Задава се нова ”Оранжева революция”

Юлия Тимошенко, лидер на Блока на Юлия Тимошенко и опонент на Виктор Янукович на втория тур на президентските избори в Украйна в неделя, обеща нови протести при евентуална фалшификация на резултатите от вота.

Обратно в новината

Коментари - Задава се нова ”Оранжева революция” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демократична страна, но резултатите от изборите имат само един верен завършек. Така ли излиза?

И с какви очи ще изиграят пак същата пиеса - или нашия човек, или това не е демокрация !? То вече се объркахме какво е демокрация :)

И с какви очи ще изиграят пак същата пиеса - или нашия човек, или това не е демокрация !? То вече се объркахме какво е демокрация :)

От днеска транзитните такси за руската газ се вдигат със 70%, който и да спечели едва ли ще стане васал на руснаците, като има такива приходи. За всичко е помислено.

Всички онези, които смятат В.Янукович за проруски настроен трябва да знаят, че това не отговаря на истината. Просто той е от район на Украйна, където руснаците съставляват голяма част от населението и естествено всеки кандидат за президент от този край разчита на тяхната подкрепа. Юлия Тимошенко даже в по-голяма степен има лични икономически интереси, свързани с Русия. Моето скромно мнение е, че Русия е заинтересована от победата на Ю.Тимошенко, но умело прикрива този свой интерес. Но както казал слепият, поживем, увидим.

Газовата принцеса Тимошенко я е страх от съд. Затова и заплахите.

Враговете на Украйна точно това чакат. От тази революция ще се родят поне 3 държави. Тъпа пу.. литичка!

Аз понежи са чуствам истински димукрад от западна еуропа няма да приема никаквър резултат освен победа за мацката с плитките !И без това не се топля с руски газ че да ми пука кой го краде .

Да бе, забелязал съм, че хам Путку винаги се прави на нечул и невидял, щом нещо не му отърва. Иначе е отворил уста като гарнизонен кенеф на турската армия. Обаче стане ли дума за неудобни истини, изчезва като утринна роса.

Готина била! Вие виждали ли сте каква дупара е отпрала? Колкото цяла Украйна й е ремаркето.

И Юшкевич и жена му Катрин са агенти на ЦРУ, а тя като млада е била свързана с хитлеристите, бидейки вербована преди това от бандеровците,избили стотици хиляди украинци,евреи руснаци и поляци.Действително гледайте Оранжевые дети Третьего рэйха за да ви стане ясно кой сега управлява Украйна.

е, не си го слагай на сърце, те винаги така правят американците. Лъжат всеки, докато имат интерес, че е техен човек и че стоят зад него (или пред него). После, като им свърши мръсната работа, го ритват, може даже да го осъдят и пообесят и си намират друг. Та вас за едни ракети няма да ви излъжат! Излъгаха ви и даже не им мигна окото. Гледайте следващия път да не ви излъжат, че Полша само временно взима под управление Западна Украйна, докато се построи истинската демокрация и после ще ви я върне цялата, даже още по-хубава.

В Украйна е добре да се говори и руски и украйнски език от гледна точка на опазване целостта на региона до Балтииско море

Така е, 10 години назад в много отношения, мафия, корупция и т.н. , но имат много по-голям потенциял от нас и след 10 години ще са ни отнесли във всеки един аспект.

Украна има нужда от Промяна.

Хането Путку не знае нещица, дето не му отърват. Изборите са след два дни. Мисля, обаче, че този път ще се приключи с изпълненията на ЦРУ в Украйна.

Много си е готино мацето с тая прическа!

Независимо кой спечели трябва да признаят Руския език като втори национален и да се престане с никому полезната политика на форсирана украинизация.

Задава се нов Гладомор...

още една цветна полюция. като нашето СеДеСе един вид. И пак Хахан тукту идва да се прозява по американски. Аман от 'големи братя' - аман както от СССР, така и от США.

Няма Велика Оранжева революция, крадливият украински пипъл може да спретне само някой погром, нещо да откраднат и то само ако някой по-голям батко ги пази. Както избиха 100 000 поляци в тяхната Незалежна. Или ти тия работи не ги знаеш?

Няма ли кой да каже на госпожата,че прическата и не е много хубава,аби било добре да има поне приятен външен вид след като е публична личност.

