Евролевицата заплаши с втори провал за Желева

Лидерът на социалистите в Европейския парламент Мартин Шулц в много остро официално изявление разпространи позицията на Партията на европейските социалисти, че Румяна Желева няма качества да бъде еврокомисар, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Евролевицата заплаши с втори провал за Желева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предлагам да създадем съюз на хирурзите-любители.Е ден хората ще се научат и то не по някакви си учебници, а от практиката.Е, ще има жертви, но кога е нямало...

из европа броди призрака на българската злоба и овчедушие.

левицата така си и преживява с плашила.

Желева е с партийно поръчение, както при комунизма. Тогава за министри Т.Ж. назначаваше верни комунистически функционери, но заместниците бяха изключително и задължително професионалисти - от длъжности директори на заводи,комбинати и ген. директори на обединения или асоциации. Тук зад Желева няма такива заместници, тя никога не е работила в сферата на тази дейност - по организиране и предотвратяване на последствия от бедствия, аварий и катастрофи. Това конкретно по дейността. За общата й географска култура - отделно. За неспазване на законите - също. Нейното номиниране си е гаф на Бойко Борисов, но той работи по схемата от Т.Ж- с партийни поръчения.

Запитайте се кой е по големия резил,че ЕС преди време ни спря всякакви помощи,по време на Кунева,почти ни изолира,но иначе хвалехме г-жа Кунева! А може ли някой да отговори кое е олицитворението на Станишевското правителство........ само се запитайте сами и отговор не искайте....!Българи спрете с тая злоба.През ден да сменяте политиците пак няма да сте доволни.Ние знаем само да плюем.Надявам се че тези управляващи ще съумеят да се поучат от грешките си а не като предишните,които и партията си немогат даже оправят.А за фирми не говорете в целият свят е така.И Берлускони е смешник но народа си го обича!!!

Za vashe svedenie imam MD po mejdunarodni otnoshenija, rabotih uspeshno v Evropa, sega se spravjam prekrasno v USA. Samo poznanija ne stigat, zatova i testovete v EC ne sa za zubrachi, a za misleshti hora.

Стига самоохулване бре хора. Другите не са по-компетентни - просто са обиграни. Гадно е да се радваш на позора на нацията си.

Дастайно е Желева да се оттегли сама.Да не въвлича и наши и чужди в безсмислеви битки и омраза.Тя е дипломат и от нея се очаква да не сее конфликти.Дори да бъде изпрана и да мине на релси нейното присъствие само по себе си вече е скандално. За Антония Първанове съм убедена,че й е било добре заплатено за да разпали скандала.Но това не оневинява Желева,че се дължа неадекватно и е недоднанъчно образована за поста

Абе тая смотна евролевица да спре да си прави пишки с народния ВОТ!!! Какво искат хората пак да ги изгонят с камъни от парламента ли! Гласувахме и всички около нас казват, че подкрепят ГЕРБ! Социалисти разберете, че хората не искат вашето анархично, корумпирано управление, готови са да застанат и зад Костов, но никога повече за вас, дори е банално да го пиша, вече за всички е ясно! И стига вече безнаказани държавни служители, който са готови да ни унищожат понеже обаче защото- просто да се съобразяват иначе май няма да е добре или какво?

ако ти и оня отдолу , за когото пишеш, сте мислещите ...ще падна от смях, сигурно третият е ББ....абе ташаци бе, госпожа Петрова...на рояци

Анджък се е Здобила. Защото, аз за да получа дипломите си учех, защитавах ги. А ти май не си ходила и на училище, иначе щеше да знаеш , че се пише сдобила.И доктор е научна степен , а не титла.

не знам какво е социнтернационализъм в действие, но много добре видях каков е Герберско насиране насред Брюксел....)))))

е ясно е каква си и какво искаш невинно да ни внушиш, ама няма да се Здобиеш с успех де)))) смешна платена клакьорка...

бе те и хората на Изток знаят , че в Англия с парички можеш и Оксфордска диплома да си купиш , даже англичанката дето я препитваха си е купила баронската титла...ама е показала завидно знание на подробности в дипломацията, макар да не е такава ....схавщаш ли разликата с нашта кобила и мутрафонът бос а??? ега си - външен министър да не знае къде е Аденксият залив при положение , че имаше отвлечени наши граждани ...какво повече да гворим ... те хората интелигентно ни намекнаха не е много уверена в географските си знания за конфликтните зони...пък ти си дрънкай за купуване...купуване има навсякъде ама хората предлагат стойностни хора, а не някакви нагли и кухи лейки, че крокодили на всичкото отгоре...

