Католически свещеници в Ирландия изнасилвали деца 40 г.

Дъблинският архидиоцез на Римокатолическата църква е прикривал ревностно сексуалния тормоз, упражняван от неговите свещеници върху деца в продължение на близо 40 години, разкрива правителствен доклад, цитиран от Ройтерс и Асошиейтед прес.

Обратно в новината

Коментари - Католически свещеници в Ирландия изнасилвали деца 40 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вярвам в Бог. Всички църкви да се закрият. Нищо добро не допринасят, само зло и лапат пари. Който не почувства в душата си, че има висш разум и висша сила, никой поп не може да го убеди. Аз повярвах след като започнах да чета книги за розенкройцерите, богомилите, Петър Дънов и др.подобни.

Когато говорите за църква, си представяте библии, божи заповеди и т.н. Някой чел ли е свещеният вертеп? Църквата е материална институция, а не духовна. Дори великите открития и световната история, които са дело на нейни служители, не променят престъпната и същност, защото и Джордано Бруно, и Николай Коперник и много други са били част от църквата, но ПРЕСЛЕДВАНАТА от нея част. Църквата винаги е защитавала самодържието -разбирай експлоатацията на човечеството от единици, от монарсите, разполагащи с телата, здравето, живота на своите подчинени, до степен да удовлетворяват гнусните си прищевки с блудства, изнасилвания, извращения, мъчения, при пълно подчинение. Не подчиняващите се (пр. Жана Д'Арк), са изгаряни живи, разчленявани публично на всякакви остроумни механизми за мъчително отнемане на живота. Фантазията не ви стига да си представите кои са избирани и поднасяни за жертви на извратените собственици на държавите, с могъщата духовна подкрепа на материалната институция църква. Най-красивите, най крехките и най перспективните деца. Но тъй като религията е най мощният фактор за заробване на психиката на хората, няма как да се игнорира, защото мястото и ще се заеме от не по малко арогантната и завладяла още по голяма маса хора измама, наречена ислям. И поне за сега, няма друга сила, която да и се противопостави. Забележете, че всички религии проповядват смирение -търпете всичко, защото там горе е раят. Така и озлочестените в Ирландия деца (много от оцелелите не са отдавна такива), трябва кротко да дочакат смъртта си, като овце в кланица, за да идат душите им в рая. А истината е другаде, но не четете Маркс. Дори и комунистите, четяха Ленин, който внасяше произволни корекции в учението му. И сгрешиха -бяха овладени от комерсиалното и агресивното у човека. Комунизмът е спасение, но няма да просъществува, ако не се приложи едновременно в голямото село, наречено свят едновременно и навсякъде. Но за да се узрее за него ще са нужни още векове. Как според вас може да се контролират безобразията на съвременните ни водачи, като всички лостове за контрол са у самите тях? И медии, и финансови ресурси, и военна мощ, и наука, и технологии? Един кмет се зае и изчисти селото си от крадци. Хората се почувстваха по спокойни. А държавата ни изпрати полицията и разоръжи потенциалните жертви, за да се почувстват отново слаби и подчинени. Един Милошевич се противопостави на разграбването на родината си. Дойде чичо Сам и с огромната си мощ го изправи пред подкупния съд. Няма да сме живи, но един ден, комунизмът ще завладее света. А тогава единствено ще бъде отрязан пътя за създаване и развитие на сегашния меркантилизъм.

лукавият се извинил.... искрено ....ха ха ха ха ха ха ха......

май не разбирате,в Ирландия католическата църква има статут на управляваща власт. Цялата война беше между католическата и протестантската църква. Най лошото е че тези хора със сбъркано и извратено съзнание управляват всички останали и ги манипулират.

ожасена съм от тези изверги, не на бесило, а да ги хвърлят на озверелите глигани, парче по парче месо да късат от тях. тези дечица са обречени за цял живот, какво като се извинил папата на семействата, погрижил ли си е за тяхното психическо и физическо здраве, не извинение...........

съгласен съм с мнението на апендикс

Папата се прави, че не знае, но 40 години тези изроди изнасилват деца, а той не е от вчера в тази църква, а от младите си години. Кардинал Рацингер, преди да стане папа Бенедикт 4, е бил ръководител на Светата Инквизиция. Тя съществува и до днес, но прекръстена с по-меко име, не така плашещо. Та едва ли този дърт прояден от злоба плъх не е знаел, че неговите гадове са се гаврили с деца. Църквата е една никому ненужна, вредна институция, която винаги е дърпала назад хората в тяхното развитие. Някога богомилите са разпространили идеята, че връзката с Бог е лична и няма нужда от посредник, който да те тормози и да му плащаш за това. Надявам се, че повече хора най-накрая са стигнали до този извод!

