3D анимация какъв рай е земята след смяната на гените на половината растения и животни и примерно розови мечета ходят сред децата и заедно търсят зелено зайче? Това са си глупости в стил гьобелсова пропаганда.

не са 330 000 книжките , 30 000, а на лапач - благодаря за отговора на въпроса ми

Welcome to the EUSSR!

Както у нас, така и по света общите кинти са ничии и се измислят простотии с които да пораздадем едни кинти на едни наши хора. От една страна пише, 4е е безплатна книгата а от друга, че 30 000 екземпляра са изчерпани, преведено на нормален език означава, че са разпределени по разни центрове, болници, чакални и администрации и нахвърляни по масата а след време изхвърлени. Харченето на грешни кинти и раздаването им нито е бг патент нито е ново

Тези мисионери да вземат и тук да прескочат, откога ги чакаме, все не идват. Но да ви тажа честно, като ги гледам с какви простотии се занимават, се питам откъде са им парите

v kvi filmi gi vkarvat-6te postroqt socializama :)

Боже колко глупост има на тоя свят!!!!!