Кажи ти КОЙ да подкрепим? Дай едно име, което смяташ, че ще оправи България! Аз лично (а и смятам, че и всички мислещи българи), не съм гласувал за Бойко, защото съм повярвал на предизборните му обещания. На мен ми е пределно ясно, че той и да иска, не може да ги изпълни (или поне не всичките), както и който и да е друг. Ясно ми е, че той допуска, и тепърва ще допуска още грешки, нормално е. Овце са тези, които само търсят някой да им обещае големи работи, те наивно да се хванат за обещанията, и после разбира се да се разочароват, и да кажат този не става, дайте следващия. Има обаче мислещи българи, които не гледат дребнаво на неизбежните грешки на КОЙТО И ДА Е, който е на власт, а гледат генерално, какъв курс избира България. Аз лично подкрепям Бойко точно от такава гледна точка. Не бих подкрепил БСП, пак от такава гледна точка, защото българите имат нужда да се разделят със соц манталитета (и ако не бяха подкрепяли БСП вече няколко пъти през последните 20 години, вече можеше и да са се променили), и комунизма наистина трябва 100% да остане в миналото. Тази гледна точка е по-правилна, защото се отнася за един генерален курс на страната ни. А другото е дайте да ги сменяме един след друг колкото може по-често (понеже ВСИЧКИ ще правят неизбежни гафове и грешки). Никой от тези хора обаче не мисли, че с честа смяна на управляващи и постоянното болезнено вглеждане в грешките им нещата могат да станат само по-зле, и България не може да има нито стабилност, нито посока.

Колко щеше да е смешно, ако не е тъжно и страшно. Самоуверен и неподготвен министър председател, некомпетентна и ароганта канидатка за еврокомисар.И тези хора представляват България, мен, теб, всички ни. Аз се срамувам от тях.

Когато Бойко плюеше, обиждаше, унижаваше, усмиваше своите политически опоненти, може би е пропуснал,че в един момент и той ще застане на мушката. В случая, напълно заслужено. Не може една измама да бъде подкрепяна от всички само от солидарност. Кой ще е измамника тогава- някаква личност или всички българи?

Немога да разбера плюещите тук против Първанова и БСП,че били виновни за резила на Желева.Нито Първанова е евродепутат от БСП,нито декларацията за конфликт на интереси е подписана от БСП.Това се знаеше от доста отдавна,писа се по наши и чужди вестници далеч преди изслушването и в ЕП.Докога комунистите ще са виновни за всичко,случващо се в тая страна? Кога Бойко ще поеме отговорност за тоя гаф ? И Желева ли я пратиха комунистите евродепутат?

Че желева и борисов са трагедия е ясно и неоспоримо, самоче в случая по-жалкото е колко овце ги подкрепят! няма такъв заблъден народ!!! трагедиата е космическа!!! който има надежда че България някога ще се оправи е абсолютен мечтател!!!

Вижте какво,аз съм от тез балами дето гласувахме за ГЕРБ и то анти предишните.Ако не бяха толкова долни предишните изобщо нямаше нито да се карам с комисионерите дето не ми разрешаваха да гласувам нито щях да се интересувам какъв ден е ,и да си развалям рахатлъка ,заради прости патки като таз и Антония.Казвам го защото се чувствам безкрайно обиден ,че Бойко и апаратчиците ни пробутват един безкрайно нискокачествен материал за политици.Все едно че съм дал пари за бентли,а те са ми пробутали стара запорожка.Тази проста ,неграмотна селянка с редки зъби и зяпнала уста е срам за нацията.Обидно е и за последния циганин да го представлява тя в Европа и света.Освен простотия ,тя показа и че е свадлива и в напечена ситуация губи разсъдък ,ако изобщо го има и търси оправдание коя била по курва и се топи още ,като случката от селски тип с Първанова Тази дружинна ръководителка от пролетарско селаки тип обърна на махленска кавга препитването и не виждам поне един аргумент да я подкрепят за КОмисар.Тя за нищо не става,даже на околовръстното гладна ще умре.Бойко да и бие шута и да измислят там един по келепир кандидат и да излизат от ситуацията.Ако нямат по убав кандидат по добре да се откажат от поста и жалко за тях.

