Затворникът беглец прескочил стената на затвора с кабел

Затворникът Малин Крумов с прякор Маце, който вчера избяга от варненския затвор, а впоследствие бе заловен, вече се намира в затворническата болница, съобщи районният прокурор Цветанка Гетова.

Обратно в новината

Коментари - Затворникът беглец прескочил стената на затвора с кабел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние ги съдиме...те ги пускат...

Стефка Костадинова ряпа да яде с нейните 209 см.

Като знам какви селяни са пъдари в затвора не се учудвам хаааа

Без смъртни присъди няма оправия.

Ако е искал с един откос само от шмайзера, без да се цели специолно, караулът е могъл да го нарани или убие този беглец на място. Пита се защо цели две минути не е дал поне пет-шест изстрела?!

Поне е бил няколко часа на свобода.За него това е много нещо.Пък и няма какво да губи. Друго ще е ако се въведе затворническа униформа в някакъв ярък цвят.Нали знаете каква е ролята на униформата изучена и анализирана от Сергей Станишев.

Absoliutno si prav, che koncentraciata na izrodi v Pernishko e nai visoka. Prichinata e genetichski marzel i debilnost, sashetani s masova alkoholizacia. Povecheto ot izrodite sa zachenati v piyano sastoyanie ot debilni paraziti. Primeri: goce, maca, piyanite zeni gazeshto peshehodci,..

Не знаех, че имало мацки в затворите. Дали е била някоя яка мадама?

Да припомня само, че и Хитлер е бил избран демократично.

Не е лошо прокуратурата да се завърти покрай фирма ДП Фонд затворно дело.И освен това крайно време е затворниците да бъдат облечени с униформи,а не да се разхождат като баровци по бермуди и хавайски ризи из затворите,както ги виждаме в пресата такива като Митьо Очите.

predlagam da se varne smartnoto naskazanie vmesto da hrantutim razni otrepki

БРАВО ! Така ще каже на на полицаите целият български народ ! А на бай Пешо Василев-шефа на Главна дирекция Изпълнение на наказанията какво да кажем ??? Стига си мъчил системата ! Стига лъга министерството и стига замазва с голямата шпакла всичко което го дробят твоите подчинени ! Навсякъде бай Пешо си се обградил с измислени държавни служители, които вършат гаф след гаф и ти само ходиш да им ринеш лайната ! Така наскоро отново ти измисли конкурс за възлюбената ти Галя Василева, за да я направиш по-голям началник. Нека целият български народ да види дали тя няма да го спечели ! На вниманието на Министър Попова и Премиера Бойко Борисов : Махнете го тоя, защото още ще продължават затворници да охраняват отвлечени, да карат коли със сини лампи, да бягат и вършат престъпления а бай Пешко да ви къпе със студена водица колко отговорна работа върши Дирекцията. Стига е лапал от пет места ! Стига е пълнил семейните хотелчета с парички, та чак и от комисията по хазарта прибира здраво.

Пешо Василев ,шефа на затворите доколкото съм чувал е и член на комисията по хазарта.Та кво го боли оная работа за затворите като има по-важни задължения да се занимава с даване на разрешителни за хазарт.Така,че щом е казал,че ще поеме отговорността да я поема и да си ходи.Омръзна ни да слушаме за затворници,ходещи по дискотеки,продаващи наркотици и прочие.

Трябва да се отмени мораториума на смъртното наказание , що да хрантутим разни изроди , мангалите са ни предостатъчни.

PUSKAT GI , HVA6TAT GI, SUDQT GI ... I OT4ITAT DEINOST- MILIZIONERSKO PRAVITAISTVO

Интересно как успяха да блокират целия град за половин ден!!! А са намерили избягалия в Старо Оряхово! Излиза, че въпросните постове освен да причиняват проблеми на шофьорите, не са я свършили никва!

Охраната винаги е била в комбина със затворниците още от как има затвори. Единственния шанс да се пресече тва нещо е охранителите да се сменят с произволни полицаи, които да са с маски и ако са изкарали едно дежурство в един затвор да нямат повече възможност през годината да дежурят в този или който и да било друг затвор.

Главния герой в романа МП на писателя Пешко Василев се казва Свилен Чичев.

Защо със стоп патрон, бойни нямат ли?

