9 района в страната са в критично положение

В девет района в България положението е критично, заяви регионалният министър Росен Плевнелиев.

Обратно в новината

Коментари - 9 района в страната са в критично положение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бъркаш за магистратите. Те не лъжат, те просто си мълчат, обвити в тайнственост, правят си каквото искат, след като си изплетоха кошницата - независими, вечни, тайни и безнаказани...

Вече се оформя класацията на далавераджиите и лъжците: 1.Министър Росен Плевнелиев - за Димитровден си раздадоха неусвоените пари вместо да ги върнат в бюджета и нахално обяви по медиите, че не са си раздавали допълнително пари след Димитров ден. Ами да, той ги раздаде преди това - нашите пари, кой му дава това право. Вместо да е санкциониран за неизпълнение на плана, той прибира чужди пари. 2.Кмета Й. Фандъкова - София пред очите на всички софиянци не беше пипната да се чисти, а тя заяви по медиите, че е почистено и то навсякъде. Хитър Петър и Настрадин Ходжа ряпа да ядат. 3. За това място борбата е жестока, но най-вероятно ще се заеме от магистратите.

В коя държава в света снегът се нарича ПРИРОДНО БЕДСТВИЕ?Изроди некадърни,безбожници гадни!Природата ще ви накаже,а тъпата рая,която ПЛАЩА данъци да се събуди вече!