Трима младежи са загиналите под ТИР-а край Русе

Трима младежи - на 17, 21 и 23 години - са жертвите на тежката катастрофа, станала вчера на пътя Русе-Бяла между кола и ТИР, съобщиха от полицията в Русе.

Обратно в новината

Коментари - Трима младежи са загиналите под ТИР-а край Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Az gi poznavam bqha mn dobri ;( i ne sa vinovni te.Tiradjiqta za6to sqda v tira sled kato e pil

А защо веднагаа някой реши че шофьора задължително е пил? такива стойности от 0.55 промила може да ти покаже от лекарства, от боза дори и от какво ли още не. Нека да обявят кръвната проба и тогава решавайте дали е пил или не.

Деба мааму деба, не можа ли ТИР-а да е турски?!

Не мога да разбра как при толкова много катастрофи не се увеличават часовете за кормуване... Трябва да са между 35-40 часа, това е горе долу нормалното.

според мен,виновни са младежите,това 4е 4овека е пил 1 бира неправи него виновен???кои го кара да изпреварва в мъгла,ма така е и така щте бъде.Докато КАТ не спрят да продават шофйорцки книжки това е полужението.

Дали сега тираджията ще изяде дървото, че е карал пил? Да си е правил сметката преди да се качи да кара! Нищо че хлапето е било виновно, нека и този да го осъдят!

Шофьорът на ТИР-а не е бил виновен, но като се е изкушил да пие две бири.... Абе не трябва да се пие, като ще караш.

Не оправдавам тираджията, ама хлапетата са на 100% виновни! Той ще полежи, ще плати някой лев, ама нещата няма да се оправят - тираджиите, особено турските ще продължат да карат къркани...

Мир на праха им. И все пак предпочитам да се срещат с Тирове в насрещното, от колкото с моята кола с децата ми вътре!!!

Ами като си бях в България лятото много ме беше страх по тези магистрали и сам се чудела какви са тия самоубийци, та дори натоварил цялото си семейство деца и жена и кара като идиот. Страшното е ако утрепат невинен човек пешаходец или някой, който си кара нормално е тогава е страшно.

Не се научиха как се управлява автомобил......

Още един сручай, при който вчерашен пиклъо се прави на Шумахер.Жалко, че е отнел още 2 живота.Аман, няма спасение от такива като него, от пили и неправоспособни шофъори.За шофъорска книжка има изпити, но за ЧОВЕШКА ПРОСТОТИЯ - няма.

ВАРНА-РУСЕ С КОЛА СЕ ВЗИМА ЗА 2.3h,ЗА КЪДЕ СЕ БЪРЗА???

Бъдете разумни поне на пътя! Не убиват колите и камионите, а безумците, които ги управляват. Сега сигурно ще го отнесе и шофьора на тира. Ако опелът беше срещнал друга кола?!

Самонадеяни хлапета с мощни коли и ясно как взети шоф.книжки и това е резултата-4 почернени семейства пред празниците /тук слагам и това на тираджията/.

Ne si pravete experimenti po patja,za6toto njakoi moge da postrada.Sled kato se obarne kolata pati6ta mnogo,zatova molja vnimavaite koi kakvi gi var6i po patistata