Сандански и Банско го закъсаха

Тотален срив търпи туризмът в Сандански, Банско и целия регион заради блокадите на българо-гръцката граница от протестиращите гръцки земеделци.

Обратно в новината

Коментари - Сандански и Банско го закъсаха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стойте си там. При вас пълната пограма е безплатна.

Много се радвам ! Давайте братя гърци, не се оставяйте да ви мачкат ! Дано протестът продължи, докато постигне целите си. А за Бойко и другите дето негодуват, един среден пръст.a

Да отидеш на зимен курорт, за да ходиш през деня до Гърция... На някой му се искат компенсации задето не може сам да привлича туристи.

Малее санданските шаврантийй кво ще правят???И мутрите -сводници...ГОЛЕМ ПРОБЛЕМ....

какви хотели ,какъв туризъм ,какви пет лева....в сандански в хотелите, обслужването в тях...то ...просто не съществува.да ,блокадата пречи на гръцките педофили да си обслужват нуждите...за това съжаляват!!!!!

лаком гъэ глава затрива

това хотелиер не стана ли мръсна дума

Ами да събираме помощиза за закъсалите СПЕКУЛАНТИ!?!

сигурно и те ще искат компенсаци.като нямат работа,блокадата е виновна..

Ей, големи злобари сте! Вместо да скочите и съчувствате, да бъдете солидарни на протестите в Гърция, дори и да стачкувате, вие типично по балкански /Борисовски/ ги орезилихте! Тъпи селски егоисти! И веднага ще се поправя: селянин не е физическо, а духовно състояние!

къде ти е външния министър да ходи да оправи работата, а ми тя била на интервю за работа за еврокомисар, опаа ама тям я скъсали щото не знаела. ами сега нито еврокомисар, нито министър, а само едно голямо нищо, пардон зъбато нищо. Има една народна поговорка - голям залък лапни , голяма дума не казвай, ама не можахте да лапнете с румето залъка , заседна нещо, ми така е като не може каквато и да е дума да обели... освен едни големи зъби.

СВАЛЕТЕ ЦЕНИТЕ И СИ ОПРАВЕТЕ УСЛУГИТЕ!

За какво българско става дума пък сега? Като ви плащаме стаите, манджите, пистите....тогава не се интересувате, че сме българи, цените ви европейски!!!

Ей ама много ми е кеф като прочетох тотален срив в Банско като се сетя за стереотипа на повечето хотелиерчета там...

Пускайте промоциите. Свирката на 5 лв. Ние идем от другата съседка.

КАКВА ЗЛОБА КЪМ БЪЛГАРСКОТО, КАКВО ПРЕДАТЕЛСТВО НА БЪЛГАРСКИТЕ ИКОНОМИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ. МАЛОУМНИЦИ.ЗАТОВА НЯМАМЕ УСПЕХ В НИЩО И ПРОПАДАМЕ.

Има ли идиоти които ходят там? Не верваааам!

Един ден блокада и фалирали. Как не ви срам. Надувате цените като за последно, то зер 2012 идва, а после фалирали. Лигави хотелиери

Мисля си, дали не усещат, че този път може да дойдат компенсации и сега се опитват отрано да се присламчат. Точно за тях грам жал нямам. Дали си в Люлин или в Банско е все едно и също.

това е с цел защо гърците да си харчат парите в Банско а при това гърция е в криза

Много злобари по форумите и коментират ли коментират.

Не са им виновни блокадите, а алчните им задници.

Фалирайте боклуци, хич не пука за Вас

Га ядоха кифтета не риваха :)

па ние видеме че сте го туристе,ама кикви сте....

Да фалират изедниците презастроиха всичко в Банско след празниците 20лв искат за капама само зеле и една мижава мръвка.За сачовете пак само зеленчуци и малко месо 30 лв. Ден година ,,храни''затрива

Ми к'во да кажем ние с гайдите, дето не разчитаме на туризъм - пренос-превоз през границите??!!

Хайде сега, тракторите им криви... Границата е затворена от няколко часа буквално, а тия лакомници пищят. Ощетени са само търговците и превозвачите, за тях са щетите и ден-губите.

Така догодина може и аз да отида на Банско и да се правя на баровец :))))) , ако цените станат от гръцки - български :)))) - ма ми се иска и слънчев бряг малко да го поблокират гръцките фермери :)))) - не че ми се ходи там на почивка , но ако може следващата година да не осират така зловещо моренцето :)))))

На калпав хотелиер тракторите му криви...

Така е защото всяка десета къща м Сандански е хотел !

МилЕонЕ левове се губят, ле! а така гот ми е, уикенда ще е супер там!

kolko mnogo me valnuva....Horata nqmat pari za hlqb,a tezi samo revat...

Ето едно положително нещо от гръцката блокада! Сега ако може и едно леко земетресенийце да друсне (без жертви) и да почупи бетонните боклуци ще е супер. !!! Аз лично ще платя един булдозер да разчиства 1 седмица!

Не е виновно мутренското презастрояване, гръцките блокади са виновни, шъ знайш!

Върнете им жеста на лято, когато заприиждат румънците и българите на море в Гърция

кекстуризма го закъса

Ами то затова се правят блокади - да боли и да се преразпределят приоритетите и парите между различните обществени групи.

Банда мазни келеши и мутряги че щели да загубят не е проблем. Тия не са били и никога няма да станат олицетворение на българското. Да го д..ат.

Пари някой здраво хвърли там ; но само чрез ам-ам и биенето на тантам не се става голям .

На Гърците нашите зимни курорти са им като на нас Бяло море. Е, като оставим настрана секстуризма в Сандански и Петрич...

da prav e toq..sex turizma zakasva...tova sa bardacite na garcuiq...