Забраниха на Любо Пенев да напуска страната

Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев е получил забрана от бургаската полицията да напуска страната.

Обратно в новината

Коментари - Забраниха на Любо Пенев да напуска страната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбира се че забраната ще отпадне , но като си платиш , а дотогава-СУПАТА

ами то е ясно какво е станало преди 9 дена и за какво са тези благодарности,от страна на тихомир!но май някой не си е свършил работата,както трябва,но нищо,не тъгувай!има господ и всичко на тоя свят се връща!пази боже от калпави доктори!

Тихомире, сподели болката си. Ще ти олекне.

така е, грешка няма. кой не плаща е домоседец! който си обслужва кредита е не-духащ супата. колко работи помним само, даже тъпите лафове на тъпите копелета от години насам. по-добре да доде чичото!!!!! и да носи печата.

Разкажи Тихомир, какво се случи преди 9 дни? Защо ти остана без бъдеще? Ти писа - В ПАМЕТ ! Днес се навършват девет дни от Деня, в който Аз останах без бъдеще. По този повод искам да изкажа специални благодарности за проявения професионализъм на Д-р.Керанкова спец.белодр.бол.-МБА Д-р.Трошанова (белодробна клиника-Бургас), Д-р.К.Миразчийск (в качеството си на зам.директор. МБАЛ -Бургас), колегите им от 8,7 и 2 (реанимация) етажи на (МБАЛ -Бургас) и доц.Н.Петров (ВМА-София) и проява на загриженост в рамките на боледуването на Магдалена Ч. Ботева. 23.11.09. Тихомир Г.Атанасов гр.Варна.

ами вярно,че ще може да духа супата чичовото след като му вземат имота. а е оценен за повече пари от кредита защото така се прави. а го спират защото оценката не отговаря май на пазарната цена. що ли любчо се мисли, че грее повече от финансистите? да не се е влюбил сам в себе си?

Ами да - всеки трябва да си обслужва кредита; Пенев твърди,че имал обезпечение - може пък недоглеждане да има в случая или пак задкулисни игри на Бай Ганьо

Супата

Eeei drebni levskar4eta, o6te ne ste zabravili kak vi plu6tiaha golove Penev, Stoi4kov i Kostadinov. Zatova sega zlobeete tuka sre6tu Lubo.

Нали отива по работа, пари да изкарва за да си плаща заемите? Тъпа държава - как може такива закони да си измисля? Че ако закъса някой със заемите не може да иде в чужбина да изкарва пари и да си плаща борчовете заради такива тъпи закони. Ясно е като бял ден - хората да изнемогват и в един момент да им отнемат всичкото придобито със заеми защото не могат да плащат? А не могат да плащат не защото не искат, а защото не могат да се издържат със заплатите, които се плащат в България. Значи станахме крепостна държава! Закрепостиха ни и толкова: да умираме и да не можем да избягаме от това робство.

Банките да духат супата .

С тъпота и безпардонност Чичовото оплеска всичко в отбора. А не съм забравил и че през 1999 г го изтъргува на Васил Божков когато го избрахме за президент. Съвпадение ли е че оттогава е тая фирма със съдружници Васил Божков и Стойне ...?

Пенев за пореден път ви показа как се прави:) хаха

Кофти се живее в ла..а!

Свободен си да правиш квалификации. Но с този правопис не би трябвало да наричаш други хора неграмотници. Макар че е смешно. Би било добре да разясниш с какво са виновни bai ganio (предполагам Тодор Батков), mihailov и други, че Любослав Пенев не си връща кредита.

ЦСКА пак стана за смях на цяла Европа.

тоя опрапасти кариерата на десетина талантливи футболисти. Лиши собствениците на отбора от възможността за продажба на добра цена на тези таланти. Чудя се на будалите на дучето защо го подкрепят?

АМИ,едва ли има някой червен свързан с ЦСКА и БСП,да е с чисти сметки.Всички в червеното пространство малко или много са престъпници.Те никога не връщат в пълен размер заграбеното.

Къде ги срещнеш ги бии тия лефскари, иначе , мамо , само им вият балалайките!

някой може ли да каже кой е по-прост от тия 2та - ицето или тая тиква на снимката. според мене са на кантар

Сигурно си мисли че хората са глупави-временно разминаване!!!!.Да бе да!Поне половин година не е плащал че да я докара до това положение!И къде са били aадвокатите му през това врвме че чак сега се размърдаха.Само правят хората на глупаци.

