Диамант, скрит от 50 г, показаха във Вашингтон

Във Вашингтон показаха скъпоценния камък The Wittelsbach-Graff, който за последно е виждан от публика през 1958 по време на Световното изложение в Брюксел.

Обратно в новината

Коментари - Диамант, скрит от 50 г, показаха във Вашингтон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормалните хора по света се хранят, за да живеят. Алчните живеят, за да се хранят.

Тук всеки е с каменна глава, в смисъл на нео благо роден, скъпо ценен камък, де! Ха-ха-ха.......Защо ли ни занимават с тези глупости?! Наверно да подскажат на западняците, че и у нас всичко е.....нормално и хората мислят само за огромни диаманти и сапфири, в които да си вложат милионите....! Особено пенсионерите, които не си отиват в небитието от друго, ами от леност и мързел и не могат да си изхарчат пенсиите......

Сигурен съм,че когато ти дойде краят ще си мислиш,че с теб свършва целият свят.

Браво на That много точно казано!

От статия за диамант, пак стигнахе до лошите американци. Това че батериите ми държат малко пак на тях можем да го припишем, нали? Аз викам да им се разсърдя и че DHL не работят в неделя за да ми донесат апрата. Пак на тяхната сметка да го сложа! Мрънсици гадни. Иначе коментара на куротора ми хареса :) Между другото Граф е англичанин, но това не е важно :D важното е да се плюе. Английският бижутер Лорънс Граф

Ех,защо не може да се наслаждавате на красивите неща в природата.Много важно кой го притежава,но великата Природа го е създала.това е поважно.Дребни български душици.жалки,не могат да се радват на красивите неща,веднага ги обладава зависта.

Нормалните хора по света се хранят за да живеят.Алчните живеят за да се хранят. Белите американци първо се отъваха от непослушните индианци,отвлякоха си африкански негри да им робуват и накрая решиха,че като най-богати трябва да подчинят света.Само не им стигна времето за да се досетят,че доста изостанаха от човешката еволюция.

голяма работа...камик

Този диамант има история- но тука не е отбелязано, че винаги скоро след смяна на притежателя му се случва нещастие. Това, че диаманта излиза отново на бял свят не е на добре..дано греша..

Ех, този Граф! Как може да направи такава дупка на стъклото!

И същият този Граф и хората , които ще наследят камъка ще могат ли да го вземат с себе си в отвъдното?Жалка човешка суета!Вместо да го крие от света по-добре да беше направил търг за него и с парите да беше нахранил и лекувал бедните деца по света.Повече от сигурен съм,че този Граф в следващият си живот ще се прероди в червей или къртица , за да може през цялото време да копае около камъни , които тогава ще бъдат препятстствия за него.

донесете го насам и няма да го видите още 50 години

Представям си какво е да обработиш диамант, така че да е същия на вид като въпросния легендарен камък и да го продадеш за 25 милиона.

Диаманта е мой, откраднаха ми го, нека ми го върнат :-)

Всяка крайност - хубава или лоша- води до обратната крайност Затова се казва че тези хубави крайности води до нещастие... НЕ го искам този Диамант!

Няма начин където минат да не завлечат нещо хамериканците.......

Луди хора всякакви - толкова пари за каманаци пък били те и редки ... Vanitas vanitatum et omnia vanitas

da e kamaka... :D:D