Коментари - Психично болна събори папата на празничната литургия | dnes.dir.bg
назад

Психично болна събори папата на празничната литургия

Папа Бенедикт Шестнайсети бе съборен снощи от жена на земята на влизане в катедралата "Свети Петър" за коледната литургия, предадоха световните агенции, като се позоваха на говорителите на Ватикана Чиро Бенедетини и Федерико Ломбарди.

Обратно в новината

Коментари - Психично болна събори папата на празничната литургия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е то когато жените нямат достатъчно за готвене, за гладене, за чистене, за пране и т.н. - просто откачат и почват да мислят за простотии.

Защо лудите ги пускат да си ходят необезпокоявани навсякъде...

Бре...само психични болни ли има в тая Италия. Дано и ние не станем като тях...че прекалено голямата демокрация както виждаме взе да се превръща в анархия!

В Италия или България няма значение.В лудницата в която живее населението на нашата планета управлявана от американски алианси,европейски съюзи и тем подобни е нещо съвсем нормално да психясаш и да си мислиш, че папата или докосването ти до него може да промени живота ти. Защото и там има богоизбрани на които папата дава възможност да му целунат ръката,а има и такива които дори и в мечтите си не си позволяват да мислят за това.Какво като е папа - всеки християнин трябва да може да се докосне до него ако иска. А на всички останали - весела Коледа !

То в статията си пише много ясно- папата е на 82, а френския кардинал на 87. Това са 2 различни лица.

Жената няма никаква вина.Ако не я бяха дръпнали,папата нямаше да падне.Факт!

Много им е слаба охраната в Италия, то Берлусконни го биха, сега папата го нападнаха. Непрофесионална, посредствена и т.н. служба за охрана. Сори

Така хубаво увисна на дрехите му!

ВЪПРОСНАТА ЖЕНА Е НА 25Г. Я ДА СИ НАМЕРИ ИДИН ЗДРАВ МЪЖ И ДА Я НАПРАВИ ДА СЕ ПОЧУСТВА ЖЕНА И ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА ПРАВИ ТАКИВА НЕЩА

Ха сега,уверихте ли се,че тук е пълно с ненормалници-изтреще жабари,скъпи сънародници ? Ако все още не вярвате,елате и Вас да нападнат,хахаха

А ми на Рождество Христово, Бог обикновено прави чудеса. Какво толкова ни изненадва физическото падане на един евреин, та бил той и папа. Бог му показва чрез паденето, западането на католицизма, а ма кой да се сети? Папата бил този който представлява Господ на земята, а това да ли е вече вярно след случката с жената? Не е ли жената символичната причината за първородния грях, та това се е наложило Бог да изпрати своят син да се роди сред хората, за да им помогне да намерят Правият Път към Отецът ни?!

Да не е била наша Мелиха?

Ако всеки неуравновесен започне да рипка през огради България трябв ада стане щат на Австралия. Кенгурутата имам предвид. А може би няма да е толкова лошо. Ще прескачаме за овче кисело мляко до Нова Зенландия.

Страшна работа, малко останахме нормалните!

грозни сцени...и това със силвио...мн не го долюбвам, но не мога да се изкефя на една такава постъпка...варварско и вандалското не могат да бъдат красиви...

Много психично болни има в Италия?Трябва да се прегледат всички там!

Papata e bivsh hitlerjugend. Demek fashaga:)

Ama ohrana li imat v Italiq. Berluskoni nemogat da opazqt, Papata su6to. Dobre 4e napadatelite i v dvata slu4aq ne sa bili sus seriozni namereniq ina4e.....

Много луди се навъдиха. То май уравновесени не останахме.

abe bratleta kakvo gi mislite tia.

Моя грешка.

Papata e na 82,no tozi sas s4upeniq krak e nqkakav cardinal na 87.Izvinqvam se za latinica

То Господ не го е опазил, а клетият папа чака да го опази цяла тайфа охранители...И то ...нападнат от жена! Ха-ха-ха! Да им имам охраната!

Do Malik 4eti vnimatelno! Stava duma za 2-ma - papata e na 82, a franseto - na 87.

Ха-ха-ха-ха

Папата е на 82 , а кардинал Роже Ечегарай със счупената бедрена кост е на 87. На тая възраст счупена бедрена кост си е почти убийство.

Дано не е Българка. Ха ха

Бенедикт е 82, а кардиналът е 87.

Папата е на 82, а кардиналът е на 87!

Последно 82 или 87-годишен?

жена, облечена с червен суитчър!!! Бе Was ist das суитчър бе?! Явно започнах да позабравям българския език!!!

жена, облечена с червен суитчър!!! Бе Was ist das суитчър бе?! Явно започнах да позабравям българския език!!!

taq e nekva bulgarka ot plovdiv