Отпушиха продажбата на винетки

Договорът между Агенция "Пътна инфраструктура" и фирмата, избрана за разпространител на винетки - ГДЗЗД "Разпространение на винетни стикери", ще бъде сключен утре в 13 часа.

Обратно в новината

Коментари - Отпушиха продажбата на винетки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ББ се изцепи, че белгийска банка участвала. Интересно в Белгия коя банка продава винетки ? И не ви ли се струва позната комбинацията банка с охранителна фирма ???? Отгоре на всичко фирмата очевидно е по Закона за задълженията и договорите, а не по Търговския закон. Защо ли??? Изобщо, нищо ново под слънцето. Когато Вежди Рашидов беше общински съветник беше казал, че власта (разбиарай тройната коалиция) работи за държавата, ако това не е в ущърб на личните им интереси. Сега очевидно власта работи за личните си интереси и по някога се случва това да е и в обществен интерес. Хей гербери, как сте ? Как сте с морала?

Много ми е интересно дали е имало изисквания за броя и географското разпределението на пунктовете за продажба на винетки.

Все ми се струва, че винетките, като и пощенските марки могат да се продават на всякъде. Не виждам проблем, ако Агенция Пътища, продава винетките с отстъпка от своите бюра. Независимо на кого, а останалите да можем да си ги купуваме от бензиностанции, пощи, весникарски будки. Сега до колкото разбирам, в средата ще се намести половинката на ББ и ще събира някаква част от парите за пътища. ЗАЩО???? Къде е логиката и закона?

Вече 6-ти ден пътувам без винетка, и нито един полицай неме е спирал, че карам без винетка!!! Явно живеем в различни държави. Но явно българина само това умее, да мърка като долна курва.Престанетееее.

Кой натисна Божков да се откаже от винетките???????????

харесват ми изказванията за винетките!! хората започват да мислят и сами стигат до много точни попадения! само боко и герберите си мислят ,че народа е зомбиран и не разбира какво правят управляващите!станиш и той мислеше по същият начин и...........

Какво плюете срещу бат Бойко.Не виждате ли че около него са само умни хора.Цветелина гаджето на дъщеря му и един куп знайни и незнайни хора.Ние проЗтите само може да сърбаме попарката

Държавата с толкова много служители не може ли да склучва договори напваво в пощите и бензиностаниите , а трябва да плаща на вътрешна фирма която после да склучи договорите.

Честито, како Цецке. Новите Батковци и братковци сътвориха поредното безумие. Защо винетките не се продават от Холдинг Пътища със съответната търговска отстъпка на всекиго, който пожелае - за да има далаверка.

До: men (07.01.2010 г. 17:26ч.) Нали нямаше да има винетки през 2010г.? Нали уверяваха горещо, че и парното няма да поскъпва, дори газа да се вдигне, ама ся ко стана???

тиквата си ти приятелю. Ника ти е доста оригинален.

картината е ясна: Лукойл не вдигна жалба нооо.. вдигна цената на горивата и готово получи си дажбата. Какво ли сте получи Холдинг пътища???? сигурно магистралата до морето :))))

От многото приказкии в сатията и във форума,не разбрах утре ,като тръгна на път,от къде мога да си купя винетка.Не,че много ми е притрябвала,де.Още повече,че по тозиначин става съучастник в кражба.Да,така е! Аз давам пари,да има друг да ги краде.Кога Батко и Братко ще върнат откраднатото?Че вината на съучастника е колкото и на крадеца.

Купих си нова кола, но се оказва, че не мога да си я докарам до пред нас, защото е от друг град, а винетки няма.

Какво благородство! Няма да обжалваме в името на народа! На страха очите са големи, особено когато е основателен.

Само разбирачи са се изказали по темата :)))))) Къв Ви е проблема не разбрах ,че са вдигнали цените на винетките или че няма от къде да се купят,нали има 1 месец гратисен период за всички.Ама нали трябва дасе плюе по всички

Къде си е бойко - коментирай защо цветелинка печели, сред като е дала по-висока цена ! Нещастници крадливи, за какво са ни още крадци ??? Къде сте бе гербери жалки - ако комунистите го бяха направили щяхте да хленчите и мрънкате денонощно - от нас крадат, не от съседите !!!

V.Bojkov ve4e niqma obshto s Bul ins.

Формулата е много проста. Цветелинка ще спечели от винетките, Стенли ще спечели от метрото, а ББ ще спечели и от двамата.

Нали нямаше да има винетки през 2010г.?

ето пример за добър диалог: боко тиквата вика приятелчето си златев и приятелчето си черепа, и им съобщава, че приятелството си е приятелство, ама сиренето е с пари и тия пари ще бъдат за жена му, пък за тях като приятели ще измисли друг рекет.

Малеее!!! В полза роду се отказваме от обжалване! Разплаках се! Също както навремето се разплаках, когато Евгений Желев загуби балотажа на кметските избори в Стара Загора, тръгна да жали, после се отказа ... и стана Здравен министър ;-)

Бойковата булка яко ще се облажи.

Лукойл нищо не губят, защото всеки ден си вдигат цените на горивата безпрепятствено. Загубата на конкурса за стикерите ще им се компенсира многокртано. Бойко сега ще мълчи като пукал! Е това ако не е зависимост на гърба на народа, здраве му кажи?!?! Както казват руснаците - негодяи!

ВИНЕТКИТЕ СА НАЧИН ЗА ДООСКУБВАНЕ НА НАРОДА.И меверето като подлоги гонят гражданите шофьори.

Ето защо онзи ден баретите са нахлули в офисите на БулИнс! Но не ми се вярва Васил Божков да се е уплашил. Преценил е, че така е по-безопасно в момента, но ще им го върне тъпкано! Хитрец е той и умее да изчислява, нито забравя, нито прощава.

хоп троп 50 милиончета в кошницата на Бойко от винетки.. Ето това в най-ясният пример за това как се прави честен бизнес в България - Вкарваш в управлението твои хора и после те ти печелят подобни търгове.. да не говориме, че Цветелинка е по роднинска линия толкова партиино червена, че искам да потам Бойко какво мисли дядо му за това, което той прави..

Значи БСП се оказаха прави, че има обжалване от фирма, която е предложила по-ниска цена. А познайте сега защо тази фирма си е оттеглила жалбата!?

Господа защо само си чешим езиците. Бизнеса пак щи ни изклати. Нали нямаше да има венетки, нали комисията по защита на потребителя имаше възражение за цената на месечните венетки в зависимост за кой месец в годината се копуват и т. н. Просто в Б-я който е на власт си прави, каквото си иска.!?

Що няма еднодневни винетки тяхната мамаа

пак договорки! нищо ново под слънцето! боко и компания страшно се излагат,това ги чака за съжаление!!цветелинк снощи я направи белгийказавалият само да си запази задники и си мисли ,че някой му вярва!!

sto ne puskate komentarite, be, pedali gadni

хайдье на винетькитье kupih.com

Ти ми даваш да продавам винетките, аз пък ти обещавам да строиш магистрала Тракия!!!! След три години ще махнем винетките и ще почнем да събираме пътните такси за магистралата. Виж това ще си го делим напорловина!!! Презполагам, че това е далаверата, която е договорена между В.Божков и ББ (Цветелина).

ХА сега си запушете ГЪЗОВЕТЕ и ДУПКИТЕ по пътищата с тези винетки!