Цветелина Бориславова излиза от СИБанк?

В близките месеци е възможно белгийската финансова група "Кей Би Си" да притежава 100% от СИБанк.

Обратно в новината

Коментари - Цветелина Бориславова излиза от СИБанк? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако отпадне Цветелина, веднага включвам Стенли!

брях че ГЕРБерска изцепка бряяяяяяяяяях))))

Мисля че ставаме все по-бандитска държава!Никаква справедливост,обикно хора да го духат!

логистика и финанси. защо една БАНКА трябва да се занимава с това. като част от КВС тя трябва да развива банкирането на дребно и МСП кредитирането. какво общо имат винетките с това?

От 100 км стърчи, че наша фирма спечели търга. Едва ли е първият, едва ли ще е и последният. Защо няма няколко дистрибутора на винетки и определени еднакви условия за всички? :-) Елементарно, практично, работещо и напълно възможно...но вероятно не доходоносно. :-D

На кой ли наш човек като подставено лице ще дадат дяла на Цветелинка?!!! Едва ли ще се откаже от таза благинка Само за прах в очите на хората, докато ББ е министър председател, за да си мълчи опозицията!!! А след това, а то няма да е далече - този някой ще бъде добре обезвъзден а може и да изчезнеееее.....

а миналата година като беше Лукойл да ни би тя да е държавна фирма и кой беше шефа и

Интересно - въпросните Кей-Бий (и не-знам-кой-си) продължават да бъдат крайно непознати и в Брюксела, и изобщо (т.е. не само в тази индустрия) . Та, очевидно дамата не може да ни изненада (засега) . Времето на шменти-капелите нали ни казаха, че свърши ? .... хайде, нейсе (сефте)

MALEEEEEEEEEEEEEEEEE KOLKO SME ZLOBNI TOVA BALGARITE MALE MALE DO KADE IA DOKARAHME...... STIGA ZLOBA BE HORA VIE SE SAMOIZIADOHTE.......

Банкките да не са на 24 часа?

БСПарите сънуват химери в злобата си.Колкото по злобеят,толкова БОЙКО става по-симпатичен на хората.

ДО всички ДЪРВЕНИ ФИЛОСОФИ, дето разпределят пари и комисионни. По този въпрос се обръщайте към Доганчо, Царя и Станишко и техните кохорти. Те правеха това. Сега търсите под вола - теле. МОже и да намерите нещо......на вола дългото...

ZA6TO TAKA BE BB ???NIE NE PASEM TREVA..ZA KAPAK VZEMA6 RAZVRATNIKA OT PLOVDIV...

Най-крадлив, най-нагъл, най-лицемерен... първи сред първитен е настоящия ви премиер българи. Бедна ви е фантазията, когато накарате простака да си повярва, че е най-...

SI E KUPILA TEZI DIALOVE CVETELINA?

Винеткаджията, нещо ме къпеш или живееш на Луната. Нешето населено място е с 30000 жители, а не собственици на МПС, и има 2 (два) лукойла, а твоето трябва да е от около 70000 и да няма ни един. Да не говорим, че те работят и с тези на Петрол, и ако такава няма, ами СБанк вече ще е уникум.

Григор Лилов в книгата за Бойко Борисов пише, че СИБанк в монента е закупена от белгийска банка, разследвана от ЕС и Русия за връзки, спонсориране и пране на пари на богати чеченци и руски олигарси. Т.е. спонсорира тероризма. Може би ББ иска поне на пръв поглед да се дистанцира от това. И какво? СИ Банк ще спонсорира напълно тероризма, а Цветелина ще си остане със своя малко увеличен половин милиард. А после какво в нашата България?

Кви пътни артерии хората да не живеят по магистралите

Да не се окаже, че собственици на Кей Би Си са Стенли и приятелката му - дъщерята на Цветелина!

Бойко ако вече се наигра и разбра,че не е лесно и не ставаш си върви с мир.Да не стане като с Жан както си я подкарал.

Логично бе да спечели Лукойл,те имат бензиностанции навсякъде.Проблема е че далаверата е за 50 милиона.Цветелинка има 18% от тях,което прави около 9 милиона за ББ. Честито на гласувалите!

Иво (08.01.2010 г. 10:16ч.) Интересно тогава, защо не спечелиха Лукойл като са на 24ч. работно време и са позиционирани около главните пътни артерии. Лукоил са на 50 км от нашата община ... и кво около 30 хил. собственици на МПС да бият по 100 км да си купуват винетки или да пращам един да купи 30 хиляди

че са на работно време - а като се прави Гражданска отговорност да не би да не са на работно време ЗК?

