Ексшефът на пощите отива на съд

В понеделник изпълнителният директор на „Български пощи” Милен Керемедчиев ще внесе съдебен иск срещу предшественика си Енцислав Харманджиев.

Обратно в новината

Коментари - Ексшефът на пощите отива на съд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако всички мерки не са само приказки ще бъде много добре,в противен случай поредната лъжа.

Тия шумотевици показват тъпотията на Герберите.Че колко да плащат служителите за фирмения апартамент.А тая глупост- 3500 лв. за фирмен апартамент,паказва акъла на новия натегач. И какво общо има генералният директор с оная кражба в Пловдив, освен че е ген.д-р.Хванали крадеца,заедно с тия ,които са утвърждавали разхода - на прокурор.Да не говорим,че и пловдивския шеф може даже да не знае.Да не говорим ,че Енцислав бе се залепил за ГЕРБ.Те и вода почнаха да си подливат

Сега усещате ли, господа другари болшевики, че важите водачи простаци и крадци са нанесли нечувани и невиждани щети на страната и народа си. Ако не можете да си обясните защо става така, ще ви кажа: пролетариатът не може да управлява, а интелигенцията да е избивана и нещата да са наред. Тогав и пролетариатът, и интелигенцията ще живеят по-зле. Но глупостта на глупавият стига до там, че не може да избере продуктивния строй, а за сметка на това лумпенизира цялото общество за един безумен експеримент. Е, нека да съдим по резултатите от експеримента - провали се от некадърност, бедност и безперспективност на болшевишките общества. Някак го приемете като аксиома, ако не можете да го преглътнете като доказателство. И направете път на нормалните хора да ви управляват, за да сте и вие добре. Нищо, че сте сбъркани!

и що от това?

Да се проверят колко партийни поръчения /назначения от БСП/ има по районите - пълни некадърници. На директорите да направи изпит да видим кой за какво е там. Визирам точно определен град, но почти сигурно това е навсякъде!!!

Новия директор е злобен въздухар както изглежда. Занимава се с кокошкарски разследвания, а изпусна поръчката за винетките. Некомпетентност на всички нива - това е ГЕРБ. И едър мутренски бизнес повсеместно. Приватизация и на последните активи, това искат тия мумии, но по-вярната дума е кражба, защото приватизация може да се прави и по нормални начини. Само дето тука никога не са прилагани....

Още при разделянето с БТК, по-малко печелившите дейности останаха в Български пощи. Това определя и по-ниското възнаграждение и съответно по-нисък социален статус на работещите там. Не ми е мното ясно как са се разделили сградите между двете организации, за да има основание някой да продава сега Телефонната палата. Не го познавам предишния директоро, но мисля, че новия търси под вола теле. Какви са тези специалисти дето казват, че 2900 3000 лева може да бъде един наем. Много е важно пощаджии ли живеяг в тези ведомствени жилищ Навсякъде наемите във ведомствените жилища са нормирани, а не по цени на свободния пазар. Изобщо вместо да се задълбочи върху сериозните проблеми на Български пощи този директор се занимава с глупости. Губенето на писма и доставянето им за една седмица от град А до град Б, губенето на колети и кражбите им и т.н. са големите проблеми но това ведомство. А изпълнението на социалните му функции и в най-малкото населено място. Понамирисва ми на приватизация!!!

много шум за нищо се очертава май!? особено с тоя наем!

АКО ДРУЖЕСТВОТО МУ Е ОПРЕДЕЛИЛО 250 ЛВ НАЕМ , КЕЛЕМЕДЧИЕВ ГЪЗА ДА СИ СКЪСА НЕ МОЖЕ ДА ГО ОСЪДИ !!! Стига с такива показни акции - нито ще го осъдят, нито някой друг ще си понесе последствията !!! Тихо мълком ще се забрави всичко и най-много бившият шеф да осъди БП за оронване на престижа !!!

Да бяхте проверили какво става и в Плевен.Може би ще е интересно.

Браво, евала!!!

Името е ЕНЦИСЛАВ ХАРМАНДЖИЕВ. Кога журналистите ще се научат да правят точни проучвания преди да пишат?