Голям смях е тази България :) Всеки си прави каквото си иска явно, но заблудени са онези, които чакат някой да ги оправи! Не се ли стегнете никой няма да ви оправи :-)

камери им сложиха и пак бягат, ам кат видиш кви тъпи мангали се правят че бачкат там

ХВАНАХА ГО ЗАщОТО НЕ СИ Е ОРГАНИЗИРАЛ ДОБРЕ НЕщАТА НАВЪН,АКО БЕшЕ СЕ СКРИЛ В НЯКОЕ ЖИЛИщЕ,ТАМ ДА СЕДИ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ,ДА СЕ ДЕГИЗИРА,ДА СТАНЕ НЕУЗНАВАЕМ,ДА ВИДИМ ТОГАВА ДА ЛИ щЯХА ДА ГО ХВАНАТ

А аз мсе си мислех че човек не може да скочи скоро повече от 209см...

Само един осъден с такава присъда при полета, осеяни с трупове. Да не е луд да стои в затвора, без компания.

След наглите престъпници господин Борисов да обърне внимание на наглите шефове на затворите и затворническите общежития. Най - нагъл обаче е Пешо Василев-главния директор на ГДИзпълнение на наказанията. Затворници пазят отвлечени, други бягат... А според бай Пешо всичко е в реда на нещата. Задавам си въпроса дали ГДИзпълнение на наказанията е по-мощна мафиотска структора от Италианската мафия ? СИГУРНО ! След като няколко правителства успяват да бъдат лъгани, манипулирани и заблуждавани от един човек, значи че структурата му е много здрава. Та нали всички около него са подбрани... Може нищо да не разбират и да правят, но умеят да събират трохички и да мълчат ! Е, така е при бай Пешко...

Сигурно е от Сирищник и роднина на Гоце.Защо е толкова голяма концентрацията на изроди-там?!

А какво става с далаверите на Росен Желязков и директора на Фонд Затворно Дело-Свилен Чичев. Явно пак си платиха на поредния министър!

Трябва да затегнат мерките в затворите, да не могат такива опасни рецидивисти да бягат

Най-после имам конкурент....

полицаите да се накажат. защо в крака? такъв се стреля директно в главата! той е с доживотна присъда! откъде на къде този боклущ ще живее, а аз ти, ние, вие , те ще плащаме данъци за да го хранят в пандиза. ТАКЪВ ПРОПУСК!

С Петър Василев сме на един акъл.

БРАВО ! Така ще каже на на полицаите целият български народ ! А на бай Пешо Василев-шефа на Главна дирекция Изпълнение на наказанията какво да кажем ??? Стига си мъчил системата ! Стига лъга министерството и стига замазва с голямата шпакла всичко което го дробят твоите подчинени ! Навсякъде бай Пешо си се обградил с измислени държавни служители като Свилен Чичев (това е Красьо черния в затворите), които вършат гаф след гаф и ти само ходиш да им ринеш лайната ! Така наскоро отново ти измисли конкурс за възлюбената ти Галя Василева, за да я направиш по-голям началник. Нека целият български народ да види дали тя няма да го спечели ! На вниманието на Министър Попова и Премиера Бойко Борисов : Махнете го тоя, защото още ще продължават затворници да охраняват отвлечени, да карат коли със сини лампи, да бягат и вършат престъпления а бай Пешко да ви къпе със студена водица колко отговорна работа върши Дирекцията. Стига е лапал от пет места ! Стига е пълнил семейните хотелчета с парички, та чак и от комисията по хазарта прибира здраво

БРАВО ! Така ще каже на полицаите целият български народ ! А на бай Пешо Василев-шефа на Главна дирекция Изпълнение на наказанията какво да кажем ??? Стига си мъчил системата ! Стига лъга министерството и стига замазва с голямата шпакла всичко което го дробят твоите подчинени ! Навсякъде бай Пешо си се обградил с измислени държавни служители, които вършат гаф след гаф и ти само ходиш да им ринеш лайната ! Така наскоро отново ти измисли конкурс за възлюбената ти Галя Василева, за да я направиш по-голям началник. Нека целият български народ да види дали тя няма да го спечели ! На вниманието на Министър Попова и Премиера Бойко Борисов : Махнете го тоя, защото още ще продължават затворници да охраняват отвлечени, да карат коли със сини лампи, да бягат и вършат престъпления а бай Пешко да ви къпе със студена водица колко отговорна работа върши Дирекцията. Стига е лапал от пет места ! Стига е пълнил семейните хотелчета с парички, та чак и от комисията по хазарта прибира здраво.