Мъж загина в катастрофа по вина на бивш депутат

Политикът Борислав Великов е приет днес в "Пирогов" след тежка катастрофа, при която загина 42-годишен мъж.

Обратно в новината

Коментари - Мъж загина в катастрофа по вина на бивш депутат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как този убиец (вече рецивидист )е извършил изпреварване на колона от овтомобили а няма свидетели къде са хората от тези автомобили да свидеталстват или МВР И ПРОКАРАТУРАТА ще прикият случая става въпрос за човек РЕЦИВИДИСТ това му е второ подобно престъпление а това е ррецидивизъм за свединие на прокаратура и съд че явно не си знаят законите дано този път ги научат и спазят мастото на един убец е в затвора

ТАКА Е.

Да се забрани на мощните коли да се монтират въздушни възглавници. Така при катастрофа ще бъдат по-малко защитени. Ако нямаше въздушни възглавници, може би и УБИЕЦА нямаше да е вън от опасност, което си заслужава.

и какво...отново си отиде едни невинен човечец..за секунди се е преобърнал живота на едно семейство..(какъв живот изобщо ще е вече)Останал си е там на пътя,докато е отивал да изкара някой лев..заради един от безкайно многото убийци водещи война по пътищата ни,който естествено ще остане безнаказан!ЗАЩОТО В ТАЗИ ДЪРЖАВА,КОГАТО КИНТИТЕ ГОВОРЯТ ЗАКОНИТЕ МЪЛЧАТ!!!!!!!Дано почива в мир загинялият Славчо Тодоров..

и какво...отново си отиде едни невинен човечец..за секунди се е преобърнал живота на едно семейство..(какъв живот изобщо ще е вече)Останал си е там на пътя,докато е отивал да изкара някой лев..заради един от безкайно многото убийци водещи война по пътищата ни,който естествено ще остане безнаказан!ЗАЩОТО В ТАЗИ ДЪРЖАВА,КОГАТО КИНТИТЕ ГОВОРЯТ ЗАКОНИТЕ МЪЛЧАТ!!!!!!!Дано почива в мир загинялият Славчо Тодоров..

и какво...отново си отиде едни невинен човечец..за секунди се е преобърнал живота на едно семейство..(какъв живот изобщо ще е вече)Останал си е там на пътя,докато е отивал да изкара някой лев..заради един от безкайно многото убийци водещи война по пътищата ни,който естествено ще остане безнаказан!ЗАЩОТО В ТАЗИ ДЪРЖАВА,КОГАТО КИНТИТЕ ГОВОРЯТ ЗАКОНИТЕ МЪЛЧАТ!!!!!!!Дано почива в мир загинялият Славчо Тодоров..

Бог да прости Славчо. Отивал е на работа, един изключително скромен, трудолюбив и почтен човек. Едно от нашите деца си отиде, заради арогантността на самозабравилите се. Мъка.........

Все някой ден малоумните българи ще разберат,че са сами в джунглата и ще изправят до стената продажните политици/които все още не са успели да се скатаят в чужбина/ и гъзоблизците им - журналистите.

Няма значение каква кола караш,тука става въпрос за правосъдиеПравосъди което тука го няма!С кавато кола да си като е рекло да става ще става.

Много тъжно ми е (12.12.2009 г. 19:38ч.) Усукаността на тази информация показва недвусмислено презрителното отношение към човека, който се е возил в Москвича. Имам абсолютното основание да смятам, че това отношение се дължи на пътуването с Москвич. Кой пътува в тази свръховехтяла кола - бедни българи. И сега заради някакъв сиромах да се излага на показ новосъздалата се аристокрация?! Да, ама не! И на човек му става тъжно, когато чете подобно писание. А новите аристократи няма да е лошо да знаят ако са забравили, че москвичът и обикновените българи, създадоха България, онази богата България, която аристократите вече 20 години ограбват и има още. Нещо да е създадено в годините на т.н. демокрация? Нищо? Но беше разграбена само държавна собственост за около 60 милиарда долара!!!... И тъй кой е виновникът за катастрофата.? От информацията тук излиза, че монархистът, бивш председател на парламента е човек, него визира дописката като такъв. Другият?! Другият вълци го яли. Той не е човек. Той се вози в Москвич.БРАВО ! МНОГО ТОЧНО КАЗАНО - АМА ВИДОВ ДЕН ИДВААААА

Не е проблема само в това, че арогантното келеме се е оказал бивш депутат - проблема е за класовата дискриминация и как се поднася това от медиите.

