Ще купуваме директно от фермите

Производителите ще могат да продават малки количества суровини и храни от животински произход на крайните потребители, реши правителството.

Обратно в новината

Коментари - Ще купуваме директно от фермите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Супер!

Ами сега от какво ще живеят прекупвачите? Не може така, трябва и за тях да се помисли!

Не ми е ясно - ако искам нормална храна, вече няма да ходя по магазините, а ще се договоря с някой фермер за доставка, това ли се има предвид?

Храниш ги с трупове на животни, които са били брутално измъчвани. В Интернет има достатъчно филми за това, например Earthlings и Unser täglich Brot. Ако ти стиска, изгледай поне един от тях, за да видиш с какво ги храниш.

Имам наблюдение ,че много от уж по големите производителите ,зареждат магазините си със вносни замразени меса.Така,че на тях нямам много доверие.Друго е да знам,че напримвр бай Иван има 30 празета и продава от тях.Другото е просто заблуда да зарибяват хората със големи производители.Не им се доверявайте много и бъдете внимателни.

Ей сега сичкото сиган ши стани фермер. Ши колим когат кажиш ва

Някои животни не се колят, а убиват с ел. ток, за по-хуманно, да няма стреса от насилието. Ей това са пропуснали да споменат и това може да е малък препъни-камък за някой.

Аз не знам тази търговия да е спирала. Всеки по-голям производител си има фирмен магазин, каква е разликата в новата наредба - че го озаконяват ли?!

Невероятно! Хубаво предложение! Дано стане и нещо добро сред толкова управленски безумици!

отгледани във фермата и заклани в регистрирани по закона обекти ъъъ, ми това заклани ще обезсмисли мярката ?! Бъдете сигурни че ще изкривят идеята, както винаги...

Обичам да знам с какво храня децата си!

И без Наредба си купувам в последните 30 години.

Най-после добра новина:) Била, кауфланд - духайте го!!!

Това няма да провали нито Билла ,нито Кауфланд,нито....биз това ще даде възможност на някои производители да вземат МАЛКОвъздух. Освен това обаче ,сещам се за т.н. мазен влак. Ако някои СОФИЯНЦИ НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е -ПИТАЙТЕ ДЯДО СИ!