Винетки - от банкомат и хипермаркети

Винетки да се продават и в някои вериги за хранителни стоки, такива преговори водели новите дистрибутори на стикерите.

Обратно в новината

Коментари - Винетки - от банкомат и хипермаркети | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заложени приходи 200 млн. лева. Това прави 3 млн. годишни винетки по 67 лева. Имаше статистики, че 50% от страната - хората карат БЕЗ винетки. Моля - да не ми отговарят софиянци, които не са били по провинцията - там имам познати, които откакто има винетки - не са дали ЛЕВ за такава! Колко коли има в България, как се смята, че ще постъпят 200 млн, комисионната за разпространителите - 5%, значи е около 10 млн... А трябва ли да изглеждам смешен, ако питам - с тези пари - последните години - колко хиляди километра магистрали са построени...

а като продават винетки, да асфалтират и улици? Писна ми да си разбивам колата по пътищата а и да им плащам за безотговорноста и мързела

аз съм доволна,че пощите няма да ги продават!там служителките са сърдити и вечно начумерени!Я си представи следната картинка -там си плащаш ел енергията и когато това съвпадне с раздаването на пенсии наистина и ти може да се пенсионираш а лелчето зад гишето е една усмихната и дружелюбна може да те отстреля ,защото има работа и е сърдита ,така че.......Точно защото са държавни пощи недаиси боже да ти се наложи да им ползваш услугите!!!!

Абе неграмотнице, я се научете да четете - казват ви че И от там ще може. От пощите и бензиностанциите ще можете по принцип, това е част от офертата.

Защо говориш глупости бе Плевнелиев,ние не сме аборигени ,много изгодни условия.. дрън ,дрън.Да не влезат парите в пощите,че са държавни и имат клонове и в селата ,а сега ще ги продават банкомати,що не ги пуснете за продажба и в бръснарниците. Като знаеш на кого е далаверата,поне защо не си мълчиш,а се излагаш да говориш глупости.Поне ти изглеждаш интелигентен.

То и трансформацията на дълга от Милен Велчев щеше да е много изгодно за държавата.....

аре стига ни занимавайте с вашите скапани далавери! тапири нагли и коримпирани!!!!

СиБ означава Светелинка и Бойко.

а по селата като няма супери и банкомати?или там не живеят хора.Във всяко село има поща ,но не Си банк трябва да е.

а по селата като няма супери и банкомати?или там не живеят хора.Във всяко село има поща ,но не Си банк трябва да е.

кой ще вземе милиони неустойка от цветелинка бе, росенчо? ти или мъжа й?

а колко милиона щяха да са донесат бг ПОЩИ 9държавна собственост) на бъллгарските данъкоплатци, ако те бяха 'изпълнител на поръчката и този е толкова противен..като шефа си ББ и колегата му Р. Желева

nali ne triabvaxa vinetki za edna ob6tina,taka li e

Продажба на винетки от банкомат? А банички ще могат ли да се купуват от банкоматите? Ако може, предпочитам да са със праз.

Хайде СИ БАНК и ВИП СЕКЮРИТИ, почват сладкия бизнес. ПЛАЩАЙТЕ БЪЛГАРИ !!1 ХА ХА ХА ХА ! Криза а ?

CIB OZNA4AVA CVETELINKA I BOJ4O,to bilo mnogo prsti4ko,4eto tolkoz im e bagaga,PROSTACI.

Най-добре за всички ни е винетките де се предлагат от застрахователите.

Росене,като играеш на адвокат и рекламно лице на фирмата разпространител,защо не го организира от името и полза на държавата?Годишната търговска отстъпка е около 10 млн,поне 5 млн. можеха да са за хазнат!