Масови проверки за рибата по Никулден

Ветеринарните инспектори от регионалните структури на Държавния ветеринарно-санитарен контрол (ДВСК) към Националната ветеринарномедицинска служба (НВМС) започват масови проверки на предлагането на риба и рибни продукти в периода около Никулден.

Обратно в новината

Коментари - Масови проверки за рибата по Никулден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а бе странна работа - що не вземат да ги пуснат да проверят рибния пазар в Солун - и топло, и на открито, и мизерно, и в дървени касетки, и изобщо ужас. Мисля, че ако наш'те инспектори отидат там ще им затворят и пазара и борсата и изобщо всичко свързано с риба.

с едно око............. абе какви проверки, бе ууууууважаеми зрители..........пре хорицата по-навреме, че да могат проверките да минават по-така, бързичко. Какво е 1-2 часа по рано - ше умре рибата.

ДВСК се насира по никулден

Всяка риба да е с документ за самоличност ! Да се направи министерство на Рибата !

Много е опасно да не докарат ширани от морето...

Бюрократичния произвол продължава...оставет хората да направят некой лев по празниците бе дебили...

Дай боже да не се връщаме във времето с контрола на цените, че жената ще ме изрита в 5 часа сутринта да ходя на опашка;)

що не се факат...

А контрол върху цените няма ли да има?

Купих преди 3 месеца пастърва,опаковка от 800 гр.с 3 риби на фирмата Атлантик.Средната риба беше значително по-голяма и скрита зад надписите.Когато отворих пакета,върху рибата имаше остатък от етикет,явно е била на щанд ,не е продадена и после е опакована и замръзена.