Каква е наистина пробата за алкохол на депутата. Този депутат е напълно непознат даже за българите, живял от държавни облаги, а какво доброе получила държавата е спорно, за разлика от Максим, прославил и направил по разпознаваема България неколкократно в света. Интересно, дори ако получи и той условна присъда, дали ще плати толкова пари колкото Максим на близките на убития от него човек. Изобщо не мога да го сравнявам този ДЪРЖАВЕН ХРАНТУТНИК със свръхтрудолюбивото и талантливо момче, нищо не взело, а само дарявало на България (Албена сама избра да живее с него в Москва при руснаците, при добрите и човечните, а не при обкръжена от злобни и некадърни българи).

Всички лиса ДЕПУТАТИ които правят ТЕЗИ Тежки Пътни Провишествия .ВСЕКИ ДЕН ЗАГИВАТ ДЕСЕТКИ ХОРА. Незабравяйте че всеки може да направи тази глупост. Всеки си мисли катосе качи на западен Автомобил се самозабравя откадее и закаде е тръгнал .ЕДИНСВЕНОТО СПАСЕНИЕ Е НАВСЕКИ 20 МЕТРА В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДАИМА ЛЕГНАТ ПОЛИЦАЙ ИЛИ ПО ГОЛЕМИ ДУПКИ със една дума разбити пътища. ОБРЪЩЕНИЕ към Министара на МВР .Г.н МИНИСТЪР Знаетели защо се купуват Книжки в България .Защото Изпитващите умишлено късат кандидат Шофьорите .Зада печелят двойно повече Законо.Моето Момче караше Курсовете .на Листовките го взе с 0 наказателни точки ана Кормуване се явяваше 4 пъти и винаги го късаха Бях принуден даму заплатя изпита и така стана Три пъти оправителен по 200 лева етоти 600+100 първия път 700+ 600 курса 1300+ 100 Листовки 1400+400 за купуване 1800 лева Ето затова се купуват книжките в нашата Скапана Система

Лично Герджиков ще спасява депутатина.Нещо със сърцето на депутатина станало аритмия или стенокардия, зер работата дебела - има причинена смърт по непредпазливост.Граж учете се от адвокатите.

Какви трявми бе хора, това ли е най-важното. На първо място трябва да напишете какво трябва да му е наказанието. Защото е публична личност и трябва да служи за пример. Време е да осъдят известна личност заради катастрофа - за да започнат да си оставят комплексите извън колите.

Г-н премиер ако ги оставите да го покрият ще ви се потърси обществена отговорност!

Всички коментират и най-вече политизират случая, а такива катастрофи стават всеки ден и основната причина е високата скорост и неразумното изпреварване. Защо никой не предлага нещо разумно? Пътят от селото до моста и завоя на 90 градуса може да се разшири с по още едно платно в двете посоки. Там пътна маркировка никога не е имало, а сега най-вероятно ще сложат непрекъсната бяла линия. Ефект от нея няма да има, ако изключим това, че ще стане хранилка за катаджийте. В Хърватска, там където е непрекъсната бяла линия слагат метална ограда и всички знаят, че влязат ли в кошарата с километри ще карат бавно. Там явно не разчитат на културата на водачите на МПС, а направо им пречат да вършат нарушения.

Време е наистина! Но да се отстрелват не само убийците по пътищата, а и онези, които с различни средства тормозят и унищоват народа ни цели 20 години. Ако се появят наистина мъже, които да защитят българите, нацията ще застане зад тях, ще ги закриля и ще им се отплати.

АПСТРАХИРАЙКИ СЕ ОТ,НАГЛОСТА,ПЪРВЕНЮЩ И СЕЛСКИЯТ МАНТАЛИТЕ,ВСЕ СЕ КАНЯ ДА ВИ ПИТАМ: КВО ПРААТ СТО И ДВАЕСЕТ ГОДИШНИ БАНГИИ,ДЕТО НЕМАТ ЖИВИ СЪУЧЕНИЦИ ПО РУИНИТЕ НА БЪЛХАРИЯ.ТУК ВЕНДНАГА НЕКОИ ЩЕ КАЖАТ : ОРАТА НЕМАТ ПАРЕ ЗАТОВА ГИЛАТ С ТЕЗИ ТЕХНИЧЕСКИ НЕ ПРИГОДНИ ТРОШКИ,ЗНАЧИ ТОЙ САМИЯТ НЕ СЕ Е ПОГРИЖИЛ ЗА СОБСТВЕНАТА СИ ЗАЩИТА!ПЪК И КОЙ Е РАЗПОРЕДИЛ СЕКОЙ ДА СЕ ТУРИ У КОЛА?А И КОЙ ГО ЗАСТРАХОВА ТОВА ЖЕЛЕЗО?ТУА СИ ПЛАЧЕ ЗА РЕСТРИКЦИЯ,ПА СИ ИМА И ПО ВЕХТО С АИР БЕЦИ!!! СТИГА ДА ДЪРЖИШ НА СЕБЕ СИ РАЗБИРАСЕ , РАЗБИРАЙ ДА НЕ СИ СИ УМРЪЗНАЛ!!!

