Смесваме горивата с биодизел поетапно

Поетапно задължително смесване на горива за дизелови двигатели с биогорива, предвиждат приетите на второ четене промени в Закона за възобновяемите и алтернативните енергийни източници и биогоривата.

Обратно в новината

Коментари - Смесваме горивата с биодизел поетапно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

животните, които се хранят с фураж ще станат излишни, после ще се окаже колко опасно е месото за хората и накрая човечеството ще стане излишно. Трябват им освободени площи за разсаждане на технически култури. Това е истината - да знаете защо ви мамят с газовете на кравите и овцете, защо ги обявяват за вредни фактори, влияещи на глобалното затопляне.

Малоумници

Не искам да ми се вдига цената на дизела! Не искам да ми се скапе двигателя на колата! Не искам да ме манипулират малоумници! Няма доказан никакъв ефект за природата от въвеждането на такива мерки. Най-много да увеличиме броя на гладуващите за да се нагушат мутрите, които засяват нивите ни с плевели! НЕ ИСКАМ!

Карах около месец с био-дизел (хем да съм по-еко, хем по-модерен) и... си скапах горивната помпа! Нашенските малоумници, заради икономии, не изчаквали технологичното време да се разслои водата с калиевата основа от маслената фракцията, ами я разслоявали на око и ръгай чушките в боба... Та така - българския биодизел ще е винаги със силно агресивни алкални свойства - гарантирам ви го! Следващата стъпка в рационализациите ще е вместо калиева основа да слагат негасена вар, че е по-евтина! Да ни е честито!

Чакай да помисля, това нали ЩЕ повиши цената на дизела, не че е по-скъпо, НО нали ги задължават, трябва да изкарат кинта ...

porednata evropiska glupost.

Аз не искам да си давам задника на ЕС! Не искам да ми съсипват двигателя и да плащам за това. Биодизелът е вреден за колите. Да си го горят в Топлофикация и в ТЕЦ-овете! Лайняното ни правителство да си го завре отзад!