А в нашата сърква това става доброволно! Във всичко останао е догматична, но поотношение на хомосекса е най-демократичната институция едва ли не в света! Цари мир и любов из някои манастири...

църквата или по точно религията е един ненужен апендикс ( апандисит ) в развитието на човешкото общество. тя е изиграла ролята си в миналото и вече е нужно това закърняло и вредно вличние да бъде отстранено . Дори когато в миналото е вършела нещо смислено за хората пак е била мурзелив и лъжовен тунеядец. Религията под каквато и да е форма е носила по-големи беди на хората отколкото ползи. От инквизицията , през откровенната лъжа до издевателствата над деца и т.н. и т.н. и т.н. Кому е нужна? На шепа феодални старци ( тук вече израза по-приляга ) или на още по-изтрещели, изперкали, брадясали и повтарящи в захлас думи дето не разбират подобия на хора млади индивиди. И като заключение в 21век религията вече е излишна и всички напъни да ни връщат в лоното на църкавата са демагогия и отклоняване на положителната енергия у човека в пустотата на божиите простотии.

Ужас! После иди им вярвай на църквата!

Да им разрешат да сключват брак както в Православието. И да не ги прикриват, а да ги гонят. А на колко години са били пострадавшите? В Англия възрастта за доброволно влизане в сексуален контакт без дас е смята за злоупотреба с малолетен през 90те май все още беще различна за девойки и младежи при което за младежите беше по-висока. След това май я свалиха за младежите на 18. Нещо такова.

Какво да коментираме, и у нас е така и също така се прикриват безобразията.

Духовници, а? Май извращенията са повече на мода в църквата, отколкото духовността. Я всички в пандиза, там кримките знаят какво да правят с педофили.

Звучи ужасно!Никакво извинение не може да бъде прието.Това са хиляди разбити съдби...

ама то това е обществена тайна и не от вчера!!!!!!!!!!!!!!! в расо свети лица са най-лицемерните престъпници в цял свят.Никой не открива топлата вода...

Съгласен съм, че расото твърде често прикрива сексуалната перверзност, но дори в 90% от случаите носенето на монашеско расо от здрави, прави и нормални мъже в разцвета на своите, дарени им от природата и Бога сили, е нещо доста ...антиприродно. Нещо, което поне мен много, ама много много трудно може да ме убеди, че е реално служене на Бога. Затова ми се струва много по-смислено православното свещенослужене, при което свещеникът не само може, но е и длъжен да има брак.

Пълни изроди!

bo kakvo ne razbira6? 456 popovete 6te se ot4etat na golemia dana4en v svoe vreme .carkvata ne e mol. celia svyat tane v gornoto

Oh,kade sapisvat sa grupovite isnasilvania?

Еййй... този Свят да вземе да свърши, най-после! Аман от изроди!!!

Гадост! Без коментар ...

Едно време Господ е унищожил Сомом и Гомор заради разврат, сегашния разврат явно ни доближава до следващото унищожение - 2012 год. В България разврата какви ли размери е взел? Или при нас са по-големи омразата, злобата, кражбите?

Педерастите от столетие поне ползват тази църква за прикритие.

То в нашата кой знае какво се върши ама полицията си трае някой свещенник да е изал касова бележка за услугата която е извършил.Болниците активно работят по въпроса свещенниците да не останат без работа.А те никави данаци такси само сухо лапат.

Що не коментирате бе разбирачи?

религия ! църква, дръвнико айде сега се развикай да забранят и физиката и математиката, щото с тяхна помощ се създадоха атомните оръжия, които шепа откачени евреи пуснаха над Япония. Компетентен!

Съгласен съм с теб с едно изключение - Дори когато в миналото е вършела нещо смислено за хората. Църквата и религиите НИКОГА не са били в полза на хората и обществото...НИКОГА няма и да бъдат. Уви те са навлезли по-дълбоко дори и от парите...да премахнеш религиите е все едно да премахнеш парите. Две крайно нужни, но смея да твърдя невъзможни неща...и така, докато свят светува!!!

SMIRT ZA VSI4KI PEDOFILI!!!!!!!!!!!!

Dolna sgan neporabena da se zazidat do kolenete i da se pusnat plahove da gi grizat po dva 4asa na den i taka v prodaljenie na celiat im jivot!!!

Абе лоша работа, в православието поне, за да ги запопят искат да са женени...

СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ ПЕДОФИЛИ!