Борисов нареди лесно минаване през Македония за Гърция

По разпореждане на премиера Бойко Борисов са предприети мерки за опростяване на пропускателния режим за български превозвачи на митническите пунктове на границата с Македония, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Борисов нареди лесно минаване през Македония за Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ББ панически го е страх от протести и от стачки в България. Защото знае, че стачка или протест веднага ще свали режима му от власт. Затова са лютите му закани към гърците, за да няма техни подражатели и у нас.

predlagam BB da gi otupa i da kaje az gi biq evropa im pla6ta na gar4olqta

garcite ni zavigat,zatova,4e sme po dobre ot tjah.

бойко ще реши всички проблеми. Ще нареди от дадена дата и час всички българи да се чувстват щастливи и - готово! Очакваме трепетно гу`син пожарникар, ще`с стараем гу`син пожарникар! Разрешете да изпълняваме гу`син пожарикар? Разрешете да станем от пода, гу`син пожарникар!

Щом Господ е казал ....Смешник Бат Бойко. Доста ме забавлява.

aiduk tova ne e nischo scho si napravil pak sche kradete kontrabandata pak sche e vaschoto vreme aiduk ne te li e sram kato gledasch kakvo stava v bg.naroda miserstva a ti hodisch da se molisch pri evreite i resila s jeleva e goljam kade gleda6 i kakvo pravisch pojarnikar

Г-н Борисов, Предлаганите от Вас мерки не са решение на проблема. Македония не е в ЕС и се изискват други документи за пътуване и превоз. Действията на протестиращите погазват всички международни норми и споразумения. Това е директно посегателство върху суверинитета на България. При това правителството на гърция е дало съгласието си за т.н. протести и ги охранява. Какво чакате, да ни окупират ли, за да се обърнете към ЕС, НАТО, Съвета за сигурност на ООН и всички компетентни международни организации. С терористи не се преговаря г-н премиер и това ли не знаете? Напълно съм съгласен, но само с писане в интернет не става...

дА СИ ГИ ПУСКАТ. ИЗОБЩО ДА НЕ СПАЗВАТ ЗАКОНА. ДАВАЙЙЙ НАРОДЕ . НА ГРАНИЦАТА ЗАКОНИТЕ НЕ ВАЖАТ.

ПАК ПИАР. ПАК ГЛУПОСТИ . НЯМА НАДЕЖДА С ТОЯ ЧОВЕК. ДАЖЕ НАПРАВО ДА НЕ ГИ ПРОВЕРЯВАТ. ДА СИ ГИ ПУСКАТ СВОБОДНО,КОНТРАБАНДА ПОНЕ ДА ПРОЦЪВТИ.

Ако сега има избори Бойко ще спечели с още по-убедителен резултат! Защото само той е честен и мисли единствено за народа!

Г-н Борисов, Предлаганите от Вас мерки не са решение на проблема. Македония не е в ЕС и се изискват други документи за пътуване и превоз. Действията на протестиращите погазват всички международни норми и споразумения. Това е директно посегателство върху суверинитета на България. При това правителството на гърция е дало съгласието си за т.н. протести и ги охранява. Какво чакате, да ни окупират ли, за да се обърнете към ЕС, НАТО, Съвета за сигурност на ООН и всички компетентни международни организации. С терористи не се преговаря г-н премиер и това ли не знаете?

Държавата да не спи, къде в ЕС има блокиране на граница? Да се осъди гръцката държава.

За по лесно ББ направо да беше заповядал на гръцките селяни да си ходят по живо по здраво по домовете щото иначе той ще им стане премиер.....и ква сопа ще ядът тогава;-)))

предлагам ние да стачкуваме лятото , да затворим границите им и да попречим на туристическия сезон , та да видят гърците дали това е хубаво , особено във време на световна икономическа криза .

Браво Бойко на гръцките селяни само така. И не забравяйте че покрай сухото гори и мокрото. Ще има и кнтрабанда и всичко друго, но важното е да се покаже, че не само гръцлите пацавури са най важните. БРАВО. БРАВО. БРАВО

Щом ББ е наредил...Дрога през Щатите от космоса ще прекараме ...