Много точно казано Много тъжно ми е, това е истината ! Вижда се че и журналистиката е стигнала до морален фалит. Няма значение дали човекът е карал Ауди или Москвич, дали единият е например трайно безработен, а другият официален представител на голяма фармацевтична фирма. Правата им са равни. И когато стане подобен случай медиите трябва да поднасят информацията без деформации, а правораздавателните институции да си свършат работата почтено. Не знам какво се е изказвал Герджиков, но в нормална страна опитът му да влияе на правосъдието би му се отразил доста зле по един или друг начин. Справедливостта е това, което в Бг се потъпква от 20 години най-безчовечно...

сега ще ви кажа какво ще стане - Борислав Великов е с чисто съдебно минало, затова ще се отърве с мине с минимална присъда. Ще се признае за виновен, ще мине с присъда под минималната. Не е справедливо, но такъв е законът. Ще го осъдят условно, като Стависки

Ако има правосъдие в България, този Великов трябва да лежи в затвора. Той и Татарчев и други депутати убиха хора, но никой от тях не е в затвора.

А защо не виждам проба за алкохол??? Този Великов е стар пианица. При загинал човек как може да не пишат нищо за алкохолна проба. Нали уж власта се смени а пак си е същото...

Прави ми впечатление че при всяко съобщение за катастрофа има едно такова изречение:Пробата за алкохол е отрицателна или положителна.В този случай въобще не се споменава за такава проба,което е много странно.

Тоя сега трябва да го тикнат в пандиза задълго. Там ще го научат да кара по-бавно.

Сега тлъстите адвокати доволно потриват ръчички-сещате се защо?Доста парички ще изкарат от тоя цървул Б.В.Жалко за поредната невинна жертва на пътя.

Докога рецидивистите ще ни убиват? Убеден съм, че отново богопомазалите се ще се отърват и виновният ще се окаже загиналият клет човек. А този нещастник щв се оправи и пак ще лети по шосетата, търсейки новата си жертва. Дано Темида си махне превръзката и види истината!

Чудни танкове са си Т 72. Не е вярно че са неточни , но е вярно че има опастност от взривяване.А то удобен танк няма .Ако се натъпчат с електроника много от западните образци не могат да им се намажат на малкия пръст.

abe ot doma na toplo e lesno da se pishe po forumite....da vidim koga ste vi pisne vsichko tova i ste izlezete po ulicite :)....zaspal narod

БОГ ДОКАРВА, НО В КОШАРА НЕ ВКАРВА. ТАКА ЧЕ ПРАВОСЪДИЕТО ТРЯБВА ДА Е НАРОДНО!

Нека всички които са свидетели на арогантно каране на Аудито ,,сякаш всички трябва да му направят път, предприе малоумно изпреварване на един ТИР и отнесе челно Москвича'' да дадат показания при дознателя по случая за да не се измъкват такива нагли нещасници. Истината е силна само когато има гражданско общесво.

... Няма опасност за живота на бившия депутат, съобщиха от болницата. ... Няма да има опасност и за свободата му, все пак живеем в България. ... Пострадалият остава под лекарско наблюдение. ... ,а как искам в най-скоро време да е под наблюдението на надзирателите в някои затвор . Бог да прости загиналия! Съболезнования на близките му.

Чета коментарите ви и се чудя, тези стотици нарушения дето ги виждаме ежедневно, все депутати ли ги правят.Това не умаловажава вината му, но посочи на българина някой с пръст и гледай какво става.Дали Алеко не е прав, че сите са маскари...Защото в София масово навлязоха от села и паланки, които са свикнали да карат по една права улица до хоремага или смесения магазин, и направиха движението в столицата безумно.Същите тези, заради които тичаме по пешеходните пътеки като хлебарки, се нахвърлят най-стръвно върху известните, които са съгрешили.Ако самите те са оплели конците, тичат при братчеда в КАТ или в някое министерство.Защото тези, които дойдоха, навързаха зад себе си и родата си като свински черва. Ех, тези нрави, тези комплекси български...

ДУПЕТАТЪТ в затвора - ефективно и за дълго. Да престанат да се смятат за недосегаеми.

Бойко беше част от правителството през 2001 - 2005 г. и ако съдим по сегашното му поведение, то той не е от групата на царя, а от групата на бнд, в която членува и Борислав Великов. Няма съмнение, че е станала трагедия и е отнет човешки живот ! Но любопитното е да видим дали Бойко ще иска ефективна присъда в случая за своя съпартиец или ще мълчи така, както мълчи за продажбата на БТК за 230 млн и кражбите в 'Марица Изток 2' !? Аз се обзалагам , че Бойко няма да поиска никаква присъда в случая ! Защо ли ? Нека всеки сам се досети !

