Плевнелиев: И бомба да падне, АМ ”Тракия” ще има

На 4 февруари ще бъдат отворени ценовите оферти за строителството на ЛОТ 2 на АМ „Тракия”, съобщи министър Росен Плевнелиев, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: И бомба да падне, АМ ”Тракия” ще има | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде де, писна ни вече с тази магистрала, голяма радост, но хайде вече да се строи!... И също да правите целия пръстен и Дунав Мост 2, естакадите в София, тротоарите - алеи, подземните и надземни паркинги, Метрото, Околовръстното и всичко останало!... Народъ за такива като този е казал: голям чеп (залък) лапни, голяма глупост не казвай, ама кой да слуша? Всички държавни служители, назначени през последните 8 години, да се уволнят, защото пречат на бизнеса и държавата!

Плевнлиев Плевенлиев наесен бомбата ще те отнесе и тебе но защо ги говориш тези глупости да те запомниме само с тях

Естествено, че ще има. Въпроса е кога :)

Че кой няма да е щастлив от голямото лапане.Даже и за издръжка на новата Партия - майка ще има.На такъв строеж никой не може да му хване края /или по-точно не иска/.

как по какво по лапане на парички от Бизнес парка ти откъде падаш бе мой човек...?

Този строителен министър,е на светлинни години от строителството. Въобще ,по какво е специалист, защото не е учил във УАСГ.

Поредният селяк с власт.

Айде де писна ми вече с таз магистрала, голяма радост, но айде вече да се строи и също да правите целия пръстен и дунав мост 2, естакади в София, тротоари - алеи, подземни и надземни паркинги, метро, околовръстно и всичко останало

to sled 4erveno/dps upravlenie cqlata darjava vse edno 4e bomba e padnala

За коя европейска държава води атомагистрала Тракия????

samo GERB I BOIKO

Mai spirometra ti pokazva dosta gradusi na pitieto...IDIOT!

На комунистите не им стигнаха 45 години да построят една магистрала да видим демократо/социалисти докъде ще я докарат. Вече изтекоха 20.........

Тези пък защо се изхвърлят толкова.Боко каза,че през 2010 ще се движим по магистралата.Напомня ми на комунягите когато взеха властта,че до началото на зимата ще завършат ремонта на Хаимбоазкия проход.Започнаха с оферта на Батко и Братко за 200 000 -завършиха за 800 000 и то само за едно лято.А пък след това още колко години строиха и колко милиона гушнаха,само те си знаят.И до днес още не е завършен пътя.Ха направете им одит,ако не сте с тях и от тях.

Надяваме се най-сетне някой да си свърши работата!

Само чакате да излезне тема касаеща правителството и олигофрените са веднага на линия / пример първи са тя и ккк/ , анонимници страхливи и злобни. Вземете се скрийте някъде бе комунисти мазни. Всички държавни служители назначени през последните 8 години да се уволнят пречат на бизнеса и държавата.

бомбата, де, така и така си падна, а магистрала отнийде се не види.........

бомбата, де, така и така си падна, а магистрала отнийде се не види.........

А бе вие продължавайте да се снимате с еврейски шапчици пък тя бомбата......

народът за такива като този образ е казал голям чеп лапни, голяма глупост не казвай, ама кой да слуша? другарят реди простотия след простотия, все едно е в правителството на боко тиквата :-) 25% била екстремна неустойка, направете я тогава 10% както на турците с Люлин, та да си я платят лесно и да си отидат по живо-по здраво с държавните пари....

то заради тази магидтрала няма и жрица на любовта там вече

ей, мекере пикливо герберско, що се не скриеш кат Румито професорката бе чумпилино?)))))хи хи