Искаме от ЕС държавна помощ за тютюна

На заседанието на Съвета на ЕС по земеделие и рибарство на 18 януари ще бъде разгледано искане на България за оказване на нова държавна помощ за българските тютюнопроизводители.

Обратно в новината

Коментари - Искаме от ЕС държавна помощ за тютюна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

местан, как да ви вярваме като ачик се вижда какъв капан сте заложили на герб.

няма субсидии за отглеждане на тютюн,да се помогне на хората да отглеждат маслодайни,овощни и зеленчукови култури,стига с тоя робски труд по тютюна,който и без това покрива минимална част от нуждите на тютюнопроизводството у нас.

губещи отрасли,дотирани за социални придобивки,може само в социалистическото стопанство,за сега пазара казва друго,време е за обучение и преквалификация.

Ето сега по тв по евронюз съобщиха как президентът на САЩ иска от тази година възвращаемост под формата на нов данък от всички,които са получили финансова помощ-стимул миналата година, за 10 години.Така и нашият президент може да мобилизира всички,които са получили финансова помощ-субсидия,или друга форма,също да връщат тази година,за да се подпомагнат сега и други нуждаещи се от преструктуриране за някаква реализация и живот.

Срамно,е да не помислите и за младите ни кадри от другите райони,които са вече с квалификации, и без помощи,без работа и без реализация от няколко години !Българите в България би трябвало да имат същите права както и етническите турци тук, а за сега помощите и програмите са презимно за етническите турци - това е дискриминация към българите,както и да го анализирате и гледате...Законите важат за всички! Уважавайте всички по един и същи начин за едно и също нещо...

Аз също искам държавна субсидия, защото съм прост. Нищо не мога да правя освен да се чеша зад ушите. Понеже съм много прост не мога да се преквалифицирам да правя нещо друго, за това искам субсидия!

Несъмнено трябва да се помогне на тютюнопроизводителит да намерят друга култура за отглеждане, без вредите на тютюна и със същата доходност. Добре е обаче същите тези тютюнопроизводители, да се запознаят с млекопроизводителите гроздопроизводителит кавотосесетишпроизво и да разберат, че те не са единствените, които губят поминака си. Проблема е наднационален и дори хаджи Бойко Борисов не може да го реши.

Предлагам властимащите да започнат подготовка да искат субсидии за подпомагане на българското малцинство в Република България, защото както се развиват нещата до 8- 10 години ще останат много малко българи.

Миналата година европейските тютюнопроизводители стачкуваха в Брюксел доколкото си спомням. Гръцките тютюнопроизводителит бяха много активни по времето на аграрните притести миналата година в Гърция. Защо тогава у нас протестите на тютюнопроизводителит се тиражират като политическо заиграване на ДПС? А кой произвежда тютюна в Гърция?

dte ima blokas na vsykide bg.

Vie ludili ste be. EC se skusa da pravi zakoni s/u tiutiunopusheneto, vie shte iskate pari za proizvodstvoto na cigari. Za kakuv chep da vi otpusne pari za otrova. po sushtia nachin moga da poiskam pari za proizvodstvoto na marihuana.....

Да видим смед наглите от БСП(БКП) и НДСВ) (младежкото БКП) сега да видим още по-наглите от ДПС.Много добре знаят,че нямат право на субсидии,те са го подписвали ,но нахалсват до смърт.ББ много обещаваше крадливата тройна ламя в затвора,но нещо се направи на разсеян.

никой не ви ще смрсдливите цигари- като нямате пари, сменете си производството. срещу тази отрова се бори цивилизования свят, а вие сте седнали да ревете. утре ще ревнвте, че няма кой да ви ги купува.