На Кулата става все по-тежко

Обстановката на ГКПП-Кулата се усложнява, заяви областният управител на Благоевград Валери Смиленов, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - На Кулата става все по-тежко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЕГА Е ВРЕМЕТО БЪЛГАРСКИЯТ ЕВРОКОМИСАР ПО БЕДСТВИЯ И АВАРИИ / И КРИЗИСНИ СИТУАЦИИ/ ДА ПРЕДЛОЖИ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ЗАТВАРЯНЕТО НА ТРАНСГРАНИЧНИ МАГИСТРАЛИ ДА СЕ СЧИТА ЗА САБОТАЖ И ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ И ДА СЕ НАМЕСВАТ ВОЕННИТЕ. ТОГАВА ДА ГИ ВИДИМ ГРЪЦКИТЕ ФЕРМЕРИ. НО , ТО СЕГА СИ СТАВА С НЕГЛАСНАТА ПОДКРЕПА НА ТЯХНОТО ПРАВИТЕЛСТВО.

Гърците като цяло са по-зле отпреди.Но гръцкото зле пак е по-добре от българското.Не може да им се отрече,че са хора,които умеят по-добре от нас да се грижат за собствения си интерес.С цената на всякакви протести.Ние сме направо едни наплашени мишки с нашите смешни демонстрации с 200 човека.Там хората действат,тук само философстват.Ако като нашите фермери правят подписки и излизат 20 човека до селото си,никой няма да им обърне внимание и няма да получат нищо.Аз обаче не съм видял гъркиня да слугува на българка или грък на български строеж,така че по-леко с изцепките.

Ами, има си решение. Чувам по новините, че Бойко вече е поискал от Гърция обезщетение. Да се удари хесапа колко пари губят тирове и леки коли по границата с Гърция и тези пари с лихвите да се искат от тяхната държава. А пък самите гръцки управници, ако им идва на акъл, ще глобят фермерите, които сега задръстват нашата граница. Да си протестират, кой ги спира, обаче пред техния си парламент, някъде другаде в Гърция, не на границата с нас. Що не окупират по същия начин границата с Турция? Щото номерът там няма да мине.

S dve dumi pologenieto,e Lope de vega

И Бойко се класира като дупедавец. До сега трябваше да е предявен иск, не само за финансови загиби, а за нарушаване на свободата на предвижване и злонамерени действия срещу България. Това е тероризъм и трябва да се третира като такъв. Защо да пращаме контингенти по света, като и НАТО не ни защитава? Дори опосканата Българска армия ще се справи с трактори и терористи. - с клаксона пред посолството им в София; - нищо гръцко не купувам; - няма да им стъпя, като турист; - като се организира блокада по Великден и през сезона - там съм. И никакво гласуване за неспособни да защитят държавните интереси смотаняци.

Не разбрахте ли,че България има повече задължения в ЕС отколкото права ? Ние не сме влезли там,а сме вкарани ! Ще търпим,защото сме слаби !

gluposta ti predizvikva smiah

Докато мъдрите се намъдруват предлагам да обявим бойкот на гръцките стоки и да не купуваме нищо гръцко.

След като гърците са толкова зле, както ги описваш, защо при тях заминаха около 300000 високо цивилизовани и добре нахранени булгаристанци да им слугуват, а нито един гладен и прост византиец не да проси тук!

ami togava nie da im blokirame granicata lyatoto i da im provalim sezona da gi vidim kakvo shte pravyat...da si blokirat Atina a ne granicata

Няма се плашите, скоро ще получим излаз на Бяло море. Гърците са мъртъв народ без бъдеще

КАКВО ЧАКАТЕ С ПРЕДЯВЯВАНЕТО НА ИСК ЗА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ? КАКВО ЧАКАТЕ.

Малии, на Бойко ще му изтече кръвта, докато не се отвори границата. ББ: Кръв ми капе от сърцето, като гледам как шофьорите мръзнат в кабините.

Гръцките фермери действат като хора,загубили всичко-не се съобразяват с никого и нищо.И си държат на своите искания,своите права,своя дом.Не са лесни като нас:младите-немили-н по света,а родителите-със 150лв пенсия и да не се оплакват много-много...

Умнико, нито един външен министър на суверенна държава не може да се меси във вътрешните работи на друга суверенна държава и да й нарежда какво да прави с гражданите си - идиоти, каквито са инатливите гърци. Те ни мразят страшно много, и са по-големи инати от много други нации по света, а тези, които правят подобни блокади са и до голяма степен албанци от северните райони - значи, напълно неуправляема пасмина. По-зле от тях е само корумпираното им правителство, което не може да управлява поради това, че е окрало субсидиите още много отдавна ... Гърция не става за никаква Европа, там цивилизацията отдавна е приключила - още в древността се е разложила, оттогава все по-зле стават ...

От сега да се знае че ще блокираме границата лятото

Това недоразумение Трайчо Трайков от къде изпълзя.... егати специалиста!!!

Кво става бе ГЕРБ? Имаме ли външен министър? Нямаме ли? Или още си играем тука има , тука нема?

Аз не мога да разбера, защо още хора чакат на тези гранични пунктове. Ами не разбраха ли, че са затворени. Досега да са минали хиляда пъти през другите пунктове! Ама те стоят в зимата и то през нощта. След 2 дни през нощта ще бъде минус 20 градуса. Тогава ще замръзне някой и чак тогава ще се сетят тези глупаци.

MOD, .I.

Всичко,което става в гърция е насочено срещу България.Зашо не затворят границите с турция,македония,ита и други ,а тяхното ДЕМОКРАТИЧНОправ си мълчат и интересно какво чакат.Нека и ние да затворим границата за гърците,но не смеем понеже не смеем.путьовци.

СЕГА Е МЪРТАВ МОМЕНТ ЗА ХОРАТА В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО В ГЪРЦИЯ.НЯМАТ КАКВО ДА ПРАВЯТ И ПРАВЯТ СТАЧКИ.ЗАЩО НЕ ГИ ПРАВЯТ АВГУСТ.ВСИЧКИТЕ СА ТАКА В ГЪРЦИЯ.НАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА ИСКА НЕ 30 МИЛ.А 300.

а бе византийците що не идат да блокират техните корабчета и пристанища или пък границата с турция.всички политици в бгто мълчат като путки еба си правителството.ама да ни поробят некои други да ни шибат още 500 години.

gurtzite sa mrusni gadove koito mraziat vsichko i vsichki a pa susedite sa im trun v ochite ele pa nie deto sme gi pukali ot boi

ей селтак, къв герб кви пет лева, това е гръцка територия и понеже на са овце като българите, ще стачкуват до дупка.