Коментари - Теодора Захариева стана Човек на годината | dnes.dir.bg
назад

Теодора Захариева стана Човек на годината

Учредителката на Центърa за защита на правата в здравеопазването Теодора Захариева бе отличена с голямата награда “Човек на годината“ 2009.

Обратно в новината

Коментари - Теодора Захариева стана Човек на годината | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жива и здрава да е тази жена! Добре че има такива като нея да мислят за тези хора ! Браво!

Евала! Не там разни измислени футболисти - Бербатовци, Гонзовци или насиликонени певачки, това е Човек.

човек аз свалям шапка и му правя дълбок поклон. Ние не разбираме ли, че с нейната барба тя помага и на нас. А колко я подкрепихме??!!! Мисля, че я подкрепихме толкова, колкото и момичето, което беше уволнено от Гагаузов, за забележката относно пушенето на цигарите. Срам ме е че съм част от всичко това

Нека е жива и здрава Теодора Захариева! Тя не е само човек на годината, а ИСТИНСКИ ЧОВЕК! Бъди благославена, госпожо Захариева!

Нека е жива и здрава Теодора Захариева! Тя не е само човек на годината, а ИСТИНСКИ ЧОВЕК! Бъди благославена, госпожо Захариева!

Аз напълно те разбирам и подкрепям, но това можем да го разберем само тези, които работим в тази сфера. Бюджета не е бездънна яма, както някои неграмотни хора вярват, а е ограничение, в което ВСИЧКИ трябва да се вместим, вкл. деца с тежки, скъпо излечими заболявания (повтарям излечими). За съжаление хората не си дават ясна сметка за това, както и за това колко е трудно да направиш избор кой да живее и кой да умре. Истината е, че някои чиновници и лекари (поругавани от обществото), правят този тежък избор всеки ден. Слагам думата избор в кавички, защото това е една принуда, която тежи и обременява изключително много съзнанието на всеки. Поради тази причина, тази жена ми е симпатична, но не толкова много колкото на вас, защото аз ЗНАМ, че тя е жива, ЗАЩОТО други НЕ са. Това е непопулярна позиция, но преди да започнете да плюете, се замислете малко, защото утре вие или ваш близък може да попадне в категория заболяване, по-малко превилегировано, от заболяването на тази жена и другите като нея. Позиция от типа на всички имам право на живот, всички имат право на безплатни лекарства е много популярна, но е популистка и няма нищо общо с нашите ВЪЗМОЖНОСТИ. Разберете, че при нас има разминаване на ЖЕЛАНИЕ и ВЪЗМОЖНОСТ, по-голямо отколкото в другите страни. Победата на тази жена е поражение за хиляди други болни, за които вие няма да чуете или прочетете. Пак ви казвам, преди да започнете да плюете, ми отговорете: Съгласни ли сте да дадете 50% от дохода си за здравни осигуровки? (край на колата, чипса и пържолите, екзотичните почивки). Ако да - аз ви обещавам да излекуваме много повече хора - НИЕ заедно, защото това е и ваше задължение.

Истинска, достойна и заслужена награда за Теодора Захариева. Прекланям се пред нейната упоритост! Пожелавам и успех в битките които води с отвратителната, бездушна, бюрократична ситема!!! БОРБАТА ТРЯБВА ДА СЕ ВОДИ НЕ САМО ОТ НЕЯ, А ОТ ВСИЧКИ КОИТО СА ПРЕМИНАЛИ ПРЕЗ ТЕЗИ ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОБЛЕМИ! УСПЕХ ТЕОДОРА!

Браво,заслужена награда с много упорит труд и постоянство да устояваш правото на ЧОВЕКА ,да се бориш с административната машина,не само за твоите права но и за правата и живота на ВСИЧКИ!Поклон пред тази достойна БЪЛГАРКА!ЧЕСТИТО ТЕОДОРА!ПОЖЕЛАВАМ ТИ И ЗАНАПРЕД,МНОГО ЗДРАВЕ И УСПЕХИ В БОРБАТА ЗА ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА!ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

Браво на тази жена! И дано вече не й се налага да се бори с институциите за правото на живот и за това, да я третират като ЧОВЕК!

Заслужава уважение! Дава вяра на всики заболели, че ичма смисъл да се борят за здраве и живот! Достоен избор.

Честито признание за невероятната, целенасочена и човекоутвърждаваща работа на теб и екипа ти ,Теодора!

Добре, че в тази страна има и жени, иначе да сме я закъсали съвсем.Но мъжете ни са ощетени, време е да се учреди награда за най-много пиене, за да могат и те най-сетне да покажат на какво са способни.Даже и за ритнитопковци не стават.Как не можем да се сетим за едно нещо, в което да са се проявили в положителна насока.Тук все нещо им пречи, но я прочетете и информациите от света, как не остана място където да не са се оляли.Лош мъжки материал...

