Първите продукти на големите ИТ компании

PCWorld.bg, издание на IDG България, публикува изключително любопитна статия за големите, "стари" хай-тек компании. Материалът препубликуван е с незначителни съкращение.

Обратно в новината

Коментари - Първите продукти на големите ИТ компании | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-логичната цифра 1 нарочно е заменена с 2, за да не се плашат потребителите от един изцяло нов и възможно бъгав продукт. - Може ли това някой да ми го преведе? ;)

Голем метЕРЕолог си бе!

Е как ще е интересно за Нокиа, та те не са американци :) Не виждаш ли, че тук статията е само за постиженията на Big American Brother. Иначе реално погледнато, интересно е и за Olivetti, Siemens и още няколко НЕамерикански отрочета, но зависи за кого и в чий интерес е това интересното тук ;) Ферщейн зи?

Дпкато в емерика си играят с компютърчета в Сьюза се разработва метереологична бомба, която в момента стабилно тормози емерикан пийпьл.

Човечеството не се движи от САЩ, просто там от откритието се правят пари. А всеки работи за пари. Също логично е една по-напреднала икономика да дава възможност за повече разработки. Но да питам разбиращия - защо Франция не можа да осъществи пилотирана космическа програма ? Дали е толкова бедна ? Китай успя с 40 год закъснение от 2 те космически държави, но все пак го направи.

Юни, ей ся ще дойдат мишките да ти обяснат, как те са ги откраднали тия работи, я от руснаците, а сега е модерно да е от Китайците (нищо, че китайците нямат един патент). Или как предатели емигранти са ги създали ти неща. А най-върлите плъхове, направо ще ти обяснят, че нашата източна духвност (нищо, че ние сме част от западната цивилизация) е против всякакви хей тек истории, които ни пречат по цял ден да се молим на армията светии.

Така е,видно е и за най-големите американофоби,че човечеството се движи напред единствено,само и неизменно от САЩ!Очевидно е-няма друга страна ,която да е в състояние да направи нещо в тази област,и не само в тази!В България винаги са мразели и преследвали способните хора,които естествено са различни от посредствените!А знаете как се отнасяха комунягите към раличните и различното!Но именно свободата е хранителната среда за създаването и израстването на изключителните личности и изключителните постижения на цивилизацията!

За Нокия също е интересно

mua xa xa xa xa.... kolko prosti i naivni hora imalo tuka vuv foruma. xa xa xa