Както се видя, Румяна Желева: е подготвена по въпросите на хуманитарната помощ; владее английски перфектно; не е в никакво нарушение на изискванията за комисар. А ББ каза, че има и по-трагични. Значи цяла Европа без ЕНП която пасува за сега се е заблудила или участвува в комунистически заговор.

Тук не става дума колко е кадърен или не е Бойко Борисов или Желева, тук става дума, че един германски боклук унижава и злослови за българския министър председател. Добър или лош, той представлява България. Прочетете постинга на KGB, той го обяснява чудесно. В тази връзка специално до KGB - благодаря ти приятелю, връщаш ми надеждата, че има и мислещи хора в БГто

Многоуважаеми г-н Шулц, що не вземете Станишев барабар с всичките му най-компетентни министри - социалисти и експерти да ви управляват не за 4 , а само за 2 години и тогава ще разберете за какво иде реч? Европа ще ви се види много малка.

Бедна къща - гюрултия голяма -стара българска (и малко турска)поговорка. Докато ЕС беше клуб на 12-те богати държави, си живуркаха спокойно. Сега този клуб се напълни-разшири- с бедняци и друго не може да се очаква.

Много си лЕв ... същата тази Европа спря европейските пари заради крадливите ''леви'' ...аман от писачи на щат

Съжалявам за това момиче, сигурен съм че е талантливо и добро, но един път завиниги, трябва да го разберем, там където сме се запътили с компромиси и неясноти неможе и неможе да стават нещата по Български, в момента това момиче ще плати горчивата цена, без да е корумпирано, да бъде изкарано такова. Едно от главните достойства на Бойко е че поне разбрахме, най-после, кой са мафиотите...

BRAVO !!! Ochevidno e che na tova politichesko nedorazumenie narecheno Boiko neshtata triabva da se kazvat direktno - za da razbere. BOIKO E SRAM ZA BULGARIA !!!

е и??май искаш да кажеш че Желевица е Клаудия Шифер и Айнщайн бледнее пред нея...??))) ти не си ивновне все пак...все още малоумниците не са закрили психодиспансерите , та има още надежда за теб

да бе да а що забраи че е завършил със златне медал в училището на майчицата си ...и професор ще стане с оня малоумник Игнатов най-скоро време ама резилното лайнов Европа все ще мирише ...смешник

haha, kaza li go moi 4ovek.A kakvi o6te iznenadi 6te doidat ot hristiqnska Germaniq ,nqma da e za vqrvane.I pak 6te si izmiqt tazete s kontroliranata ot tqh Amerika :)))

Господин Шулц, показва, че комунягата си е прост, какъвто и да е по народност!!!!! Къде беше този красавец, когато мръсните червени орди на Станишев обраха България. И Бокова, тази червена кучка я избраха за шеф на UNESKO!!!!! Това е все едно да назначиш Хитлер в Корпуса на мира!

това сладнимкаво-патриота писание може само от ялов гербер да се напише...нито въображение, нито финес (къде ти като знаем лидера)...та така...))))

Ха-ха-ха... Тоя баш социалист Шулц да вземе да каже нещо такова за немския или френския или английския или италианския министър председател... Тогава ще е майтап. Социалист, какво да го правиш, същински Сергей Станишев, с извинение...

то какво стана - някакви си евродепутати от някакъв си европарламент ще се пречкат на човека-слънце-бог!?

е щом я поТкрепяте безкориСно то няма начин да не стане))))

А другата версия е, че евроинституциите печелят още малко време за себе си и дават още време на София за реакция. - бе каква реакция бе това са неспасяеми банкянски и новозагорски пръчки ...тия чакат от умрел писмо ма...да я изритат ...поне да се видиколко им е акълът н атия ние знаем, ние можем ...хи хи резил абсолютен...

Бившият телохранител на бившия комунистически диктатор на България не може да говори така за нас. Г-жа Желева и нейната некомпетентност са олицетворение на правителството на Бойко Борисов - право куме та в очи ...х адано малоумниците от 05 07 09 се събудят ...

