10 деца пропаднаха под гримьорна на читалище

10 деца и шестима възрастни са пропаднали под гримьорната на селското читалище в радневското село Сърнево. Няма загинали, но има пострадали.

Обратно в новината

Коментари - 10 деца пропаднаха под гримьорна на читалище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами да бяха правили чалга в някое новопостроено заведени и нямаше да им се случи нищо лошо.

Браво на тия хора които не са забравили традициите и не се затварят по къщите си да празнуват на масата Коледа, както правят 90% от гражданите в Бг. Хората се подготвят, правят представление, веселят се. Не преяждят и препиват в дома си. Нищо че им се е случило това тази година, догодина пак ще се съберат и ще се веселят. Браво на тях. А останалите търсете си причини да си останете затворени... по малките си мухлясали панелки....с разноцветни изолации отвън... и кисело зеле в мазата.

Само вижте читалището в Кърджали , просто потърсете в гугъл. Нямам думи .А каква дейност развива. Не всички лъхат на мухал.

do BG. V Ispania analogat na 4itali6te e teatar,kadeto se izvar6va socialen i kulturen jivot. na scenata mu ima sa6to koncerti,poezia,sabr i t.n. Prosto samata ob6tina triabva da zadelia malko sredstva vsiaka godina za oblagorodiavane na obstanovkata i stimulirane na kulturnoto razvitie v saotvetnia grad ili selo.

Скорошно оздравяване на пострадалите!!!Винаг когато имаме мероприятие -треперя от страх нещо подобно да не се случи,защото сградите ни навсякъде в България са на този хал.....Страшна и грозна картинка,която обаче ПАРИ ИМАЩИТЕ не виждат....

Българинът е очевидно с мозъчни проблеми!такива неща в БГ са ежедневие!!стига с тези простотии,че трагедиите се случват само преди празници!!Плюс Коледа по ортодоксално-христия обичаи е на 6 януари!!

PO PRINCIP VSIAKA EDNA OBSTESTVENA SGRADA PREDVARITELNO TRIABVA DA SE OGLEDA,OSOBENNO AKO E STARA. I TOGAVA DA SE DOPYSKAT XORA V NEIA. ZASTO NIKOI NE SI GLEDA ZADULJENIIATA V TAZI DURJAVA. I KOI OTGOVARIA ZA TOVA PITAM AZ. DANO VSIZKI POSTRADALI DA SA JIVI I ZDRAVI. I ZAEDNO S NAS DA POSRESNAT NAI SVETLITE NI PRAZNICI. BOG DA GI OPAZI.

Пак преди светъл празник!!!!Народе???

Ами така ще е - за явлението читалище, което е без аналог по света, не се прави нищо. За читалищата, както и за социалните пенсионери и хората с увреждания, т. е. за инвалидите, слепите, глухите и др. и техните клубове никога няма пари, а разни новоизлюпени VIPери си построиха къщи - палати! Сред тях са и много общински съветници, включително и кметове! Между другото, WIPER в превод означава змия, и то ОТРОВНА змия. Така че аналогията е повече от ясна...

По въпроса с издънването на държавата,аз също смятам че тя се е издънила вече.Въпроса е всъщност колко българи вече са в мазето ,колко от тях са с комоцио ,счупени ребра ,пукнати кости ,натъртвания и т.н.Но лошото ,че България отдавна не е читалище, и издънването май е много по-тежко ,макар и тържествено, и ние не сме в мазето ,а на по-лошо място ?!

Sega dano gi nakarat da si platiat remonta na scenata. Bahti jivotnite,schupi-kup

Тази новина звучи много весело...предколедно ако има клипче от веселбата да прати на майл: vivid_girlieyahoo.c да се посмеем

Издъниха го. Ама пък намерили къде да пропаднат в избата. Ще е имало Ай сега скачайте да видите колко вино има долу!

Всичко се дъни ,като цялата ни държава!!!

ciganska rabota

abe nema6e da padnat ako po malko se behe potrudili da q opravqt po to4no poda:D

Жоро тъпото да не се обажда. Ако си има проблеми - да си ги оправя, а не да чака държавата да му ги оправя. Ако той е пропаднал, много други са успели. Не може да си без образование и да чакаш някой друг да ти оправя бакиите. На неудачниците все другите са му виновни.

Гредоред! Бързо оздравяване и весели празници от София!

Кога ли ще се издъни тъй държавата?Тогава ще пишат по медиите осем милиона българи пропаднали

горките хора!дано бързо да се възстановят от стреса и уплахата! и да си празнуват коледа и нова година!

До 8656765 Личи си ТИ колко си посещавал читалища!

бързо възстановяване от раните и уплахата на децата и жената! Ами така ще е - за явлението читалище, което е без аналог по света, не се прави нищо, за читалищата няма пари, ама крокодилките имат овални къщи за Коледа. Да живей чалгата и простотията!

Български неволи. Какво ли е наред в ограбената ни държава та камо ли и селските читалища. Държавата е пропаст без край.

Гредоред? Бързо оздравяване и весели празници от Виена!

точно защото нищо не сме направили се случва това, а не за заради БОГ

В селата това е единственото място, освен може би местната кръчмата, където има някакъв социален живот и трябва да се подържат тези помещения в добро / не казвам отлично/ състояние. Трябва да се заделят пари за това в малките градове и особено в селата .

за 20 години едно ново читалище или училище не е построено а? сомо цуцаница и пукница, скоро и болниците и театрите ше започнат да падат , само хотелите ше останат да им се радваме, да се вихри родния туризъм, иначе строителите били в криза - ми да строят училища и болници

Винаги нещо се случва преди празници.какво толкова сме направи ли че БОГ ни съди така.Дано бързо да се въстановят постардалите.

Vsichki chtalishta lyhat na muhyl!Givota otdavna e spriql, pari za podrygka nima!

du alte Hure....leck mich am Arsch Schwul oder was..