като отпадне Цветелинка, Бойко ли ще включите?? Кой може да разбере отпаднала ли е или има дялово участие в банката! Не сме глупаци, стига!!

Както и да парфюмирате акото, вонята пак ще си остане.

Естествено че консорциума трябва да спечели! Те разполагат с най-голямата мрежа, а също така не са на работно време и за разлика от пощите са позиционирани около главните пътни артерии. ФАРС!!!

Знаем как се печелят обществени поръчки...Особено ако метресата на ББ е намесена!

Горката Цветелина, Остана без Банка!

Kato se ima pred vid che tazi banka zavladia vsichki durjavni uchrejdrnia, VIE Bulgarite ste nai golemite glupatzi da si mislite che si upravliavte durjavata.

Балканско-ориенталск бизнес. Изглежда това е една от причините останалият свят да ни смятa за народ от балъци и идиоти. Виж материалите на Economist.

Otkude gi ima tezi protzenti? Ot reketa na mutrata? I sega prodavat za da izperat parite .

Андронов обясни, че банката от септември миналата година е участвала в пет конкурса, подобни на този, и това е първият, който печели. По думите му, безспорно пощите (които продаваха винетки миналата година) разполагат с най-голямата мрежа, но те страдат от два недостатъка единият е, че са на работно време, а другият - че не са позиционирани около главните пътни артерии. Не знаех, че банката ще има (или има) офиси на полицейските КПП-та, които са все на главни пътни артерии и работят денонощно. Само не знам кога ще плащаме винетката на съответното КПП преди да ни глобят или след това?

Всичко е толкова просто - връзката м/у мангите и бандите е точно Бойко! Не може и да бъде другояче!

СТИГА СТЕ НИ МИСЛИЛИ ЗА ИДИОТИ!НЕ ВСИЧКИ СМЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА ГЕРБ! НА ТЯХ ИМ РАЗТЕГАЙТЕ ИДИОТИЗМИТЕ СИ!!

СиБ означава Светелинка и Бойко!

Интересно ми е какви комисионни взимат посредниците и защо трябва да има такива? Нека да се каже: от винетка 67 лв, държавата взима едиколко си , а посредника едиколко си!

Интересно тогава, защо не спечелиха Лукойл като са на 24ч. работно време и са позиционирани около главните пътни артерии.

ха ха ха

СЪБРАХА СЕ ЗАЕДНО МУТРЕСАТА БОЙКОВА И БАНДИТИТЕ ОТ ВИП СЕКЮРИТИ ЗА ДА КРАДАТ ПАРИ ПОД ПОРОВИТЕЛСТВОТО НА ББ, ЗАЩО ВСИЧКИ ПЛАЩАНИЯ НА МВР, КАТ, И ДРИГИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ МИНАВАТ ПРЕЗ СИ БАНК ВЪПРОС С ПОВИШЕНА ТРУДНОСТ ЗА ХОРА С ОГРАНИЧЕН УМ

Ха ха отчаяни опити да замажат гафа - не е нужно да се правите на палячовци, естествено, че цветелина е спечелила търга заради борисов. А ако борисов иска да е 100 % чист - цветелинка да си продаде дяла от банката и всичко да приключи. Писна ми от обяснения, как всички процедури били спазени - така беше и при комунистите - всички процедури се спазваха и техните фирми печелеха, сега е същото - защо по дяволите ? Нали искахме прочяна - къде е - единствено в имената на фирмите които печелят. Отидете в Столична община и опитайте да спечелите конкурс - едни и същи ги печелят, сменят се имената на фирмчите, собствениците са едни и същи близки до герб ! Айде писна ми от крадливи и лицемерни политици, бойко не е по-различен, нещастник !

СИБ е офшорка и не палаща данъци, а всички бюджетни плащания минват там..и още много видове държавни такси?! с Цветелина или без СИБ е грандиозен скандал., така че дир.бг не измествайте фокуса

Абе, копеуета, и аз искам банка - кво да праим? Сигурно се тегли заем - и си я дигаш, а? Дайте акъл, щото ходИх да искам от една друга банка, те ми посочИха вратата! Сигурно ги е страх, че ше съм им голкуренция!

Мръсницата си опече работата - сега и без СИБанк си е осигурила охолен живот ... Проклета кучка !!!

от айдук държавник не става

Това някой вярва ли го?За да прикрият далаверите с винетки ще излезе ужким от банката...и като мине разправията пак ще си поеме нещата