Ирина Бокова и Кристалина Георгиева заедно за Хаити

Двете българки, заемащи най-високи постове на международната политическа сцена, днес ще се срещнат в Брюксел. Еврокомисарят Кристалина Георгиева и генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова ще обсъждат общи инициативи за Хаити.

Обратно в новината

Коментари - Ирина Бокова и Кристалина Георгиева заедно за Хаити | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

A az taka slapo viyarvam. Ili sam mnogo chestna ili sam budala !

Комунистическия интернационал завладя света.

Ами след като сме си оправили Българията толкова добре, защо да не оправим и Хаити, ей тъй между другото?

Дошла Кристалината помощи от България да събира. Браво на Бойка - как им каза в Европа: беше май за климатичните промени или нещо такова - ние ще участваме, но символично, изразявайки съпричастие. Добре, че я махна от тука /като съветник или не знам каква/. Да ходи да си получава скапаната европейска заплата. Патка с патка. Не че някой не е съпричастен, но начинът, по който го правят, е СТРАШНО ТЪП!

Кристалина - прозрачна е тази госпожа.Айде, здраве да е. Че и Бокова. Ах. И тя да е жива и здрава. Светът се е побъркал. Да мислим, да оцелеем всеки ден.Приятен ден на всички тук.

е казал: Краставите магарета през девет планини се надушват и събират. В съвременен вариан - червени магарици ха ха

Милиони в тези организации- ЮНЕСКО и ЕП има мнооого. Важното е да могат да се цицат добре. И като знаем за кого работят тези две номенклатури, едната ще цица за партията си БСП, другата за ГЕРБ или в помощ на САЩ. Бъдете сигурниq че след година ще се разрази нов скандал с България, ала Желева и тогава съвсем ще цъфнем и вържем в ЕС и Европа.

Кчви са тия милиончета? 90 милиончета тук, не знам колко си милиончета там.Куче влачи-диря няма.

mi super vsitchko sha se oprai u haititu togava :)

az poemam krizata v Haiti s MEZETA! Chashite za shampanskoto sa ot kristalina!

Само не разбирам на кого е нужна всичката тази злба, която бълвате от рано сутрин.

Аман от примитивни и озлобени хора в тоя форум!

да си носят напитки вкл и особенно питейна вода тези които са правили експеримента там все още подават опасно увредени вкл дистанционно напитки на граждани и гости

те такива, те онакива, а вие двамцата (тайфуна и дедото) сте абсолютно сдухани !

Тия две номенклатури да ги изпратят в Афганистан на мисия, и тоя път талибаните си свършат добре работата.

Веднага двете номенклатура се намериха и сдушиха.Сега Хаити ще процъфти и върже.

Е сега вече сме спокойни за Хаити.Двете госпожи или другарки? добре облечени ,обути,нах с всичко в живота си ще се погрижат майчински за хаитяните.За което ще получат тлъсти заплати,с които могат да се нахранят хиляди бедстващи.Много ми е интересно дали са пуснали поне по един СМС с лични средства?

Нещо от това,което съм написал да не е верно? Да са били някога тези двете гладни,боси,без привилегии и материално зле? Да работят без пари за благото на бедните и пострадалите? Да са извадили от джоба си пари и да са дали? Ако бяха направили последното,щеше да се разтръби от медиите. Или ти не си съгласен с това,че ще се погрижат за хаитяните? Аргументирай се-това да напишеш ти си глупак ,идиот,сдухан и т.н. всеки кретен може да го напише.

Zaedno! Ami da, i zasto, ne? Bokova e takava sbarkaniachka,che za vremeto, v koeto e na tozi post ne e svar6ila nisto do sega, osven da se razhojda po sveta.E,sega ste otidat s drujkata si i do Taiti.Za kakvo li?NestaSTNI DRUGARKI,PARI IM TRIABVAT NA HORIZATA,A NE VA6ATA VIZITA .

Пущайте СМС-си за да може такива като надутата пуйка Салич да си вземе хонорара от 10 бона за една вечер от концерта. Пускайте, пускайте, за да можем да и гледаме предоволната и мутра по телевизията. Вън мутрите от БТВ.

Кчви са тия милиончета? 90 милиончета тук, не знам колко си милиончета там.Куче влачи-диря няма.