Гугълфонът засипа форумите с оплаквания от 3G покритието

Най-големият проблем за потребителите в случая е, че не знаят към кого да се обърнат за помощ. Да търсят производителя на телефона HTC, мобилния си оператор или пък на самата компания Google, пише TechNews.bg.

Обратно в новината

Коментари - Гугълфонът засипа форумите с оплаквания от 3G покритието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един продукт зависи в голяма степен от поддръжката - ако е слаба, дори продукта да е добър той ще се провали. В това отношение Google има още много да се учат от Microsoft, HP, IBM и другите (не че са префектни но са доста по-напред).

и ква е разликата съвсем скоро чичо Ху ще изрита позаслабналите янки от Тайван и всичко ще се оправи...Тайван си е Китай....

че то в кочината зад локвата има ли нещо некитайско вече????

разликата между Китай и Тайван е в името.. Допреди половин век са били една държава. и двете вече са много по-напред от България. Щото в последната нищо не се произвежда дори и китайски боклуци.

Някой хора не правят разлика между Китай и Тайван. HTC е тайванска компания.

ха ха ха - нека им на дебилните техно-зомбита, които са тотално зависими от скапаната човешка технология мислейки си че така няма да са зависими от природата.

Хммм... до колкото знам (а и така показва Wikipedia), централата на Google не е в Купертино, а в Маунтин Вю (Mountain View), Калифорния. В Купертино е централата на Епъл... но за вас Редакторите това май не е толкова важно :) ... нали?