Който не е ортак с МАФИЯТА , Перуката, Обичката и т.н.- Това го чака! Да се готви Краси Балъков!

Сега си представям, че Любчо ми чете постинга, ще бъда културен. Той няма да пътува до Лондон. Точка. Батето :))

Любчо дръвчето имал финансови проблеми

kakav komentar da dobavia.to prostaka liubcho penev otdalech se zabeliazva.toi da duha supata dokato mu doide akala che zivee v Evropa.

В ПАМЕТ ! Днес се навършват девет дни от Деня, в който Аз останах без бъдеще. По този повод искам да изкажа специални благодарности за проявения професионализъм на Д-р.Керанкова спец.белодр.бол.-МБА Д-р.Трошанова (белодробна клиника-Бургас), Д-р.К.Миразчийск (в качеството си на зам.директор. МБАЛ -Бургас), колегите им от 8,7 и 2 (реанимация) етажи на (МБАЛ -Бургас) и доц.Н.Петров (ВМА-София) и проява на загриженост в рамките на боледуването на Магдалена Ч. Ботева. 23.11.09. Тихомир Г.Атанасов гр.Варна

Mai isduha supata

аааАА, сбъркаха я нещо тая Държава

ne boi se batevoto schom a.tomov se otarva ot satvora i tebe sche te pomilvat duhaite supata kakto kasva soitschkov

ех вуйчовото !!

Хайде и той, чичовото! А уж борец за правда, за правда още и за свобода?!.... Да им се неначудиш на всичките тия хубавци и интелигентни мозъци с криви физиономии.....Ей, туй Мировяне ще ни досъсипе и изяде главата, ей!

време е Пенев - старши да се върне в ЦСКА за възстановяване на отбора.

На тоя ли викат духосупец?

Какво ни занимавате с този галфон....

Супата, шефовете му, Гриша Ганчев, Бай Ганьо, всички настоящи и убити шефове на футболни отбори у нас са МУТРИ, Пенев през 1996 вървеше след кофчега на най големия бандит и негов съдружник Васил Илиев, основателя на ВИС, е какъв футбол, коефициента за шампион Левски преди мача с Черно Море беше 11:1 (спортингбет), за 20 години отидохме на м...... си и национален и клубен футбол, ходете на мачове още и се обиждайте на свини, говеда и незнам си кви още, НАЙ-ГОЛЕМИЯ БАЛЪК В БГ СПОРТА Е ФУТБОЛНИЯ ЗАПАЛЯНКО

Яяя,кой ще духа???

Фффф-фффф-фффф, ооопарих се от ГОРЕЩА СУПА.

Супата я дробиха с Божков и Манолов,а тия двамата май го оставиха да я сърба.Нищо лично.

в тази държава живеят прекалено много дребни и злобни душици - коментарите го доказват - никога няма да се оправи този кенеф

Някой спомня ли си коя година Любо Пенев стана президент на ЦСКА и го продаде на Божков??? Аааааа, май беше 1999 ...

Lubo Penev da duha supata

Те нещо омазаха в законите на тази тема. В последното изменение на Закона за българските лични документи отмениха точката, на чието основание се налагаше забраната (не съм сигурен в датата на влизане в сила на изменението, но е малко след средата на октомври). Междувремнно в Закона за частните съдебни изпълнители се цитира, че на основание на тази точка могат да искат налагане на забрана. Нищо чудно ако заповедта е след тази дата да се пребори, защото иначе ще трябва да прави като Лупи - той някак си напусна страната, въпреки влязла в сила такава забрана.

Глей му сурата на тоа само...

Който има сметки за уреждане да си ги урежда ,а не да чака съдъ да го осъди.Поне Любо има пари.Не мога да разбера защо не си оправи дълга,а се излага,като кифладжия.

vijdateli kak govedata pak sa 6ampioni i bai ganio za pored pat znae nestata predvaritelno az li4no na ma4 v bg nikoga pove4e nqma da bada i dori i po tv da gledam no jalko za futbola no takste bade dokato negramotnici kato mihailov e na celo toia ste zatrie futbola v bg ve4e ima po 10 4oveka publika

Lubo Penev da duha supata

Аз съм Любо Пенев - ако не ви харесва - духайте супата.

а какво става с бившата му Даниела Серданова и с Жоро Чопев?

Любо Пенев е боклук