Линейка ще дежури денонощно на Кулата

По заповед на министъра на здравеопазването д-р Божидар Нанев е осигурена линейка на ГКПП-Кулата, съобщиха от пресцентъра на Министерството на здравеопазването.

Обратно в новината

Коментари - Линейка ще дежури денонощно на Кулата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Забелязъл съм че в българия за да има някъде пешеходен светофар например, то някой трябва да е умрял там преди това. Предполагам че така е и с дежурната линейка..

ne ni triabva gurcia.nie sme po-silni.napred bratia

на мен не ми е много ясно - нали това са транспортни средства на фирми и шофьорите са техни служители?! Не трябва ли те да си се грижат за тях , а не БЧК?!?! Това да не е заметресение или някакво друго бедствие?

Премиерът Батман се задържа в Берлин още два дни над предвиденото - ще оперира ранените войничета, дето ги транспортират от Афганистан . . . Боже, пази нас и Родината ни от малоумници!!!

А коли могат ли да минават? Изцяло ли е затворена Кулата?

Намира ли ти се поне малко сиво вещество за да свързваш стачката на ггръцките фермери с ББ.Аман от безумни драскачи.

това което става там е безобразие малко кьсно милите господа са се сетили че там трябва да има линейка мой приятел слд като получи инфаркт точно там на границата преди пет дни вчера почина

нали няма блокада?нали батман беше там?

медицински екип от фелдшер/ или лекар / и шофьор дежури от снощи - 24 януари на границата на кулата.

Нещо не ми е много ясно.Тези шофьори са там, не поради природно бедствие, война или от този род. Повечето от камионите са на фирми, не би ли следвало те да се погрижат за шофьорите си, а не БЧК. БЧК да носи на тези, които наистина имат нужда.