20 г. затвор за австралиеца, убил 20-годишния Андрей Монов

Софийският градски съд постанови 20 години затвор на австралиеца Джок Полфрийман за убийството на студента Андрей Монов.

Обратно в новината

Коментари - 20 г. затвор за австралиеца, убил 20-годишния Андрей Монов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джок е невинен...но това е- на неподходящо място в неподходящо време...какво ли щеше да е ако онзи не беше син на човек от Агенцията

dano postignat namalqne na prisadata pri objalvaneto. Ne zaslujava takava dulga prisada ne izglejda da e bilo umishleno ubiistvo i cqlata istoriq namirisva. Ste e jalko da izgnie choveka v zatvora.

Софийски апелативен съд ако имат ташаци да дублират присъдата. Банана републик е на друг континет.

кога ще осъдите някой българки бизнесмен поръчал убийство на толко години, а ?

Макър да не е редно,тази Агенция за закрила на детето е най-продажното и долно място в България.Само подкупни и безконтролни кожодери се ширят и се гаврят с децата ни! Може би все пак има някаква виша справедливост! Добр е ,че има възмездие за разбитите сърца и съдби! А,че съда мери с два аршина едва ли някой тук и не само,тук не го знае. Какво,като е Австралиец, има право на справедлив процес и правилна присъда.То ние получаваме право според джоба си и който няма пари,колкото и да казва истината в българския съд тя не се чува.Заглушава я шума на парите!

Hi Jokc;)) you are at home

За убийство на гъбар - административно наказание - глоба от 1000 лева. Да се смее ли човек, да плаче ли или да хваща първия самолет ...

Ima razlika mejdu predumishleno i nepredumishleno ubiistvo.Zatova 20godini na tova momche sa mnogo.Az mislia, che na tazi grupa mladeji ne im e bila chista rabotata onazi vecher, kogato e stanalo prestuplenieto.Ne moje sam da trugnesh sreshtu grupa mladeji i to v druga durjava...Neshto e imalo tam, koeto prenebregvat nashite sudii.I estestveno zashtoto e chujdenec ima malko i politicheski harakter.dai da se pokajem pred sveta kolko sme striktni.A nashite divaneta deto ubivat na tiah, koi shte dade prisuda???

Българското правосъдие - За едни брадва за други сватба. Ако така стриктно работеше и за българските престъпници, щяхме да сме решили доста от общестените си проблеми и да живеем по- спокоен живот.

А за убиецът на Петър Маринов от Алиби през 2001 с огнестрлно оръжие и по хулигански подбуди една година!!! Това, ако е съдебна система.

аве, бащата не се е конституирал като адвокат , а като защитник... неграмотници ейй.. За присъдата - правилна е и е около средния размер...

За Николай Арабаджиев - доживотен затвор защото е българин. Този понеже е австралиец - 20 години. Това е нашия съд.

на тоя скапан австралийски наркоман му е малко...що никой не каза че е бил дрогиран като е извършил убийството. но каквото и да е....никой няма право да отнема живот. Нека гние сега в анадолския ни затвор.

Момчето изглежда невинно, нещо прикриват! Отделно както бе казано в по-долните коментари защо Ставийски и Полфриман не са с еднакви присъди ?

e taka , v ediniq slu4ej trupa e raz4lenen v torbi s cel da byde skrito jestokoto prestyplenie , a v drugiq podsydimiq nito se e ukrival , nito se e opital da izbqga p.s. bonak si 4e pita6 izob6to

Кое е малко, бе? Ти с тъпата ти глава не се ли замисли, че австралиеца се е намесил в сбиване при което е бил нападнат и реагира при неизбежна самоотбрана, а !!!! Обаче понеже таткото е с връзки- нали се сещаш тъпако кога ще оправдаят тука чужденец срещу българин, ами ако нещата са вмирисани още при разследването??? Да не е първия случаи случаино- няколко подкупно ченгета от село да се направят на свидетели и после ходи обясняваи !! Съда се базира на факти и свидетели - там не споря! Но как се е стигнало до фактите е отделен въпрос!! Е това е хикса в много уравнения тука и затова скоро няма да видиме европеиски пари, защото ония не са прости и го знаят!

Гледах freejock.net - сайт направен от баща му на джок. И го разбирам човека - ядосва се дето мотат процеса (веднъж няма свидетел - отлага се делото с един месец, после я нема съдийката - аре още един месец... и така 2 години). Прав е и за правосъдната система и за корупционните проблеми. Ама нито той, нито самият Джок отричат, че оня е бил пиян и е намушкал андрей с ножа. Та в тоя ред на мисли - думите на бащата на Джок, че, видиш ли, надявам се да го пуснат, за да се прибере при нас вкъщи, отново да сме щастливо семейство - са колкото разбираеми, толкова и глупави и несправедливи. Шото аз не знам колко дават за менслотър у Австралия, ама съм сигурен че ако блъсна некой с колата (непредумишлено убийство) в Сидни, надали ще ми се размине. Та така. От друга страна, медийното покритие на тоя случай е пълен цирк - ЕйБиСи Острейлиъ и Бтв Бългериъ (вероятно и двете контролирани от един и същ човек/фирма) бълват тотално изкривени репортажи за да става сеир и да падат парички от гледаемостта...

Умира убит млад човек, а ти пищиш за политическите прояви на баща му... скапак боклук си...

Е как така за едно убийство се дава доживотен и 1 000 000 лв. а за друго 20 год. и 450 000 лв.!???????

монов който не може да възпита собствения си син е шеф в закрила на детето- това е оня същия ,който се изказа че сираците трябва да мрат..а не да се дават пари за тях..но възмездие има- изродът ,който отгледа бе безславно премахнат от живота..-чакаме дъртия монов да го последва скоро.

Малко е. Смърт или доживотен затвор без право на замяна. Пак се подиграха с нас.

Браво за решението ! ДА се надяваме, че такава решителност съдиите ще проявяват и при убиствата, извършени от известни личности - максим свинята, кирил маричков, пернишката съдийка и още много като тях, които пияни отнеха живота на млади хора ! Каква е разликата, ако някой пиян убие човек и ако някой пиян сгази човек ? Резултата е отнет човешки живот и в двата случая и присъдата трябва да е еднакво тежка !

Малко е! Ако беше се случило в Австралия щеше да лежи до живот! Но все пак е по-добре от нищо!!!

Jock is not freeman anymore. Piece of dirt - dano da izgnie v toia zatvor.

Яааа чудна работа, дойде ББ и моголо значи а при Другарите за такива неща се даваха условни присъде или глоба

Не знам защо като чета за тези изроди се сещам за Ставийски?!

а дали наистина не е така

..a siracite te kakwo da mrat?