то еврокомунистите са същите като нашите булпаризани. нарича се още международен тероризъм

Пожелавам на всички евродепутати, които подкрепят БСП да дойдат и да заживеят в България като обикновени хора.

Еее, седерастчета долни и герберчета тъпоумни, забиха ли ви го? Вашите господари от ЕС? Натеглиха ли ви го леко, фино, по европейски, ама чак до сливиците? Сега за какво плачете? Да беше пратил Винету някоя, дето не е лъгала с декларацията, дето знае къде е Грузия и дето може да върже 2 думи на кръст на език, по-различен от варненския Да беше, ама не беше. И хората я видяха колко струва и решиха, че не става. Сега защо е ревът, защо са сополите?

не, но ти си правен от Слузест Идиот. Вероятно със слуз.

Хората ви казаха, че тая конгерица е НЕКАДЪРНА, изслушването й е било разочароващо, говорела е глупости на примитивен английски. Те това го слагат на първо място, а вие в 1 глас сте заплакали, че българка натопила българка. Що не плачете че българка е некадърна и тъпа? И после - 1000 души ви извадиха данни от регистъра, че въпросната токачка е била в нарушение. Какво повече искате? Факт, записан в търговския регистър. Или понеже е от герб-сдс, дайте да си траем, нищо че е оакана? И да викаме на ЕК че всичко е наред?

Вижте истината за Желева ! Не вярвайте сляпо на това което ви разправят. Ето, дава ви се източник, за да видите сами истината и да прецените кое уби Желева, дали историята за конфликт на интереси или това, че тя няма въобще представа какво се очаква от нея на този пост. Тя си мисли че като знае чужди езици и това е достатъчно и може просто да генерализира и да разтяга локуми. Въобще няма да коментираме колко слаб е английският и. Това не е най-важното. Това е една обикновена жена ! На всичкото отгоре така е подценила нещата, че направо се изложи като кифла. Ето ви линк към видеото от европейския парламент: http:/

Защо ни е тогава да ходим в училище, защо да се борим за място в елитни университети? Какъв е стимулът пред амбициозните млади хора да изграждат години наред себе си, след като само с едно кликване можете да получите желаната справка и да бъдете добър управленец!? Войнстващата посредственост, на която явно и Вие сте представител, отдавна се е вселила в управлението на България, но за щастие в Европа не минава!!!

Ти пък си крадлив, мързелив и глупав. Чакаш да дойдат Станишковци на власт за да се накрадеш.......За Вас социализъм означава да имате право да крадете. КРАДЛЬОВЦИ ТАКИВА.

Браво, всичките червени помияри се разлаяха задружно да пригласят на друг червен боклук, който плюе по България.. това се казва соц. интернационализъм в действие. Значи не било изобщо уместно да се говори за това какви роднини имала Бокова, но е много уместно да се казва че някой си бил телохранител на Т. Живков, според което се очаква автоматически да е дискредитиран. Естествено в Европарламента, левите фракции са заинтересовани да оплюят кандидати от десноцентристките, нормална практика - но е унизително, когато местната червена паплач започва да им приглася...

Уважаеми дами и господа! Изумява ме невероятната омраза, която се влага за да бъде очернена непознатата за мен Румяна Желева Не познавам тази г-жа и качествата който притежава,но която и да е тя,както и да се е здобила с дипломите си за образование, д-р титла, самия факт,че най малко две години е работила в Европейският парламент,означава, че не е чак толков проста колкото се опитват да я изкарат. Ясно е че на Г-жа Кунева- Пръмова много и се иска да бъде незаменима. Ясно е, че г-жа Първанова и е задалжена за мястото което и осигури г-жа Кунева и се опитва да и се отплати,това всички вече го разбраха. Неразбира само защо ние Българите се опитваме да преварнем ЕП в място за лични интриги,защо и тук неможем да превазмогнем личното его?

Техният вожд и учител алкохолика Жоро Тарабата (Г.Димитров) май беше казал - Но питам аз, господа, в коя държава фашистите не са диваци и варвари? (цитирам по памет). Тъй като исторически бе доказано, че между фашистите (национал-социалисти и комунистите (сегашни социалисти) няма разлика, то горното се отнася и за тях.