Не вярвам, Борислав Великов да бъде осъден. Дано е възможно това да стане в Европейския съд. Също съжалявам за убития човек. Би било по добре в колата отсреща да е бил по-високопоставен водач - депутат, съдия, министър, катаджия. Скоро и това ще чуем. Не се и съмнявам. Съболез на роднините на загиналия.

Тоя е за затвора. И не само по този параграф.

Не се притеснявай Боре.И ти си убиец като мене,но ще те отърват.

Изказването на Огнян Герджиков беше много жалко-също като него! На господин бившия депутат му било станало лошо и видите ли, заради това станала катастрофата. Ако този боклук с Ауди-то беше карал по-леко нямаше да има жертва! БОКЛУЦИ МРЪСНИ, КАРАЙТЕ ПО-БАВНО!!!

Как един депутат не кара МОСКВИЧ ?Всички са със алдита,мерцедеси и др. скъпи коли.ОТ КАДЕ ВЗЕХА ПАРИТЕ? ОТ ТАКИВА КАТО ТОЗИ ЧОВЕК(избирател) С МОСКВИЧА. Може и да е гласувал за собствения си УБИЕЦ. Голяма част от народните ни избраници са доста нагли и аругантни то се вижда по тяахното шофиране кавито са на пътя такива са и в живота .До сега ни мачкаха в преносен смисал, а вече и в деиствитвлност взеха да ни убиват. Господин ГЕРДЖИКОВ ДА НЕ Е БИЛ СЪС СВОЯ КОЛЕГА В АЛДИТО ?БИЛО МУ ПРИЛОШАЛО ХАИДЕ НЕМА НУЖДА И ТОЯ ЩЕ НИ ГОВОРИ ЗА МОРАЛ. Справедлив съд и затвор за УБИЕЦА .

От НДСВ какво да очакваме.... депутатите дето, ако нещо сгафят, цяра ще си отдръпне доверието от тях.... (демек ще си го премести от левия в десния крачол).....боклуци, а оня боклук сакскобурготски е най долната измет!!!!

Другари по-патриотично ако обичате! Заглавието е - Бувш дъра бъра на парламента се грижи за спиране на старите возила от движение. Днес е ликвидирал един - утре сто! УРА! Ейййй маааа..... Ви депутатска! Разстрел! Без съд и присъда, точно както го направи този малоумник. Лека му пръст на човечеца в Москвича. И си оправете заглавието - тоя не е катастрофирал, а е УБИЛ Човек, със главно Ч от тея дето си плащат данъците и стоят на тъмно и студено, щота нямат пари да си платят тока и парното!

Абе хора,толкова добре го знаем това леке!!! АКВАХИМ -цяла България беше длъжна да купувя от него И висшестоящите мижитурки чинно се съгласяваха...Благод на Герджиков и разбира се на много пари отиде в Парламента.....Знаех си че ще стигне до дъното,но каво е виновен човечеца и почернените му близки..ПОЗОР АКО НЕ ОСЪДЯТ ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК!!! ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ!!!

Хайде сега да видим народната съвест - след като толкова реваха всички против Стависки колко затвор заслужавал, да видим ще има ли такъв засилен интерес към този инцидент. Може би тук виновник няма, защото не е бил пиян - а ако си трезвен и удариш някого си много по-невинен от пияния. Дали след 1 месец някой ще помни тая катастрофа? Максим още го помнят и сочат.

срам ме е че съм българин

Бог да го прости клетия човечец ;( а тоя изрод бял ден да не види

Депутатите са свикнали да ги возят,само че г-н Великов от доста време не е депутат,налага му се сам да кара,обаче е забравил...Няма рефлексите и преценяването на дадена ситуация като шофьорчетата от НС...

А бе хора,всички виждаме че тези изроди с парички,политици,мут и т.н.са обявили отдавна ВОЙНА на народа в която даваме все повече жертви.Предлагам да се защитаваме кой с каквото може ако искаме да оцелеем.Всяко населено място да сформира ловна дружинка,която да отстрелва без предупреждение подобни диви зверове по пътищата с патрони за мечки,глигани и каквото се намери !И най-важното - сериозна парична награда за всеки отстрелян боклук!

ДА ИЗЛЕЗНЕМ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА НА ИМПРОВИЗИРАН ПРОТЕСТ ДА ПОКАЖЕМЕ ЧЕ ИМА ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО СТИГА СМЕ СЕ КРИЛИ КАТО МИШКИ !!

За съжаление на убиеца Великов нищо няма да му направят.Най-много условно,ако въобще се повдигне обвинение.По думи на очевидци е шофирал нагло и арогантно.Още едно доказателство че между мутрите и политиците няма разлика.