Ющенко този закон вече го подписа.

ne znam v kvi filmi gi vkarvat ,no mi se struva 4e varvqt po na6iq scenarii s 10 g po-kasno da se pou4at ot na6te gre6ki

Ще бе Ого/вно,на червенотиквеничковче нали ви харесва да има революции?! Е вярно оранжевите революции не са касапници като вашите, но това е добре за вас. Представяш ли си новината: По време на Великата Оранжевата революция бяха избити 1 000 000 Ого/вна, а 5 000 000 Ого/вна бяха изпратени в концентрационни лагери.

Ще бе Ого/вно,на червенотиквеничковче нали ви харесва да има революции?! Е вярно оранжевите революции не са касапници като вашите, но това е добре за вас. Представяш ли си новината: По време на Великата Оранжевата революция бяха избити 1 000 000 Ого/вна, а 5 000 000 Ого/вна бяха изпратени в концентрационни лагери.

Ама ние тоя филм вече сме го гледали! Когато избираха онзи фашист Юшченко, помните ли какво стана? Западът - САЩ и ЕС заявиха, че не приемат победата на Янукович във 2 тур и поискаха (да искат от майка си да им даде!) да има 3-ти тур. Чудо невиждано и крайно демократично. Като предварително заявиха, че няма да приемат и резултатите от 3-я тур, ако не победи техния човек. Е...победи, с подкрепата на над 2000 наблюдатели от САЩ. Победи за срам на всичкия запад, щото после като крадеше газ и оставяше цяла Европа на студено, никой не смееше да му гъкне, нали е техен човек. Сега онази бледата с косата иска да вземе властта, да покраде и тя малко, зер доходът на Юшченко и неговата семейна банда само от откраднат газ беше някъде към 100 млн щ.д. годишно. Ето за това говорим, а не си играем на демокрацийки и други измислици за преяли западняци.

Щото сигурно Янукович не е агент на КГБ, нали?

Мдааа, сега пак мръсните империалисти ще излязат виновни, заради милионите налети в дестабилизацията на великата Украйна. Истината е, че рутенците няма да търпят руски комунизъм от азиатски тип. Тази държава отдавна трябваше да се раздели на две и комуниста Янукович да си води източна Украйна обратно в руската федерация. Тогава може би ще има мир.

не знам дали прочете на съседния клон моя постинг, затова го повтарям. Потърси да видиш филма Оранжевые дети Третьего рэйха. За невежите, дето ще прочетат тоя пост, превеждам: Оранжевите деца на Третия райх. Там много хубаво, систематично, с дати, имена, снимки и документи е описано откъде идват тия оранжеви, кой им дава парички и за какво.

Ако не си бяхме унищожили ядрените ракети, днес (до днес) всички мощни държави щяха да се надпреварват да инвестират в и да развиват Украйна. УСА ни излъгаха, естествено.

Казват, че лошите примери били по-полезни ; ако се разберат и изводите се приложат адекватно .

Те и твоите комунисти-социалисти отдавна трябваше да идат на съд и от там в затвора, ама ще им дойде времето. Нали знаеш, Господ забавя, ама не забравя.

Хаха, ако не спечелим ние, пак ще има револючия демек :)) Нищо че предишния револючционер едва събра 5-6% сега. Само революция му е майката, от USA добре плащат за такива дейности :)

Е, този път на тамошните седесари няма да им се отвори работата. Дано Янукович спечели и да престанат с тия простотии. А оня фашист, сипаничавия, би трябвало да иде на съд, ама нали е агент на ЦРУ....

да отпущи напрежението

Тази овца с плитките не разбра ли, че хората не я искат вече!

оранжевите педита газ пикаят вече

Обама съвсем я закъсал май...

Много си е готино Юлето, а най-готиното и е, че бърка на Путин отзад, така успешно, че на Ого/вно свитки му излизат.

ооо, турче, ти пак ли си лавнало тука? Тебе какво, много те е грижа за роднините в Крим ли? Нали са татарчета и те, закахърил си се нещо? Спокойно, няма да ги покръстват с ятаган на гърлото, както вие сте потурчвали българите. Я си представи: 2 млн тукту приеха православието, 2 000 тукту-башии бяха пратени обратно в Тюркийе да им довкарат Корана през задния вход. Останалите доброволно отидоха в Анадола да строят язовирни стени. Желаещите отидоха в Кюрдистан да трепят кюрди, защото не искат да се нарекат турци. А?

Ще бе Ого/вно,на червенотиквеничковче нали ви харесва да има революции?! Е вярно оранжевите революции не са касапници като вашите, но това е добре за вас. Представяш ли си новината: По време на Великата Оранжевата революция бяха избити 1 000 000 Ого/вна, а 5 000 000 Ого/вна бяха изпратени в концентрационни лагери.

Abe aman ot tezi skapani rusnaci v saita!