Едно заслужено признание за силата на духа на тази достойна жена, която е намерила сили не само да се бори с болестта, а и да помага на много други хора! Дано бъде възнаградена и от съдбата, да е здрава и щастлива и да се радва на постигнатите победи!

Това е един силен човек! Достоен избор!

Възхищавам се на Теодора от години. Много се радвам, че неуморните и усилия са оценени освен от болните, на които е помогнала по много начини - измерими и неизмерими, са оценени и от Хелзинския комитет. Теодора дава надежда, че битката с енституциите не е винаги обречена, както и битката с коварната болест. Да е жива и здрава и да запази прекресния си дух!

Честито! Невероятен дух и воля.

БЛАГОДАРЯ Й ЗА КУРАЖА И МОРАЛА СТАРАЯ СЕ ДА СЕ БОРЯ КАТО НЕЯ УВАЖЕНИЯ

bravo!!!napalno zaslujeno....da si jiva i zdrava ojte 100godini i posle jte vidim! obi4ame te!

triabva povece takiva hora

Браво за куража и постоянството и в борбата с институциите. Заслужава наградата напълно.

Аз пък раздавам наградата Маймуна на годината!Моля да номинирате с изпращане на SMS НА ТЕЛ....Такива измислени звания не са нужни никому, освен на измислените онсователи, за да им се вдига имижда и изтрият комплексите!

По принцип всеки индивид изпълнява задължения за права и няма право да нарушава правата на другите.Естествено,ч има и солидарност към принципа на демокрация-равни задължения за равни права,и естествено,че и на мен ми харесва,че са извоювали толкова привилегии и права за сметка на солидарност,тъй като това гарантира донякъде лечението,но не мога да не ви отворя очите по отношение и на негативите от свръхобременяване със скъпо струващо лечение на малкото ниско платени и с преждевременна смъртност на здравите данъкоплатци,още повече когато става дума за второстепенно лечение,от което не само не зависи задължително лечението,за което са важни медикаментите от първи ред,и някои от тьх имат тежки до фатални странични ефекти вкл предизвикване втори от друг вид рак, И НА ВСИЧКО ОТГОРЕ ОПАЗВАНЕ ЗДРАВЕТО И НА ЗДРАВИТЕ Е ПРИОРИТЕТ И НА СВЕТОВНИТЕ КОНФЕРЕНЦИИ ОЩЕ ОТ 1985 ГОДИНА Е ПОСОЧЕНО ,ЧЕ ЗА ОБЩОДОСТЪПНО СЕ ОПРЕДЕЛЯ ПАКЕТ ОТ ДЕЙНОСТИ И ЛЕЧЕНИЕ СЪОБРАЗНО ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА ОБЩЕСТВОТО И СЪС ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО УЧАСТИЕ НА ВСЕКИ /ОСИГУРОВКИ,ДАНЪЦИ,П ТРУД../Не е приемливо разходите за нещо да отнемат нечий друг живот лишен от средства за храна,ток,вода, а в момента СРЗ е 550 лв и е опасно ниска,за да се иска по-широко предписване тук отколкото в богатите държави на скъпи лекарства,където критериите са по-тесни -по-стесняващи случаите по множество критерии за това лечение/те са по-богати и защото мислят и знаят и могат пповече за всяко нещо и за всеки индивид,не прахосват без индикациите и решават по-правилно и съобразно всички принципи и закони!

Благодарим на тази жена! Да е здрава и усилията й да се увенчават с успех!

Първо помислих, че е поредната награда измислица в Бг. Нека продължи да мачка бюрокрацията и тъпите служители. Честито.

Най-после достоен избор. Напълно заслужено, поздравления за нея и тези, които са дали гласа си за нея....

за пъви път и чувам името, но изглежда симпатяга! и каузата и е много благородна! все някой трябва да защити горките болните от медецинската мафия

Напълно си заслужава приза. Честито!

Искрено се възхищавам на такива жени. Не бива да е сама в борбата. Трябва всички да се обединим.

Най-после признание за човек с воля и сърце и активни действия срещу безхаберие, бездействие и статуквото

Това е страхотна новина!Желая и много здраве и щастие!

Прекланям се пред силния характер и воля за достоен живот на г-жа Захариева!Желая и много здраве!Искам държавата да се управлява от такива хора!

Да е жива и здрава много,много години и да помога на хората отчаени от живота,когато са болни.Тя показва, че трябва човек да се бори и живее.

Невероятна жена ! Свалям и шапка и й желая здраве и дълголетие...

Какъв човек? Та тя е жена. ;)