Прокуратурата поправи обвинението срещу Ковачки

Софийска градска прокуратура отново внесе в Софийски градски съд обвинителен акт срещу Христо Ковачки.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спомням си, че по времето на Т.Живков някъде в Южна България един счетоводител беше злоупотребил с 20000/двадесет хиляди лева/ Беше осъден на смърт и присъдата изпълнена.

Дали не си е платил за гафовете, които правят. Нещо ми намирисва, че работата е доста гнила и че умишлено са сложили млада прокурорка, умишлено е сбъркано обвинението, за да излезне читав. Все пак, освен че е бизнесмен в енергетиката, държи над 200 други предприятия в България, в това число и единствения завод за преработка на гуми у нас и там е доста близо с държавата и партиите...

Без коментар! Нещата са от ясни, по-ясни!?

Объркано обвинение, объркани пълномощни на адвокатите на държавата, това на какво ви прилича?

питам само кои от вас би осъдил мафиот , мутра или друг изрод , ама чесно

Такива дела за кражби от голям мащаб трябва да се гледат публично .Обществото има право на прозрачност . Както е по нормалните държави .И трябват ефективни присъди .Например Марта Стюарт как лежа маса време в затвора за неплатени данъци .. Какво стана с Вальо Топлото ,Мургина и всичките тези милионери с недоказан произход на 1вия си милион ? Не съм чул нищо за тези крадци от месеци ...

Такива дела трябва да се водят от най-опитните и честни прокурори и съдии и неподкупни ,защото са дела от такъв ранг не трябва да се прецакват ,а очевидните виновни трябва да си получат наистина заслуженото . Защо се получи този гаф?Защо се получават тези гафове постоянно в съдебната система?

Питам , те там всички са к.рви и протежета на някой , нали се сещаш? Ако не беше такъв съда ни , нямаше да е такава и държавата. За съжаление вече е късно. Относно делото - нищо няма да направи обвинението , то е ясно като бял ден.

начало на поправки,или колко години ще се влачи делото.

До скоро назначаваха удобни прокурори,които вкарваха некадърно обосновани обвинителни актове за да може съда пък удобно да отлага дадено дело,или да го прекрати, а сега са назначили за това дело Ковачки, млада прокурорка, която със сигурност няма да се справи със задачата ,за да може Ковачки да не бъде осъден от ,така или иначе ,не желаещ да го осъди съд. Цялата ни съдебна система е пропита от нерешителност, некадърност и корупция. Както казва един прокурор - на съдебната система й липсва мъжество. За съжаление, както и да работи правителството, няма ли бързи резултати и ефективност в работата на т.н. независима съдебна власт, всички усилия на кабинета в останалите сфери ще губят своята популярност заради усещането за липсата на елементарна справедливост в държавата.

Вие за блами ли ни смятате отново? Какво е поправила прокуратурата- НИЩО! Защо обвинението е само върху неплатени данъци? Защо не му се направи ревизия на всичките приватизационни сделки от които е забогатял? Бас давам, че всички ПРИВАТИЗАЦИОННИ сделки са реализирани под масата и в чекмеджето с голям ущърб на държавата. Да, ама прокуратура е ПОЛИТИЗИРАНА, работи като време ОНО-Живково, за силните на деня и такава проверка няма да направи,макар да има прекрасен параграф в НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС-ЗА НАНЕСЕН УЩЪРБ НА ДЪРЖАВАТА! Още един бас давам, че това е показна игра на самата олигархия- а а вижте, осъдиха един от нас.. Муха ухапала Ковачки с 16 милиона, след като официални данни има над 1 милиард богатство и някой не иска да си покаже тапията НА ПРОИЗХОДА и КАК ГО Е СЪЗДАВАЛ. Смях в залата! ideyazabulgaria.org

Много добри прокурори! те какво са завършили?

Защо са дали такова знаково дело на тази пикла. Тя я има 20 години, я не. След това - защо се била осрала, ами естествено че ще се осере, нали това са целяли тези, дето са я назначили.

kurshum za tozi moshenik, stiga ste si igrali na sudilishta, pestete parite na chestnite danukoplatci