Винету пак размаха томахавката. Наредил бил! Дръжки и глогинки. Границата да не ти е пожарникарски маркуч. Бива бива перчене, ама чак пък толкова. Като се спука балона ще осмърди целия полуостров.

Айде бе? И как ще стане това, като митническото законодателство не е променено? Или Той ще нареди на нашите, пък и на македонските митничари да си затворят очите (разбирай - ще си отворят кесиите)? Ама, който го може-може! Остава да се разпореди и на Щатите да ни пускат по-бързо и без визи...

БОРИСОВ ДА НАПИШЕ ЕДНА ДЪРЖАВНА НАРЕДБА,КОЯТО ДА ВКЛЮЧВА , КАКВО МОЖЕ И КАКВО НЕ МОЖЕ, ДА НАРЕДИ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ДА СИ Я КУПЯТ ЧРЕЗ СИ БАНК, И ТОГАВА БСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО, ЧЕ ТО ВЕЧЕ 20 ГОД. НЕ НИ БЯХА НАРЕЖДАЛИ.

Скъпи пожарникарю, дали гърците са толкова прости че да оставят границата с Македония неблокирана?

Това не е ли типичен проблем за решаване от МВнР? Ало, министърката! С кого граничи България? А премиерът за чий ... ряза ленти на пунктове, които не могат да се използват?

Хе-хе... съседска страна, член на ЕС си затваря и отваря границата както си иска, а ние търсим път през държава, извън Евросъюза.

На суверенна съседна държава ли? Смешно е да си вярва, че нещо у съседите изобщо може да зависи от неговите нареждания и разпореждания. Стига вече с тоя цирк!

Управляващите нямат и хабер за какво става дума.През Македония трябва да се прави задължителен износ,да се уформят Тир-карнети и други документи. така ,че пълво да питат за какво става дума.

Много правилто ! Браво ! А кой ще изясни защо данайците правят мръсно само по нашата граница ? Те е ли това ответна мярка заради новите ГКП-та, които позволяват контактите с българите в Беломорска Тракия да се активизират ?

Ето за това се кефя на Борисов. Решава проблемите, тук и сега на момента! Нека си приказват всички, че работа не се върши... ние хората не сме слепи и не сме глухи.

мога ли да спя с жена си?ако наредите ,веднага гусин пожар..

да ме пренесат.

Ако нямат танкове, да ни пуснат с нашите да поразместим от пътя тракторите на гръцките селяндури, т.е. на нашите погърчени селяни! Поне с това да ни оправдаят, че си мачкаме нашите хора!

Типична кризисна ситуация. При това международна. Желева да действа, за да покаже на европарламента дали може. Иначе друм!

Аз пък нареждам облекчено минаване за наши превозвачи през Луната и Млечния път като цяло, с изключение на БГ/ГР граница! Защо не тропнат с крак нашите и да им обяснят на тия византийци ненапротестирали се, че така не става? Значи за пореден път не се решава проблем, а се заобикаля такъв! Нищо ново.

АЙДЕ ЮРУШ НА КОНТРАБАНДАТА,НАШЕТО ВРЕМЕ ДОЙДЕ!!

ми кво да кажем в заключение. Обикновено се казва - Амин .

Не износ ,а само ТИР КАРНЕТ с T2l

Айдеееееее лайометите почнаха, вие какво искате бе, Борисов нарежда на НАШИТЕ да олекотят режима, не ма майките ви тапанари.

evala na gartzite,che si ustoqvat interesa.mnogo sa zadrujni,a kato u nas -edni stachkuvat,a drugi gi pluqt.da se blagodarqt nashite prevozvachi i nai-veche turoperatorite,che ne zatvoriha granitzata po koleda.togava ni pribraha parichkite,a sega kogato nqma tolkova turisti-zatvarqt granitzata